.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Да де, именно. Въпросният гей-другар, особено лятото, когато няма университет и други заетости, прави това баш на 2-3 дена. Няма такива последствия за него. Да речем, че човека не е идеален пример, въпреки, че го практикува от 3 години минимум, но гейовете са първо тийнове, после порастват. Не съм чула за ни един възрастен п*дал, който да ходи с памперси. Пък те до един нямат вариант да сменят с вагинален и го правят само анално.
    Е възможно е, все пак е мускул, както сама каза преди това! Явно е, че се "възстановява много бързо".. Ама да кажа то човек, ако редовно ходи до тоалетната по голяма нужда - ми то и по-често понякога го прави, за какво говорим тогава..

ЕДИТ: Абе жените сме си много добре, имаме избор!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AniBG Виж мнението
    Е възможно е, все пак е мускул, както сама каза преди това! Явно е, че се "възстановява много бързо".. Ама да кажа то човек, ако редовно ходи до тоалетната по голяма нужда - ми то и по-често понякога го прави, за какво говорим тогава..

ЕДИТ: Абе жените сме си много добре, имаме избор!
    Егати, какъв мексикански сос трябва да си ял, че резултата да има размера на пишка.

Споко, то е до човека и момента. Аз твърдо бях казала "Не." с идеята, че няма да я бъде тая. Моя беше съгласен на 100%. Не се и обади даже. По едно време ми мина мисълта съвсем спонтанно и без никакво навиване, сама си предложих. No reason.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си