.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Hybrid View

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Не съм съгласен, че вървежните мъже се оказват с кофти характер. Единственото, което може да ги направи с такъв е да решат, че могат да имат всяка жена, да се надуят и да се отдадат на курварство. Тогава ще имат много жени, но ще им бъде трудно да започнат връзка, ако решат. Но не смятам, че това се случва чак толкова често, как възприемат женското внимание и до какво ги води зависи и от други фактори.

По принцип когато бях в пубертета си завиждах на вървежните мъже, но сега ги възприемам неутрално. Важно е всеки да знае с какво разполага, за да знае как да го използва. Те знаят с какво разполагат, аз знам с какво разполагам аз. На мен може да ми е по-трудно, но за други неща може да ми е по-лесно. Със сигурност обаче не печеля нищо, ако се опитвам да се изкарам по-добродетелен или по-добра партия от тях.

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Не съм съгласен, че вървежните мъже се оказват с кофти характер. Единственото, което може да ги направи с такъв е да решат, че могат да имат всяка жена, да се надуят и да се отдадат на курварство. Тогава ще имат много жени, но ще им бъде трудно да започнат връзка, ако решат. Но не смятам, че това се случва чак толкова често, как възприемат женското внимание и до какво ги води зависи и от други фактори.

По принцип когато бях в пубертета си завиждах на вървежните мъже, но сега ги възприемам неутрално. Важно е всеки да знае с какво разполага, за да знае как да го използва. Те знаят с какво разполагат, аз знам с какво разполагам аз. На мен може да ми е по-трудно, но за други неща може да ми е по-лесно. Със сигурност обаче не печеля нищо, ако се опитвам да се изкарам по-добродетелен или по-добра партия от тях.
    Вървежни мъже = бройкаджии = от малки знаят, че могат лесно да си получат което и момиче си поискат = надути с кофти характер. Точно трудно ще си намерят връзка :Д По-често се среща, отколкото си мислиш. Колкото по-хубав е някой човек, толкова повече комплекси има и е по-голяма вероятността да има кофти характер.
    За мен вървежните мъже са някви недоносчета и се смея на момичетата, които ходят с такива. Няма какво да се изкарваш по-добър от тях, просто бъди себе си и не се съревновавай с другите

Щрудел:
    Под хубав пич разбирам красив на външен вид мъж, който е дарен с красиво лице и хубаво тяло. Нищо друго. Татуировки, пиърсинги и т.н. не ги броя. Повечето са само за гледане - опознаеш ли ги, ще разбереш какви боклуци са. Същото се отнася и за прекалено красивите момичета. Харесваш опаковката на нещо, но като решиш да го опиташ - виждаш, че е пълен боклук. И при хората е така. Най-често нещата в обикновена опаковка имат най-добър вкус, защото не са с изкуствено завишени свойства.
    Има много такива загадъчни хора, които външно са груби и студени, а вътрешно са мили и 'топли'... Някои просто се крият зад маската на грубостта, защото не желаят да биват наранени и използвани заради тяхната слабост.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    Вървежни мъже = бройкаджии = от малки знаят, че могат лесно да си получат което и момиче си поискат = надути с кофти характер. Точно трудно ще си намерят връзка :Д По-често се среща, отколкото си мислиш. Колкото по-хубав е някой човек, толкова повече комплекси има и е по-голяма вероятността да има кофти характер.
    За мен вървежните мъже са някви недоносчета и се смея на момичетата, които ходят с такива. Няма какво да се изкарваш по-добър от тях, просто бъди себе си и не се съревновавай с другите
    На някои от тях родителите им са се погрижили детето им да не развие нарцисизъм. Други са се мъкнели винаги в предимно мъжка компания с което не са отдавали особено значение на външния си вид. Трети не са осъзнавали дълго, че жените ги харесват. Мога да кажа, че познавам... *броя на ум*... 7 вървежни мъже. От тях двама отговарят на представата ти. От другите дори имаше един, който се проеба на 20.

Аз отдавна на се съревновавам с тях, а го казах, защото имам усещането, че ти го правиш поне подсъзнателно, защото изказването, че вървежните мъже обикновено имат кофти характер, е твърде крайно и на практика невярно.

А ако включим и жените в това число, е още по-невярно. Хубавите жени, особено ако се възприемат като такива, обикновено имат хубав характер, защото са доста по-спокойни. Нехубавите обикновено са комплексирани за това, че са дебели, космати, пъпчиви и т.н. което ги кара да се държат кофти. Има разбира се и хубави жени, които са комплексирани, но по мои наблюдения е защото не се възприемат за достатъчно хубави и всичкото мъжко внимание, което получават, не е достатъчно да ги убеди, че са.
    Последно редактирано от PainMonopoly : 04-14-2012 на 09:32

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си