.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    И какво става на края никой ли не няма прители от противоположният пол ?
    Creative Technologie

Мега фен Аватара на machoka
    За съжаление не познавам такива момичета

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    На чингела ли ги държиш ?
    Creative Technologie

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Някъде бях казал, но ще повторя: Мога да съм истински приятел само с момиче над 55кг!
    остават ми значи още +- 3-4 килца
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на machoka
    ^^започвай със зелевите салатки тогава, защото теб НЕ те искам за приятелка

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Затова казах грозен, смотан или и двете. Но не подценявай ролята на външния вид. Има мъже, които масово се считат за много секс от жените и те едва ли не им идват съблечени и с отворени крака. Тези хора няма никакъв шанс да бъдат френдзоуннати, никога. :Д Със сигурност жените не го гледат толкова, колкото ние гледаме техния, но го гледат и може да се окаже решаващо.

Иначе дори и тези, които не сме такива, не трябва да се отчайваме, да. Най-вече защото вкусовете им са доста различни (доста повече се различават отколкото се различават мъжките вкусове помежду си) и който е грозен за едни, е секс за други. А и някои действително не гледат външен вид... много. :Д
    Ама в повечето случаи хубавите пичове се оказват с кофти характер, т.е. свестните момичета не се занимават с тях, след като ги разберат какви са. Гледат, разбира се, външният вид си има значение, само че ние, мъжките, сме създадени грозни, и това не трябва да ни притеснява За момичетата е просто важно да се поддържаме и да не воним на порове, каквито сме си по природа
    А иначе за хубавите пичове - те никога няма да бъдат френдзоуннати, но попадат в по-лошата категория - моментно рязане и повече няма да чуят за момичето, което е по-лошият изход от ситуацията. Не забравяй - дори и някое момиче да те френдзоунне - тя ВИНАГИ има други приятелки и познати от женски пол, които общо наброяват минимум 10 на брой. Така че губиш 1, но получаваш 10 и отгоре други потенциални жертви

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Не съм съгласен, че вървежните мъже се оказват с кофти характер. Единственото, което може да ги направи с такъв е да решат, че могат да имат всяка жена, да се надуят и да се отдадат на курварство. Тогава ще имат много жени, но ще им бъде трудно да започнат връзка, ако решат. Но не смятам, че това се случва чак толкова често, как възприемат женското внимание и до какво ги води зависи и от други фактори.

По принцип когато бях в пубертета си завиждах на вървежните мъже, но сега ги възприемам неутрално. Важно е всеки да знае с какво разполага, за да знае как да го използва. Те знаят с какво разполагат, аз знам с какво разполагам аз. На мен може да ми е по-трудно, но за други неща може да ми е по-лесно. Със сигурност обаче не печеля нищо, ако се опитвам да се изкарам по-добродетелен или по-добра партия от тях.

Мега фен
    Град
    <3
    *Мачоче, правя специални упражнения, за да не минавам границата. Някой път може да влезем във форма заедно, а?

*Натриева основа,
    Какво разбираш под 'хубав пич'? Щото мен не ме привличат синеоки, набити, с обеца с камъче на ухото, квадратни лица и часовник тип 'водомер', или иначе казано тип 'манекени'. Никакъв чар нямат, а това е най-важното.
    Познавам точно такива, някои са свестни, други стават единствено, за да ги гледаш, но не и да си кажеш "Искам да съм с него, защото ми е приятна компанията му."
    Другите, чаровните пък, са толкова привлекателни, че пръскат чар като гейзери. Все едно са въздуха, който виждаш лятото в най-големите жеги, в далечината на пътя. Може да не са първа хубост, но са очарователни.
    Не знам... аз съм ужасница по принцип. На пръв поглед мога да си харесам някой красавец, а на втори да не искам да го погледна повече. Друг път пък да не съм очарована от външността му, но като ми заговори да ми светнат очичките и да започна да го гледам по друг начин.
    Сега се сещам за един, който си харесвах. Беше хубав, но душевно никакъв го нямаше и ме беше яд на мен си. Всъщност беше точно от първото описание, което дадох омг.
    Сякаш повече мога да се заплесна по някой... който не парадира със себе си... някой със студен и пронизващ поглед, дори някой... страшен, с наистина студена външност, който загатва съвсем мъничко, че вътрешно е топъл и мил, стига да успееш да достигнеш изобщо до там. Мисля, че ми е нещо като бледа мечта, да докосна някого и да ми се разкрие напълно, аз на него също. Но много се отклоних сякаш от темата.

Спечелих чаша и чиния от Милка :> what the fuck is that...
    А сега имам бисквитки 'tuc'
    4XCOKИ

Град
    /dev/null
    Не съм съгласен, че вървежните мъже се оказват с кофти характер. Единственото, което може да ги направи с такъв е да решат, че могат да имат всяка жена, да се надуят и да се отдадат на курварство. Тогава ще имат много жени, но ще им бъде трудно да започнат връзка, ако решат. Но не смятам, че това се случва чак толкова често, как възприемат женското внимание и до какво ги води зависи и от други фактори.

По принцип когато бях в пубертета си завиждах на вървежните мъже, но сега ги възприемам неутрално. Важно е всеки да знае с какво разполага, за да знае как да го използва. Те знаят с какво разполагат, аз знам с какво разполагам аз. На мен може да ми е по-трудно, но за други неща може да ми е по-лесно. Със сигурност обаче не печеля нищо, ако се опитвам да се изкарам по-добродетелен или по-добра партия от тях.
    Вървежни мъже = бройкаджии = от малки знаят, че могат лесно да си получат което и момиче си поискат = надути с кофти характер. Точно трудно ще си намерят връзка :Д По-често се среща, отколкото си мислиш. Колкото по-хубав е някой човек, толкова повече комплекси има и е по-голяма вероятността да има кофти характер.
    За мен вървежните мъже са някви недоносчета и се смея на момичетата, които ходят с такива. Няма какво да се изкарваш по-добър от тях, просто бъди себе си и не се съревновавай с другите

Щрудел:
    Под хубав пич разбирам красив на външен вид мъж, който е дарен с красиво лице и хубаво тяло. Нищо друго. Татуировки, пиърсинги и т.н. не ги броя. Повечето са само за гледане - опознаеш ли ги, ще разбереш какви боклуци са. Същото се отнася и за прекалено красивите момичета. Харесваш опаковката на нещо, но като решиш да го опиташ - виждаш, че е пълен боклук. И при хората е така. Най-често нещата в обикновена опаковка имат най-добър вкус, защото не са с изкуствено завишени свойства.
    Има много такива загадъчни хора, които външно са груби и студени, а вътрешно са мили и 'топли'... Някои просто се крият зад маската на грубостта, защото не желаят да биват наранени и използвани заради тяхната слабост.

Мега фен
    Град
    <3
    Аз искам само да вметна, че познавам красиви хора с красиви души.*
    4XCOKИ

Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    Вървежни мъже = бройкаджии = от малки знаят, че могат лесно да си получат което и момиче си поискат = надути с кофти характер. Точно трудно ще си намерят връзка :Д По-често се среща, отколкото си мислиш. Колкото по-хубав е някой човек, толкова повече комплекси има и е по-голяма вероятността да има кофти характер.
    За мен вървежните мъже са някви недоносчета и се смея на момичетата, които ходят с такива. Няма какво да се изкарваш по-добър от тях, просто бъди себе си и не се съревновавай с другите
    На някои от тях родителите им са се погрижили детето им да не развие нарцисизъм. Други са се мъкнели винаги в предимно мъжка компания с което не са отдавали особено значение на външния си вид. Трети не са осъзнавали дълго, че жените ги харесват. Мога да кажа, че познавам... *броя на ум*... 7 вървежни мъже. От тях двама отговарят на представата ти. От другите дори имаше един, който се проеба на 20.

Аз отдавна на се съревновавам с тях, а го казах, защото имам усещането, че ти го правиш поне подсъзнателно, защото изказването, че вървежните мъже обикновено имат кофти характер, е твърде крайно и на практика невярно.

А ако включим и жените в това число, е още по-невярно. Хубавите жени, особено ако се възприемат като такива, обикновено имат хубав характер, защото са доста по-спокойни. Нехубавите обикновено са комплексирани за това, че са дебели, космати, пъпчиви и т.н. което ги кара да се държат кофти. Има разбира се и хубави жени, които са комплексирани, но по мои наблюдения е защото не се възприемат за достатъчно хубави и всичкото мъжко внимание, което получават, не е достатъчно да ги убеди, че са.
    Последно редактирано от PainMonopoly : 04-14-2012 на 08:32

Мега фен
    Град
    <3
    Пък аз имам само двечки... коренно различни една от друга. ^
    4XCOKИ

Град
    /dev/null
    На някои от тях родителите им са се погрижили детето им да не развие нарцисизъм. Други са се мъкнели винаги в предимно мъжка компания с което не са отдавали особено значение на външния си вид. Трети не са осъзнавали дълго, че жените ги харесват. Мога да кажа, че познавам... *броя на ум*... 7 вървежни мъже. От тях двама отговарят на представата ти. От другите дори имаше един, който се проеба на 20.

Аз отдавна на се съревновавам с тях, а го казах, защото имам усещането, че ти го правиш поне подсъзнателно, защото изказването, че вървежните мъже обикновено имат кофти характер, е твърде крайно и на практика невярно.

А ако включим и жените в това число, е още по-невярно. Хубавите жени, особено ако се възприемат като такива, обикновено имат хубав характер, защото са доста по-спокойни. Нехубавите обикновено са комплексирани за това, че са дебели, космати, пъпчиви и т.н. което ги кара да се държат кофти. Има разбира се и хубави жени, които са комплексирани, но по мои наблюдения е защото не се възприемат за достатъчно хубави и всичкото мъжко внимание, което получават, не е достатъчно да ги убеди, че са.
    Познавам много такива бройкаджии, разказвали са ми за такива.. В общия случай само отвън са красиви :Д Не мога да оценявам физическата красота при мъжете, за мен всички са еднакви, но се забелязва, че са най-често отблъскващи по един или друг начин. Според мен причината е, защото красивите хора приемат всичко за даденост - една идея по-лесно им е да спечелят човек от срещуположния пол, само защото имат в плюс физическата им красота. А при по-нормалните хора, са се научили да се борят за човека, който харесват, защото нямат плюса на физическата красота.
    Аз лично не се съревновавам с никого, моята идея е, че всеки човек е уникален сам за себе си. Ако някое момиче, което харесвам, предпочете хубав бройкаджия, който има кофти характер, значи лошо за нея и не трябва да се занимавам с нея повече.
    Хубавите жени обаче имат много комплекси. Може и да са с хубав характер, но външният им вид изисква много от тях и това им създава комплекси, най-често за външният вид - не се мислят за толкова хубави, чудят се дали заслужават това, което имат и подобни. Като цяло са по-склонни към крайни психологически състояния. А това, че нехубавите жени са дебели, космати, пъпчиви и т.н. няма изобщо да го коментирам - това е тотален дебилизъм.

Цитирай Първоначално написано от StAlKerA Виж мнението
    Тва пък как го изчисли, ти всички ли момичета познаваш, та знаеш, че всяка има по толкова приятелки?
    Говоря за приятелки -И- познати - съученички, приятелки на приятелки и такива. Както ти познаваш много пичове от класа ти, от съседния клас, от компанията, познати на тези от компанията, така и момичетата познават момичета от същите места.
    Последно редактирано от NaOH : 04-14-2012 на 10:40 Причина: боряна е крава

Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    Не мога да оценявам физическата красота при мъжете, за мен всички са еднакви, но се забелязва, че са най-често отблъскващи по един или друг начин.
    И аз не мога, затова говоря за такива, за които примерно съм чувал жените да говорят, че са много секс. И то различни жени, по-малки и по-големи, чалгарки и алтернативни, хубави и грозни.

Казах дебели, космати и пъпчиви като пример за част от нещата, които правят жените некрасиви и ги комплексират. Има и други фактори, разбира се.

Брат ми беше разказвал една история, която е доста показателна. Отишъл в някакъв клуб с някакъв негов приятел и се запознали с две жени: едната била хубава, другата била дебела. Не са ги налазили директно да ги свалят, а просто си общували с тях. Хубавата се оказала супер печена, забавна и отворена, докато дебелата през цялото време се надувала, вирела си носа и се държала тип кви са тия да ми говорят. Накрая забрала хубавата си приятелка да си ходят, въпреки че тя не искала.

Какво виждаме в случая: дебелата е имала проблеми свързани с това, че е дебела и се е депресирала от това. Накрая е развила високо и изкуствено самочувствие, за да свръхкомпенсира. При хубавата винаги всичко е било балансирано и е била спокойна и е общувала нормално с хората. Това се е случвало не един и два пъти и като цяло има значение как човек се възприема, не как другите го възприемат. Ако една жена е хубава и се възприема като такава, това е оптималният вариант и се получава доста хубав характер. Ако хубава жена не се възприема за такава, това води до атеншън хорене. Ако нехубава жена се възприема за хубава или не ѝ пука дали е хубава, тогава също е вероятно да излезе пич, но това не се случва почти никога. Ако нехубава жена се възприема за нехубава, се опитва да свърхкомпенсира, защото да живееш постоянно сдухвайки се от външния си вид е твърде непоносимо и трябва да намери начин да се справи с тези мисли и резултатът често е кофти поведение.

Супер фен
    не дружа, щото ми се качват на главата. на грешната деба

Супер фен
    аз пък бих се хванал и с грозна, стига да има пари. ще я излъжа, ще се оженя за нея, ще направя една постановка и ще кажа че ми изневерява с градинаря на имението, след като се разведа ще зема имението и ще набия градинаря - да не се усъмнят де, не че съм агресивен.
    и след тва ще си намеря друга, щото ще съм баровче хехе

Супер фен
    красива и богата - трудно се лъже такава.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от StAlKerA Виж мнението
    Напротив, те хубавите обикновено са глупави, а грозните са по-умни.

Глупости.

..
    4XCOKИ

Супер фен
    абе хубавите си знаят цената, трябва си повече лъгане. добре, че жената е по-долу на еволюционната стълбица, всеки месец е вкисната и буквално и преносно, при мъжа еволюцията си е казала думата - докато жената я боли корема една седмица и е в лошо настроение, мъжа го боли уя и си пие биричка, така че умна, красива или не - лъже се като шаран.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от assd Виж мнението
    абе хубавите си знаят цената, трябва си повече лъгане. добре, че жената е по-долу на еволюционната стълбица, всеки месец е вкисната и буквално и преносно, при мъжа еволюцията си е казала думата - докато жената я боли корема една седмица и е в лошо настроение, мъжа го боли уя и си пие биричка, така че умна, красива или не - лъже се като шаран.
    пфф адски тъпото мнение
    Готино ли ти е на егото, като знаеш, че си спечелил някоя куха лейка с лъгане?
    И кво значи, че хубавите си знаят цената?! Омг
    Не знам каква съм, но ако си мислиш, че чрез лъгане ще ти обърна внимание, жестоко се лъжеш.
    4XCOKИ

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    пфф адски тъпото мнение
    Готино ли ти е на егото, като знаеш, че си спечелил някоя куха лейка с лъгане?
    И кво значи, че хубавите си знаят цената?! Омг
    Не знам каква съм, но ако си мислиш, че чрез лъгане ще ти обърна внимание, жестоко се лъжеш.
    аз само констатирам истината - жените обичат да бъдат лъгани.

Мега фен
    Град
    <3
    Дефинирай 'лошо момче' (иначе си прав, че ги обичам(е))

И не, не обичам да ме лъжат.
    4XCOKИ

Мега фен
    Въпроса не е да лъжеш, а да можеш да манипулираш
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен
    Град
    <3
    Това също е неприятно и винаги го усещам дори да не кажа нищо в тоя момент, което е в минус на манипулатора.
    4XCOKИ

Мега фен
    Споко от жените по-големи манипулатори няма
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си