- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
Как можа да ядеш агнешко ? ;x
глупавичък сии ;D
ами трябваше да отрежа една краставица на половина и взех,че се порязах пръста ама кървя ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
сложи си лепинка или го смучи...
е все пак е празник... + тва 12 яйца![]()
ааа кво става навън бе :х
Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!
мн обичам такова времеееееееее <333
еее браво{} айде аз си пускам филм, после малко аут и към 6 съм тука {} Буби
Мирче
![]()
ее аз влязох заради теб,а ти заминаваш ;x
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
нищо пак съм тук![]()
кой филм щеше да гледаш,Вани ? ;*
The Crazies... един от малкото ужаси които не съм гледал![]()
,,,,,.....
Последно редактирано от bubkaa93 : 04-15-2012 на 12:47
нене аз гледам и ти пиша няма проблем![]()
ооо Вани глупости ;х
аз те оставям да си гледаш филмчето на спокойствие тъкмо ще отида да хапна ;D![]()
Последно редактирано от bubkaa93 : 04-15-2012 на 13:05
оки айде папайпосле съм тук
![]()
тука съм ..
май леко ме хвана виното ..![]()
Бубиииииии тук ли си![]()
Какво правите ;рр
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
празнеймти ко прайш лапе
![]()
оо линдор добре ме ти как си
Много ми се излиза, ама няма с кой
Емии, добре съм ;д
Ти как си?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...