- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво ви отблъсква в момчетата
Alabalaportokalа, ти пък откъде я познаваш толкова добре, че знаеш в каква връзка е. Отстрани по това, което наблюдавам, имат много свястни отношения.
Кой ти изчисли на теб тия 5-10%? Околко себе си не виждам такова нещо. Точно тези кифлите са изключението. Не свястните момичета. Поне не и от 17-18 нататък.
Сега и мен ще ме пречислиш към 90-95%. Ще ми бъде забавно да го видя, познавайки моя човек и характера му.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
А тя от къде ме познава достатъчно добре, че да ми налага някакви интересни характеристики? Това беше 2-рия въпрос който трябваше да зададеш и към нея ако беше обективна в мнението си. Но, ти си пристрастна и предубедена да защитиш голямата си форумна приятелка. От тука и разговора започва да рухва. Какво и да кажа няма да има особен смисъл така като ти си повлияна от горенаписаните неща. Около себе си не виждаш такова нещо, това го ТВЪРДИШ ТИ именно тази която си пристрастна, но това доказва ли нещо? Не, всъщност думите ти нямат никаква стойност. И в крайна сметка форумите са затова. Да се изразяват мнения и образуват дискусии. А не да се въвличаме в спорове за относителни недоказуеми неща които ковстват време и нерви, но и не се стига до важни градивни изводи и причинно-следствени връзки. Да, ако искам мога да те причисля към тези 90-95% защото нищо в думите ти (действията) не ми показва че си от изключенията ти както и обратното. Въпрос на гледна точка.
И стига с тези кифли вече. Изтъркахте се да се оправдавате за всичко с тях. Не върви вече. Логиката ви е странна- някое момиче харесва лошо момче автоматично става кифла... После защо потребителите не казват цялата истина в теми като тази и се осланят на свободни съчинения само и само за да се впишат в обществото и да не им бъде лепнат етикета кифла. С което автоматично ще им падне рейтинга или още по-лошо отхвърлена от обществото. Което не се отразява добре на някой чувствителен тийн.
Колкото до 17-18 годишните. Ох тцтц заблудата е голямо нещо наистина.
Ах, да. Ти беше онази симпатяга която заедно с пантерата се мъчеше да ме убеди, че било невъзможно да давам по 30 лв на ден за храна само защото се наяждате с по- малко. Сега започвам да съжалявам, че отделих 5 минути да напиша това мнение.
П.С.2 Пише се прИчислявам, а не прЕчислявам.
Поздрави
Последно редактирано от Alabalaportokala : 04-18-2012 на 08:35
Същото може да се каже и за твоите мнения и заключения.
А от къде ги вадите тези статистики, че да заставате с такава сигурност зад тях? Само аз ли не съм чула за провеждането на подобни изследвания и публикуваните от тях резултати?
Айде, класифицирай ме и мен и да си продължаваме с темичката.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Честно казано, боли ме фарът дали ми вярваш. Нямам абсолютно никаква полза от твоето доверие или недоверие - съответно.
Не мога да разбера защо търсиш под вола теле, след като си има момичета около теб, какъв е проблемът въобще? Ако вървим по твоята логика, да, от изключенията съм. Никога не съм била скромна, тъй че не ми пречи особено да кажа, че мога да се закълна, че всеки мой близък човек ще каже, че съм свястна. А пък по моята логика има доста повече от 9-10% (колко там бяха по твоята статистика?) свестни момичета.
Я вземи поне да кажеш какво, аджеба, в моя първи пост те засегна? Неграмотен очевидно не си, за какво толкова се хвана, че тръгна да ми обясняваш колко са ми фалшиви претенциите? За голата глава? Селските маниери? Липсата на детското или прекаленото философстване? Сериозно, грам не виждам какво провокира тая реакция.
Впрочем, едно време, базирайки се на мои мнения в тая форум, ме нарекоха "малка, все още глупава и високомерна". В момента излизам със същия човек. Дали все още мисли така, според теб?
Не ми вярвай, все ми е тая.
Нали в момента аз съм тази, която допреди 15 минути се въргаляше в леглото с момчето си, което, впрочем, покрива далеч по-високи претенции от грамотност, амбиции и т.н.
Обичам да чета/слушам мнението на хора, които разсъждават и могат да боравят с широк набор от думи/изрази, които са използвани правилно спрямо правилата на българския език. Радвам се, че все още се срещат такива индивиди.Мерси.
Не подкрепям нито едната страна на спора, нито другата. Просто ми беше приятно да чета написаното.
Поиграх си малко, за да видиш "грамотното" мнение в действителност.
Дори не претендирам, че успях да видя и поправя всички грешки.
Съжалявам, ама явно не подкрепям гледната ти точка, че в пост, в който липсват запетаи пред "който" и "защото", е грамотен. Отделно от това, на моменти имаше ясни граматични грешки, с които не се занимавах.
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-28-2012 на 05:26
На външен вид - всичко типично женско ме отблъсква. Нежни черти на мъжко лице - ужасно е. Неподдържаността също, като нямам предвид обезкосмяване и скубане на вежди, а просто основните неща свързани с това да не изглежда занемарен.
Като цяло с външния вид съм склонна да направя компромиси, за разлика от характера.
Като характер - мразя груби мъже, лигльовци, фантазьори, самохвалковци, несамоуверени, срамежливи, доверчиви, лицемерни(когато не се налага), без амбиции, неперспективни и т.н. Тук мога да изброя много неща и не съм склонна да направя компромис с нито едно от тях, когато става дума за сериозни отношения.
Обичам властни мъже, които знаят какво искат от живота.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."