- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво ви отблъсква в момчетата
А тя от къде ме познава достатъчно добре, че да ми налага някакви интересни характеристики? Това беше 2-рия въпрос който трябваше да зададеш и към нея ако беше обективна в мнението си. Но, ти си пристрастна и предубедена да защитиш голямата си форумна приятелка. От тука и разговора започва да рухва. Какво и да кажа няма да има особен смисъл така като ти си повлияна от горенаписаните неща. Около себе си не виждаш такова нещо, това го ТВЪРДИШ ТИ именно тази която си пристрастна, но това доказва ли нещо? Не, всъщност думите ти нямат никаква стойност. И в крайна сметка форумите са затова. Да се изразяват мнения и образуват дискусии. А не да се въвличаме в спорове за относителни недоказуеми неща които ковстват време и нерви, но и не се стига до важни градивни изводи и причинно-следствени връзки. Да, ако искам мога да те причисля към тези 90-95% защото нищо в думите ти (действията) не ми показва че си от изключенията ти както и обратното. Въпрос на гледна точка.
И стига с тези кифли вече. Изтъркахте се да се оправдавате за всичко с тях. Не върви вече. Логиката ви е странна- някое момиче харесва лошо момче автоматично става кифла... После защо потребителите не казват цялата истина в теми като тази и се осланят на свободни съчинения само и само за да се впишат в обществото и да не им бъде лепнат етикета кифла. С което автоматично ще им падне рейтинга или още по-лошо отхвърлена от обществото. Което не се отразява добре на някой чувствителен тийн.
Колкото до 17-18 годишните. Ох тцтц заблудата е голямо нещо наистина.
Ах, да. Ти беше онази симпатяга която заедно с пантерата се мъчеше да ме убеди, че било невъзможно да давам по 30 лв на ден за храна само защото се наяждате с по- малко. Сега започвам да съжалявам, че отделих 5 минути да напиша това мнение.
П.С.2 Пише се прИчислявам, а не прЕчислявам.
Поздрави
Последно редактирано от Alabalaportokala : 04-18-2012 на 08:35