.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Пише се:

- кЪде
    - по - трудно
    - някоЙ - единствено число, някоИ - множествено число

Проблема идва от там, че е девствена. Трябва да знаеш как да я предразположиш. Също така това, което е в главите на повечето девствени момичета днес е, че трябва да ходи с дадено момче минимум 6 месеца, че ако тя не е "готова" момчето е "длъжно да я изчака, ако я обича" и такива тинтири минтири. Опитай се все пак да и намекнеш по някакъв начин.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Губя романтичността* си с всеки изминал ден.

*романтичността - момичешката, розовата, баналната. Не че преди съм имала точно от нея, но сега всичко ми се вижда адски сладникаво

Ако не е девствена, не виждам защо да не й го каже/покаже по най-лесния начин.
    Но за да не го правят вече цял месец, явно е.
    Абе, това с романтичността е доста относително. Понякога ти се нуждаеш от нежност, усмивки и влюбени погледи с преплетени пръсти, друг път се чувстваш толкова мръснишки, че искаш просто да го получиш.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Абе, това с романтичността е доста относително. Понякога ти се нуждаеш от нежност, усмивки и влюбени погледи с преплетени пръсти, друг път се чувстваш толкова мръснишки, че искаш просто да го получиш.
    Аз намирам и двете неща за мили и романтични. Всъщност чукането е по-романтично и мило.
    Нежността, преплетените пръсти и гушките са нещо сладко и уютно, и прекрасно.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си