- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да си поискам секс.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Че се нуждаят, нуждаят се, но илюзиите и очакванията им са сведени до минимум. Дори без любов, зрелият човек намира смисъл и утеха в други неща (работата най-вече), докато за все още младите всичко е любов.
А при тебе е ясно, че романтиката никога няма да се изгуби, така си устроена.
Welcome to the Jungle...
Не се шегувайте , уважаеми ! Колкото до дилемата на девойчето - виж в порнхъба ...
Уважаеми МуКаДеС,
Имайте поне малко уважение към проблема на Dimenta и не се гаврете с това ,че всеки ден попийвам малко или много !!
ИЗМАМА ТОВА Е - КАКТО БИ КАЗАЛ ЙОДА !
К'во девойче бе ти в ред ли си ?
Прибързваш ми се струва. Ходите от почти месец, а ти вече мислиш за секса. Вярно е, че в една връзка трябва да я има, но ми се струва, че е прекалено рано за нея. Но все пак си зависи от момичето, намекни й по някакъв начин или я накарай тя да поиска.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ходите само месец... само ... незнам на колко си брат , но като оставим това настрани . По принцип може да идете на вила с компания , накрая лягате в едно легло...каквото трябва ще се случи.Другия вариант е просто да е възбудиш и да и предложиш да отидете някаде. Незнам как се държиш с нея и какви ви са отношенията ...начини хиляди , за 1ви път може и нещо романтично да измислиш
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
не мисля, че ако се опитва всичко да е заради него тя ще тича по него, по-скоро ако наистина я харесваш я накарай да се чувства добре. За една връзка трябват двама, тя да не е куче, че да те следва постоянно, в любимото ти кафе, да те изпраща и какво ли още не.всичко зависи и от двамата души. Иначе това за небрежното канене вкъщи ок, наистина не е нужно да я поканиш у вас за да си легнете, може да си говорите и когато сте готови да направите голямата крачка