.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Абе, това с романтичността е доста относително. Понякога ти се нуждаеш от нежност, усмивки и влюбени погледи с преплетени пръсти, друг път се чувстваш толкова мръснишки, че искаш просто да го получиш.
    Аз намирам и двете неща за мили и романтични. Всъщност чукането е по-романтично и мило.
    Нежността, преплетените пръсти и гушките са нещо сладко и уютно, и прекрасно.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Въпрос на гледна точка. Но мда.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Нарича се още съзряване, баничко.
    Не е вярно.
    Зрелите хора също се нуждаят от романтика. АКо изгубят всичките тези неща като романтиката, ще станат безлични и гадни.
    И може би не се изразих правилно. Може би не я губя, просто я заменям с друга, по-красива и романтична. <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Детски истории. Като не си готова да пуснеш, няма да се хващаш с момче, което го иска.
    Ама и гаджето и е идиот, защото доста време я търпя.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    Ама и гаджето и е идиот, защото доста време я търпя.
    Е, сега, и той неопитен, тя пък девствена с набити като пирони грешни представи. Няма к'во друго да очакваме.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Не е вярно.
    Зрелите хора също се нуждаят от романтика. АКо изгубят всичките тези неща като романтиката, ще станат безлични и гадни.
    И може би не се изразих правилно. Може би не я губя, просто я заменям с друга, по-красива и романтична. <3
    Че се нуждаят, нуждаят се, но илюзиите и очакванията им са сведени до минимум. Дори без любов, зрелият човек намира смисъл и утеха в други неща (работата най-вече), докато за все още младите всичко е любов.

А при тебе е ясно, че романтиката никога няма да се изгуби, така си устроена.
    Welcome to the Jungle...

Хора , имам проблем : Как да нарежа пицата на парчета ?

Цитирай Първоначално написано от FearFactory2012 Виж мнението
    Хора , имам проблем : Как да нарежа пицата на парчета ?

Значи, казваш "искам един секс" и пицата ти се нарязва на парчета! Обаче ако кажеш - "дай ми два секса", тогава вече тежко ти и горко...

Начи , взимам радиуса и после , какво ?

Начи , взимам радиуса и после , какво ?

Какъв радиус бе, младеж? Казах ти ясно и точно - искаш секс и пицата е на парчета! Ето ТУВВА е! Ако искаш и свирка - получаваш два айряна с боровинки гратис!

Не се шегувайте , уважаеми ! Колкото до дилемата на девойчето - виж в порнхъба ...

Не се шегувайте , уважаеми ! Колкото до дилемата на девойчето - виж в порнхъба ...

Ехее, ама 'неска си пил! Порнхъба не струва вече, пускай друго! Яж баница с яйца и си пий алко'ола!...

Уважаеми МуКаДеС,
    Имайте поне малко уважение към проблема на Dimenta и не се гаврете с това ,че всеки ден попийвам малко или много !!
    ИЗМАМА ТОВА Е - КАКТО БИ КАЗАЛ ЙОДА !

Уважаеми МуКаДеС,
    Имайте поне малко уважение към проблема на Dimenta и не се гаврете с това ,че всеки ден попийвам малко или много !!
    ИЗМАМА ТОВА Е - КАКТО БИ КАЗАЛ ЙОДА !

Нека ромът с компота бъде с вас тогава, драги околийски! Али Ръза бей би бил горд с вас! А сега, ако ме извините, отивам да си лъсна една в хладилника.

Град
    Sofiq
    К'во девойче бе ти в ред ли си ?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Прибързваш ми се струва. Ходите от почти месец, а ти вече мислиш за секса. Вярно е, че в една връзка трябва да я има, но ми се струва, че е прекалено рано за нея. Но все пак си зависи от момичето, намекни й по някакъв начин или я накарай тя да поиска.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на Scarface_
    Ходите само месец... само ... незнам на колко си брат , но като оставим това настрани . По принцип може да идете на вила с компания , накрая лягате в едно легло...каквото трябва ще се случи.Другия вариант е просто да е възбудиш и да и предложиш да отидете някаде. Незнам как се държиш с нея и какви ви са отношенията ...начини хиляди , за 1ви път може и нещо романтично да измислиш
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Scarface_ Виж мнението
    Ходите само месец... само ... незнам на колко си брат , но като оставим това настрани . По принцип може да идете на вила с компания , накрая лягате в едно легло...каквото трябва ще се случи.Другия вариант е просто да е възбудиш и да и предложиш да отидете някаде. Незнам как се държиш с нея и какви ви са отношенията ...начини хиляди , за 1ви път може и нещо романтично да измислиш
    Окай, като са хиляди дай ми няколко все пак за това съм я пуснал тази тема. Точно идеи ми трябват.

Фен
    Град
    Варна бе, лек !

Цитирай Първоначално написано от МуКаДеС Виж мнението
    Значи, казваш "искам един секс" и пицата ти се нарязва на парчета! Обаче ако кажеш - "дай ми два секса", тогава вече тежко ти и горко...
    btw "какво значи да ми изглежда готова, не идва на срещите на курвена"

не мисля, че ако се опитва всичко да е заради него тя ще тича по него, по-скоро ако наистина я харесваш я накарай да се чувства добре. За една връзка трябват двама, тя да не е куче, че да те следва постоянно, в любимото ти кафе, да те изпраща и какво ли още не.всичко зависи и от двамата души. Иначе това за небрежното канене вкъщи ок, наистина не е нужно да я поканиш у вас за да си легнете, може да си говорите и когато сте готови да направите голямата крачка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си