- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме... (iwwo_ )
Кво искаш да учиш?
Къде би отишъл за един ден, ако имаше средствата?
Ако можеше да имаш всяка жена за една вечер, коя би избрал?
Колко високо можеш да ритнеш?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Коя зодия си?
Как се казваш?
Девиз?
Хобита?
Какво не харесваш в себе си и искаш да промениш- външност, характер...?
Ще спаси света...
Любим спомен от детството.
Девствен ли си?
Каква ти е бройката?
Как попадна във форума?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
За доста момичета е важно първия път с кого ще е. За теб, като момче, има ли значение коя ще ти е първата?
Какво прави една жена привлекателна според теб? Кое е най-важното?
Какво според теб е най-важното в една връзка, била тя романтична или приятелска?
С какво не би направил компромис?
ПП. Не бих имала против и мен да ме разпитват![]()
Кое е по-важно една жена да е умна или да е красива?
Кое би предпочел: гаджето ти е да и най-добрия ти приятел, или да е идеалният ти партньор в леглото?
Какво не би простил при никакви обстоятелства ( независимо дали е приятел,роднина или гадже) ?!
п.с. И на мен ми стана интересно и се кандидатирам да ме разпитват![]()
Добре.. как ако е глупава, но пък хубава, може да е най-добрия ти приятел като едва ли ще има какво да си кажете?!![]()
виновен сине се измъквай
шегувам се. Просто ми стана смешно как мъжете винаги си противоречите. Схванахме, че искам умна и красива жена, да готви, да гледа мач с теб, пък ако може и да ти поправя колата безценна ще е
Иска ли ти се да има такава в действителност :P
Най - дългата ти връзка ?
Обичал ли си някого истински ?
Какво първо забелязваш в едно момиче ?
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
Когато обичаш някого и си сигурна, че няма друг като него и не можеш да го прежалиш, но пък има едни обстоятелства, които правят връзката ви невъзможна, трябва ли да се бориш?
Четеш ли? Любима книга и автор?
Някой да ти е казал нещо, което да запомниш за цял живот като мисъл или съвет? Сподели го.
Каква трябва да бъде ТЯ?
Какъв би искал да бъдеш в паралелна вселена?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ