- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
на даскало пуших смеска от различни треви и работи... ;xxxxxxxxxxxx
тцтц, ти не си добре... ;x
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
зле... виждам всичко леко забавено ;d
друсан чук... напрао дърпаш 1 път и виждаш господ. доре че ме пусна малко че си ебало мамата
ето пак се намокрих и пак след малко ако не се спре вече
6б3З10
И аз имам черни очиииииииииииииии.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
любимааааааааа
О, тази е наистина хубава. Поздрав с Константин и Преслава - Не ми пречи.
спрете да дишате, защото ще ви залеем... ние сме като лавина, и никога няма да спрем... дори един от нас да падне, на негово място ще се родят десетки... R&B Records мой...
Шамара - не искам да виждам сълзи...
Шамара - еби се в устата
а така стаа ;d
Иване,Иванеее ;d
какво си пушил днес??![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
несполучно масе...
Добре![]()
1010
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !