- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Еврейското световно господство
^ Абе педал, гледал ли си Страстите Христови?
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
^ абе 4, може би ме желаеш (не знам), но нали вече няколко пъти съм ти казвал, че не съм педал.
Гледал съм го. По принцип не ги одобрявам подобни филми.
Последно редактирано от defender : 04-19-2012 на 21:22
Не ти понася насилието ли че не ги одобряваш филмите?
А по въпроса с Гандалф смея да гадая че нещо подобно мисли за теб.
Още има заблудени хора, които си мислят, че това интервю е автентично? Кога ще разберете, че конспираторите правят луди пари на гърба на такива като вас. Поинтересувайте се кой е въпросния човек и как умира, вместо да четете фантазиите на няколко хамерикански уебмастера с остри психични проблеми.
Дори това интервю да не е автентично, има цели книги, написани от евреи по темата за отричането на Холокоста. И те ли са измислени?!
Да, дори да е вярно това е толкова тъпо като да кажеш има доста книги написани от мюсюлмани които казват че Нийл Армстронг е засякъл странна радиация на луната и тя е идвала от Каабата и дори би могла да бъде подложена на превод , резултатът от който е бил нещо тип "аллаху акбар" и след това той се е помюсюлманчил тайно (такива книги между другото наистина има) и после да питаш "Те всичките лъжат ли?". Лайна има навсякъде, метода по който се отсява кое не е лайно е важното в случая.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Американците запалиха целия свят, мама и да и*а
ForTrant, ако искаш да знаеш, социализмът е отрочето на капитализма и е финансиран от Ротшилд, Рокфелер и всички, срещу които вие се "борите". Всяка война след 1800г. е предизвикана и финансирана от Ротшилд, които пък след това правят космически печалби. Прочети книгата на Н. Николов "Световната конспирация". В нея има списък на управлението на СССР след революцията. Над 75 процента от ръководството са били евреи. Всички ръководители на СССР са били контролирани от СКРИТАТА РЪКА(западните банкери). Само Сталин не се е поддал на шантажите им. Избил е една камара от старото раководство и някои генерали евреи (генерал Якир например).
Програмата на Ленин и Троцки, който впрочем е бил евреин, е предвиждала национализиране на банките. Който финансира режима го контролира, режима контролира банките, следователно СКРИТАТА РЪКА контролира банките, а чрез тях и парите на обикновения човек.
Между другото, Ротшилд са предизвикали и Френската революция, която е копие на болшевишката. Главните действащи лица във Френската революция (Робеспиер, Марат, Дантон) са били техни хора. В момента, когато Робеспиер се обръща срещу ТЯХ, бива изпратен на гилотината.