- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
аз съм те питала,това което ме интересува![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ами окно все пак има нещо...
![]()
Иване нервираш ме ;D
вчера ти каза,че искаш да ме питаш някои работи нали ??
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
нененене няма такова нещо![]()
хайде питай мее ;D
защо се срамуваш да ме питаш ;d
много си срамежлив![]()
нищо не мога да се сетякакво да те питам
![]()
каквото искаш ;d
а, едно не знам за теб ! кога ти е рождения ден ???![]()
27 май зодия Близнаци съм
ти ? ;D
5-ти майи сега ставаш на 19 нали
сериозно ли си на 5 май ;d .. да толкова ще ставам ;D
и такива въпроси ли ще ме питаш,на колко съм,коя зодия,кой ден съм родена,къде съм родена ???нещо друго ;d
имаш ли братче или сестриче![]()
не нямам ;d
ти имаш ли ?
започваш с по-лесни въпроси и после ще отидем на по-трудните,а Иване ?![]()
чи кък
и аз нямам
нищо спортуваш ли![]()
Здравейте.)) Как сте, какво правите?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
занимавала съм се с балет ама съм била малка ,после с народни танци,ходила съм и на плуване ,после се занимавах с пеене и накрая се отказах от всичко,защото станаха някои работи и все още не съм намерила в,кое съм най-добра ;D в момента нищо не спортувам ;d
няма да те питам теб,какво спортуваш ;D
друг въпрос ;D
Последно редактирано от bubkaa93 : 04-22-2012 на 10:37
Всяка една жена трябва да се има за красива (секси),защото ако тя не се смята за такава и другите няма да я мислят за такава.Според мен всяка една жена е красива така,че да ..
отиваме към по-сложните въпросиино след малко заминаваш
Хаха интересно. Хубаво ще е да си направим такава тема в Фън-а. На горещият стол е...![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
То имаше такава тема ;d
хааа добра идея ама не знам кви въпроси да пиша вътре
Буби спокс не бързам мога да отида когат си поискамтакаааа...
като видиш момче, кое е първото нещо които ти прай впечатление![]()
първото впечатление ми правят очите и усмивката на момчето е понякога и тялото му ;D
би ли искала да правиш секс с някой от форума и ако да с кой![]()
ае създайте такава тема на горещия стол е![]()