.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от pakmebannaha Виж мнението
    Спокойно вътре в теб ще се разгради

Силно се надявам ако е в мен да се разгради... но пък всички останали пишат за някакви инфекции и т.н., което много ме притеснява..

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от rumeto111 Виж мнението
    Силно се надявам ако е в мен да се разгради... но пък всички останали пишат за някакви инфекции и т.н., което много ме притеснява..
    Не се надявай, а отивай на гинеколог. И да, трябва да те притеснява, защото макар и рядко, подобно нещо може да доведе до далеч по-неприятни последици от неудобството по време на преглед. След като не сте мислили на момента, под влиянието на алкохол, поне сега постъпи разумно и не си играй с процентите, възможностите и здравето ти.

Супер фен Аватара на cyclops
    Той е погледнал, но опипал ли е мястото с ръка? ДО шийката на матката трябва да се опипа. Ако нищо не намери значи не е там. Иначе презерватив ако има там няма да се разгради.

Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Той е погледнал, но опипал ли е мястото с ръка? ДО шийката на матката трябва да се опипа. Ако нищо не намери значи не е там. Иначе презерватив ако има там няма да се разгради.
    Въпреки че ми е ужасно неудобно ще споделя, че и той и аз опипахме с пръст. И честно казано повече от един пръст не мога да вкарам, защото ме боли.
    "Опипал ли е мястото с ръка" означава, че ще трябва да вкара повече от един пръст така ли? :S

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си