.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Може да сте го изхвърлили без да помните огледай стаята може да изкочи пък ако не го намериш отиди при генеколог!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от flowerlina Виж мнението
    Логично би било да можеш и сама да го изкараш, ако е в теб, но отиди на гинеколог за по- сигурно. Затова смятам, че ако е в теб би трябвало досега да си го изхвърлила
    +1
    И според мен ако беше в нея щеше вече да го изхвърлила с помощта на цервикалната слуз и тн.

anonymous708973
    Guest
    Няма как да е в теб. Предполагам, че тампон можеш да си извадиш сама, а ме съмнява тая гума да се е навряла по навътре от мястото, където се слага един тампон. Изгубили сте го някъде.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Изби ме на смях като прочетох темата,не знам.. не ми се вярва,но все пак може да посетиш гинеколог.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    колко бързо го правихте.... да не се е стопил :дд

както и да е.. ако беше вътре до сега щеше да си го изхвърлила... или щеше все някак да си да си го извадила... сигурно сте го хвърлили или сте го тикнали някъде... потърси

Град
    и от КАТ не го знаят
    Все съм правил секс пиян, но винаги помня какво е ставало с презервативите.Да не би да сте го хвърлили в тоалетната?Или през терасата?НО!Ако въобще не можеш да си спомниш, излизай от тоя форум и отивай на гинеколог!
    Ясно е, че няма да отида в Рая, поне да си заслужа Ада.
    Street drifting is not a crime!
    Sideway is the right driving way!

Спокойно вътре в теб ще се разгради

Сбогом
    roki2011
    ban2011

TeenProblem СПАМ сайт № 1

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цял презерватив трудно може да "изхвърли", но пък е много малко вероятно да не го напипа. Така или иначе и 1% вероятност да има, аз не бих си играла със здравето си, понеже не искам да отида при гинеколог. Такова нещо, макар и рядко, може да има сериозни последствия, да доведе до инфекции и т.н

Супер фен Аватара на cyclops
    Ако бях на твое място бих помолила приятеля ми внимателно да погледне и да го потърси. А има ли вариант да сте го хвърлили в тоалетна/през прозорец/кофа и т.н.?

Цитирай Първоначално написано от pakmebannaha Виж мнението
    Спокойно вътре в теб ще се разгради

Силно се надявам ако е в мен да се разгради... но пък всички останали пишат за някакви инфекции и т.н., което много ме притеснява..

Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Ако бях на твое място бих помолила приятеля ми внимателно да погледне и да го потърси. А има ли вариант да сте го хвърлили в тоалетна/през прозорец/кофа и т.н.?

Няма такъв вариант. Обърнах стаята наопаки, за да го намеря, но уви...
    Приятелят ми поглежда, но каза че няма нищо, за това немога да си обясня колко на вътре може да влезе?

Цитирай Първоначално написано от rumeto111 Виж мнението
    Силно се надявам ако е в мен да се разгради... но пък всички останали пишат за някакви инфекции и т.н., което много ме притеснява..
    Не се надявай, а отивай на гинеколог. И да, трябва да те притеснява, защото макар и рядко, подобно нещо може да доведе до далеч по-неприятни последици от неудобството по време на преглед. След като не сте мислили на момента, под влиянието на алкохол, поне сега постъпи разумно и не си играй с процентите, възможностите и здравето ти.

Супер фен Аватара на cyclops
    Той е погледнал, но опипал ли е мястото с ръка? ДО шийката на матката трябва да се опипа. Ако нищо не намери значи не е там. Иначе презерватив ако има там няма да се разгради.

Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Той е погледнал, но опипал ли е мястото с ръка? ДО шийката на матката трябва да се опипа. Ако нищо не намери значи не е там. Иначе презерватив ако има там няма да се разгради.
    Въпреки че ми е ужасно неудобно ще споделя, че и той и аз опипахме с пръст. И честно казано повече от един пръст не мога да вкарам, защото ме боли.
    "Опипал ли е мястото с ръка" означава, че ще трябва да вкара повече от един пръст така ли? :S

Абе какви разграждания,отивай на гинеколог ами ако е в теб и се стече спермата(някак си),после бременна ли съм?

Знае ли някой колко пари би струвал един такъв преглед?

С направление от личния - без пари. На частно около 30 лв

Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    С направление от личния - без пари. На частно около 30 лв
    Сумата ще се увеличи ли, ако имам 5-6 месеца с неплатени осигуровки?

Цитирай Първоначално написано от rumeto111 Виж мнението
    Сумата ще се увеличи ли, ако имам 5-6 месеца с неплатени осигуровки?
    Ако нямаш осигуровки, не можеш да си вземеш направление, но цената на прегледа не става по-голяма. Ако си от София мога да ти препоръчам моя гинеколог. Той взима 30 лева за пореглед - фиксирана такса.

Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    Ако нямаш осигуровки, не можеш да си вземеш направление, но цената на прегледа не става по-голяма. Ако си от София мога да ти препоръчам моя гинеколог. Той взима 30 лева за пореглед - фиксирана такса.
    По принцип съм от София и личният ми лекар е там, но в момента се намирам извън столицата и ми е непосилно да отида до лекуващия ми лекар за направление.
    Много благодаря за информацията, която ми даде!

Моля, но явно не си чела внимателно. И да отидеш до лекуващия ти лекар, той няма как да ти издаде направление ако имаш неплатени осигуровки. Така или иначе ако бях на твоя място още утре щях да отида на преглед.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Силно ме съмнява това с презерватива - надали един човек в нетрезво състояние ще се сети да сложи презерватив, но все пак ... Просто посети гинеколог - те хората са свикнали на какви ли не истории и действия, та твоето със сравнение с тях е нищо. А и е за по - сигурно.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Глупаво или не, аз все още не съм ходила на преглед... но няма и признаци в мен да има презерватив...
    По дяволите ... не знам какво да правя... как да се убедя, че презерватива е мен ... Help me ..

Глупаво е да. Ти сама не искаш да си помогнеш, какво очакваш от форума???

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Е, аз ли да дойда да бръкна, че да ти кажа има ли или няма презерватив вътре?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си