- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Незнам къде е презерватива...мисля, че остана вътре в мен :Х
Може да сте го изхвърлили без да помните огледай стаята може да изкочи пък ако не го намериш отиди при генеколог!
Няма как да е в теб. Предполагам, че тампон можеш да си извадиш сама, а ме съмнява тая гума да се е навряла по навътре от мястото, където се слага един тампон. Изгубили сте го някъде.
колко бързо го правихте.... да не се е стопил :дд
както и да е.. ако беше вътре до сега щеше да си го изхвърлила... или щеше все някак да си да си го извадила... сигурно сте го хвърлили или сте го тикнали някъде... потърси
Все съм правил секс пиян, но винаги помня какво е ставало с презервативите.Да не би да сте го хвърлили в тоалетната?Или през терасата?НО!Ако въобще не можеш да си спомниш, излизай от тоя форум и отивай на гинеколог!
Ясно е, че няма да отида в Рая, поне да си заслужа Ада.
Street drifting is not a crime!
Sideway is the right driving way!
Спокойно вътре в теб ще се разгради
Сбогом
roki2011
ban2011
TeenProblem СПАМ сайт № 1
Цял презерватив трудно може да "изхвърли", но пък е много малко вероятно да не го напипа. Така или иначе и 1% вероятност да има, аз не бих си играла със здравето си, понеже не искам да отида при гинеколог. Такова нещо, макар и рядко, може да има сериозни последствия, да доведе до инфекции и т.н
Ако бях на твое място бих помолила приятеля ми внимателно да погледне и да го потърси. А има ли вариант да сте го хвърлили в тоалетна/през прозорец/кофа и т.н.?
Не се надявай, а отивай на гинеколог. И да, трябва да те притеснява, защото макар и рядко, подобно нещо може да доведе до далеч по-неприятни последици от неудобството по време на преглед. След като не сте мислили на момента, под влиянието на алкохол, поне сега постъпи разумно и не си играй с процентите, възможностите и здравето ти.
Той е погледнал, но опипал ли е мястото с ръка? ДО шийката на матката трябва да се опипа. Ако нищо не намери значи не е там. Иначе презерватив ако има там няма да се разгради.
Абе какви разграждания,отивай на гинеколог ами ако е в теб и се стече спермата(някак си),после бременна ли съм?
Знае ли някой колко пари би струвал един такъв преглед?
С направление от личния - без пари. На частно около 30 лв
Моля, но явно не си чела внимателно. И да отидеш до лекуващия ти лекар, той няма как да ти издаде направление ако имаш неплатени осигуровки. Така или иначе ако бях на твоя място още утре щях да отида на преглед.
Силно ме съмнява това с презерватива - надали един човек в нетрезво състояние ще се сети да сложи презерватив, но все пак ... Просто посети гинеколог - те хората са свикнали на какви ли не истории и действия, та твоето със сравнение с тях е нищо. А и е за по - сигурно.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Глупаво или не, аз все още не съм ходила на преглед... но няма и признаци в мен да има презерватив...
По дяволите ... не знам какво да правя... как да се убедя, че презерватива е мен ... Help me ..
Глупаво е да. Ти сама не искаш да си помогнеш, какво очакваш от форума???
Е, аз ли да дойда да бръкна, че да ти кажа има ли или няма презерватив вътре?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote