.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Посвещавам тема на мъжа.

Няма по-хубаво нещо от това да се родиш мъж.Имаш много познати , има какво да правиш постоянно и не те ебе за нищо.

Жените са ти бонус , а не като при тях само за мъже да мислят.
    Последно редактирано от NightGuardian : 04-23-2012 на 10:35

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    хехе .. добре казано

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...BB%D0%B8%D1%82

Аз вече съм направил такава тема

Да ,ама може да са забравили. Та да напомним.

Мега фен Аватара на D1esel
    Точно така Да си мъж е блаженство, а да си пу*ка е тъпо Можеш да ебеш и да бъдеш ебан, а като си жена можеш само да бъдеш ебана във всички дупки Само не знам защо жените са измислили това клише "гей", че да не може мъжа спокойно да се е*е с когото си поиска, а само тях да ги ебем...

Най-големия позор за един мъж ,те го правят за удоволствие и то много други мръсни работи.

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    Най-големия позор за един мъж ,те го правят за удоволствие и то много други мръсни работи.
    Точно така, завладели са ни отвсякъде! Ако си мъж и правиш свирки - позор. Ако си жена и правиш свирки - си готина. Факт е, че мъжът е създаден за да управлява, а не жените! Време е за революция!!!!!!!!!!!

Тя се възбужда като ти прави свирки.

Тя се възбужда като ти прави свирки.
    Aма и аз се възбуждам като ми правят свирки... И като правя свирки

Е аз никога не бих правил.Трябва да съм някой луд. Иначе да ми правят ми е любимото. Това е много деликатно и възбуждащо нещо.

Просто колкото и да е ядосан един мъж , след като му направят една , става друг.

Е аз никога не бих правил.Трябва да съм някой луд. Иначе да ми правят ми е любимото. Това е много деликатно и възбуждащо нещо.

Просто колкото и да е ядосан един мъж , след като му направят една , става друг.
    Никога няма да правиш свирки ли? Абе я си помисли, ако можеше сам да си правиш свирки, нямаше ли да правиш

Не , има жени за тази работа , брато.

Не , има жени за тази работа , брато.
    Точно тук е проблема, който са ни го измислили жените За да не си живеем живота спокойно без тях и ако спиш с мъж, значи си гей То и аз ако бях жена щях това да го пропагандирам

Просто не знам жената е много хубаво нещо. Само като и видиш косата , краката , фигурата , излъчването. Всичко това ме влудява. Отделно тя знае как да си се прави. Парфюми , лакове, бельо. Абе всичко това го прави заради теб МЪЖА и най-много иска ти да си ЩАСТЛИВ! Как може да си гей.

И все пак не е на първо място в списъка с удоволствията.
    Последно редактирано от NightGuardian : 04-23-2012 на 11:59

Мега фен Аватара на Concussion
    Чувала съм че в някои много религиозни страни, в които жената няма почти никакви права и не се приема за пълноправен човек и може да бъде третирана по всякакви начини мъжете благодарили всеки ден на бог че не са се родили жени.

Просто не знам жената е много хубаво нещо. Само като и видиш косата , краката , фигурата , излъчването. Всичко това ме влудява. Отделно тя знае как да си се прави. Парфюми , лакове, бельо. Абе всичко това го прави заради теб МЪЖА! Как може да си гей.

И все пак не е на първо място в списъка с удоволствията.
    Пич, аз също харесвам жените, не ме разбирай погрешно. Просто мисля, че мъж както може да духа на мъж жена не може да му духа

Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Чувала съм че в някои много религиозни страни, в които жената няма почти никакви права и не се приема за пълноправен човек и може да бъде третирана по всякакви начини мъжете благодарили всеки ден на бог че не са се родили жени.
    Искам там Курвата всеки ден щях да я е*а, като и поставям главата в тоалетната чиния и пусна водата, докато я опъвам на задна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си