- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Посвещавам тема на мъжа.
Няма по-хубаво нещо от това да се родиш мъж.Имаш много познати , има какво да правиш постоянно и не те ебе за нищо.
Жените са ти бонус , а не като при тях само за мъже да мислят.![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 04-23-2012 на 10:35
хехе .. добре казано
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/forum/sho...BB%D0%B8%D1%82
Аз вече съм направил такава тема![]()
Да ,ама може да са забравили. Та да напомним.
![]()
Точно такаДа си мъж е блаженство, а да си пу*ка е тъпо
Можеш да ебеш и да бъдеш ебан, а като си жена можеш само да бъдеш ебана във всички дупки
Само не знам защо жените са измислили това клише "гей", че да не може мъжа спокойно да се е*е с когото си поиска, а само тях да ги ебем...
Най-големия позор за един мъж ,те го правят за удоволствие и то много други мръсни работи.![]()
Е аз никога не бих правил.Трябва да съм някой луд.Иначе да ми правят ми е любимото. Това е много деликатно и възбуждащо нещо.
Просто колкото и да е ядосан един мъж , след като му направят една , става друг.![]()
Просто не знам жената е много хубаво нещо. Само като и видиш косата , краката , фигурата , излъчването. Всичко това ме влудява. Отделно тя знае как да си се прави. Парфюми , лакове, бельо. Абе всичко това го прави заради теб МЪЖА и най-много иска ти да си ЩАСТЛИВ! Как може да си гей.![]()
И все пак не е на първо място в списъка с удоволствията.![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 04-23-2012 на 11:59
Чувала съм че в някои много религиозни страни, в които жената няма почти никакви права и не се приема за пълноправен човек и може да бъде третирана по всякакви начини мъжете благодарили всеки ден на бог че не са се родили жени.![]()