- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хелп ! На някой случвало ли му се е?З
Здравейте. Не съм на тийн години, но преди малко ми се случи нещо странно, та търся и вашето мнение по въпроса.
Правих секс , свърших на задна в момичето, с презерватив!
Извдих го веднага след свършването. Стоях така 30-40 секунди до момичето, нещо си говорихме и тръгнах към банята да се мия, като по пътя свалих презерватива.
Ужаса дойде, когато презерватива излезе прекалено лесно, защото... спермата беше потекла около пениса ми.
Според вас дали това се е случило, защото през тези секунди ерекцията ми е почнала да минава и е потекло? Притеснявам се да не би да е станал гаф и да е изтекло нещо от презерватива още като съм свършвал... въпреки, че свърших, и го извадих веднага, презерватива си беше на мястото.
Проверих го както всеки път, и не беше пукнат, та остава въпроса дали е възможно нещо да е изтекло от долу... смешно звучи въпроса, но за всички години в които правя секс, такава глупост ми се случва за първи път!
Според мен ти е спаднал за тези секунди и от резервоарчето се е стекла спермата надолу. Възможно е част от тази сперма да е потекла и в нея. Тя в овулация ли беше ( или близо до нея )? Ако да, веднага тичай да и купуваш Ескапел, ако не пак не е лоша идея да пие един, но имайте в предвид, че това хапче си е хормонална бомба, и има бая странични ефекти. Може да разбута целият и цикъл, но не при всички момичето пили Ескапел става така, при някой няма странични ефекти или размествания на месечният цикъл.
ами като сте гафоманиаци защо свършвате в гаджетата си дори с презерватив
Аз като свърших, го извадих веднага. След това не съм бил... в нея, нито съм се допирал до нея. Говорех за тези секунди, в които съм стоял до нея докато си говорим. Като го извадих, презерватива си беше на мястото. И чак после като тръгнах да го свалям... установих стичането. Притеснението ми е дали има шанс нещо да се е стекло в нея, или всичко това е станало чак след като съм го изкарал, и ерекцията ми е почнала да си отива...
П.С. Не съм наясно как се смятат тея овулации... по принцип трябва да и дойде днес или утре... календарно.
Доколкото знам цикълът и не е от най-редовните, но в последните 2 месеца е идвал на точните дати.
Последно редактирано от AnotherDay : 04-28-2012 на 21:13
Ако протичането е било след като си излязъл от нея, и ластика си е бил на мястото, непозволявайки да изтече сперма от презерватива, когато си го вадил, значи всичко е наред и няма нужда от Ескапел.
пс DisappointedDreamer и минималният шанс не е за подценяване, когато има сперма във влагалището, дори и тя да няма нужната и скорост ( по принцип говоря, не за конкретният казус ).
Последно редактирано от DragonLady : 04-28-2012 на 21:22
Точно така, излязох от нея, стоях около 30-40 секунди с презерватива и после тръгнах към банята махайки го, като първоначално на пода паднаха няколко капки и след това установих, че се е стекло надолу. Инспектирах пода на мястото, където го правихме - беше сух, тоест там нямаше следи да е капнало нещо...
Притеснението ми идва от това, че се чудя дали има вероятност нещо, дори и минимално да е попаднало в нея докато свършвам, а чак след това да се стече както казах по-горе. Малко не ми се вярва за 3-4 секунди или колкото трае свършването спермата да се стече чак до долу, та чак да излезе и от презерватива ама... страх лозе пази.
То като се замисля дори.. никога не съм виждал "ластика" да влезе в нея, защото винаги съм го опъвал грижливо максимално надолу презерватива. Едничка си ми е, пазя си я доколкото мога..
Последно редактирано от AnotherDay : 04-28-2012 на 21:32
Дори и да се е стекло надолу сперма по време на самата еякулация ( което силно ме съмнява да е станало, освен ако презерватива не ти е бил голям ), щом ластика е бил на място е невъзможно да има изтичане на сперма в нея. Така че споко, нищо и няма![]()
Презервативите са ми точно по мярка. Дурекс Екстра Сейф. Никога не съм имал проблеми с тях като пукане, изхлузване и прочие. Обяснявам си факта единствено с това, че след еякулацията, пениса ми е започнал да спада и така фактически остава място по което да се стече спермата.
А какво мислиш за това, че трябва да и дойде всеки момент ? Какъв е шанса за забременяване 1 или 2 дни преди цикъл, ако считаме, че ще е редовен?
1-2 дни преди менструация шанса за забременяване е нищожен, понеже се предполага, че овулацията и е минала отдавна ( тя е 14 дни преди настъпването на менструацията ). Така че най-вероятно ще и дойде тея дни, недейте се притеснява излишно ( особено тя, че и от притеснение може да и закъснее ).
Бе вие добре ли сте..извинявам се,ама какъв ескапел да пие момичето като ти си стоял с презерватива известно време докато ти е спадал...какво очакваш,да си стой всичко в резервоарчето с левитация ли? ... Няма как да е забременяла,дори и минимален шанс...следващия път първо го сваляй и след това си говори
Едит:
Освен ако твоите не могат да летят и не са литнали от теб до нея .
>>DjBelev<<
Ок, Благодаря ти много, както на теб, така и на другите взели участие в дискусията. Стискам палци, че всичко ще е наред. Това притеснение е най-големия враг в случая.
Съвсем нормално е сега да й закъснее, защото се е притеснила. Женският орга(ни)зъм е сложна работа. :д
И на мен ми се случи нещо подобно с известни разлики обаче...
Първо аз бях отдолу и свърших наполовина в нея(излязох от нея след като бях започнал да свършвам това имам впредвид под 'наполовина'...)...бях с презерватив който не ми се беше изхлузил или нещо такова и не мисля че е изтекло нещо но приятелката ми казва че е видяла изтекла от презерватива сперма по основата на пениса ми което аз не видях...
Второ като си махах презерватива не излезе с по-голяма лекота от обикновено което би трябвало да се случи ако имаше някакво изтичане...
И трето презерватива си беше съвсем здрав и стегнат което се доказа и след внимателна проверка но все пак приятелката ми много се психира защото си мисли че ако евентуално нещо е изтекло след като съм почнал да свършвам тя на практика е седнала върху това което хипотетично е изтекло и от това може да забременее...
Аз съм на мнение че щом презерватива е здрав и не се е изхлузил и ластика му е бил стегнат просто няма как да изтече нещо и няма от какво да се притесняваме а тя се стряска защото досега макар и винаги да го правим с презерватив не съм свършвал в нея(макар и да не беше напълно дори и сега...) но все пак нали затова се прави секс с презерватив...да се свършва без да излизаш(освен защитата от болести и тъй нататък...)...
Последно редактирано от blader : 05-04-2012 на 22:32
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Моля ви се пишете че ми е важно...
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
А възможно ли е това,коете изтекло да е било от нея?!?!
Кажи и да не се филмира при здрав презерватив и поне да си изчисли овулацията.
maDamn
ми в овулация си беше...мисля че първия или втория ден когато принципно риска си е съвсем на лице но презерватива беше идеално здрав и това което беше по него и аз си мисля че беше от нея...при толкова стегнат ластик не виждам просто как може да изтече нещо...пък и повтарям че не излезе с по-голяма лекота от обикновено(като да каже човек че се е стекло нещо...)
но тя в момента е под огромен стрес и имам опасения че това може да доведе до някви разбърквания в цикъла й и се мъча да я успокоя и да й го обясня ама тя е решила да се притеснява...
echii <3
Ако се притеснява ще и закъснее допълнително... кажи и да се успокои , че бебетата не стават толкова лесно и че на малкитебойци им трябва определенаскорост , за да стигнат го яйцеклетката.
maDamn
това за скоростта какво ще рече?...
(принципно не съм наясно колко време трябва на сперматозоидите да пропътуват до яйцеклетката и колко време продължава овулацията...)
плюс това аз лично изключвам възможността сперма да е попаднала в нея...интересува ме за да знам какво да и обясня за да не се притеснява...
echii <3
Оф бе... де факто трябва да се изстрелят към нея.
maDamn
благодаря изключително много за търпението и обясненията...все повече неща сочат към това че нищо не се е случило...ще се опитам да и нормализирам психическия баланс че положението е критично...благодаря още веднъж...
echii <3
Авторе ако те интересува кога едно момиче е в овулация ползвай това -http://www.detski-sviat.com/index.php/content/view/82/105/lang,/
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you