.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Мега фен Аватара на babity
    И аз съм съгласна със СисиСтрейндж. Най - често комплименти ми правят момчетата от компанията, от които не очаквам сексуални намерения.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    И аз съм съгласна със СисиСтрейндж. Най - често комплименти ми правят момчетата от компанията, от които не очаквам сексуални намерения.
    Това че ти не очакваш, не значи че те не очакват.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Това че ти не очакваш, не значи че те не очакват.
    Сериозно ли го мислиш това?

Обикновено комплиментът значи, че някой ти е направил впечатление. "Я, на Марийка дънките са хубави. Не я правят дебела. Браво, Марийке, много хубави дънки." Или: "Косата ти е много хубава така." Това значи, че искаш да спиш с Марийка? о.О Естествено, ако нон стоп я задиряш и обясняваш колко е яка, вероятно искаш нещо от нея. Но разни единични случаи на комплимент, не ми звучат като свалка.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Сериозно ли го мислиш това?

Обикновено комплиментът значи, че някой ти е направил впечатление. "Я, на Марийка дънките са хубави. Не я правят дебела. Браво, Марийке, много хубави дънки." Или: "Косата ти е много хубава така." Това значи, че искаш да спиш с Марийка? о.О Естествено, ако нон стоп я задиряш и обясняваш колко е яка, вероятно искаш нещо от нея. Но разни единични случаи на комплимент, не ми звучат като свалка.
    Да, при момичетата е така, вие често си обсъждате на кой какво му стои или пък не. При момчетата не е така, trust me. Ако двама мъже седнат да си говорят как на марийка и стоят добре дънките има два варианта - или са гейове или и двамата искат да си легнат с нея (вече дали по отделно или пък тройка е друг въпрос.).

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Да, при момичетата е така, вие често си обсъждате на кой какво му стои или пък не. При момчетата не е така, trust me. Ако двама мъже седнат да си говорят как на марийка и стоят добре дънките има два варианта - или са гейове или и двамата искат да си легнат с нея (вече дали по отделно или пък тройка е друг въпрос.).
    А когато обвързано момче направи комплимент на обвързано момиче, какво?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Хаххх виж идвало ми е на ум, че понякога сии момчетата си мислите точно това ама чак пък толкова
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Хаххх виж идвало ми е на ум, че понякога сии момчетата си мислите точно това ама чак пък толкова
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си