- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кога му е времето ?
Здравейте.
Искам да ви попитам коя е най-подходящата възраст да си изчистя веждите? Аз съм на 13 и вече се чудя, защото 2 момичета от класа ми вече си ги чистят... Вие кога си ги изчистихте за пръв път ?
когато искаш,а не когато го правиш заради някой друг... аз не помня кога,но към 12 г. съм била.. и то защото поисках и до ден днешен си ги скубя,но щом ще ти е за първи път (ако изобщо решиш) отиди на козметик... там ще ти ги оформят,а после ти само ще ги почистваш![]()
Щом мислиш,че има нужда отиди на козметик..няма определена възраст за това.
Aз бях малка,10 или 11 и аз не знам с какъв акъл..ама после съжалявах и спрях за 1-2 години..
Аз започнах да си оправям веждите в четвърти клас и не съжалявам за това. Тогава почти никой от нашия клас не го правеше, но аз изпитвах нужда, защото не се харесвах с такива вежди и започнах. Сега съм на твоите години и започнах значително да ги изтънявам, пък да видим какво ще стане.. :д
Според мен щом мислиш ,че има нужда отиди
но 1 вия път да е на козметик за да ти направи формата
и след това сама само ще ги почистваш
Аз и досега като се окепазя си ходя на козметик да ми ги оправи.
Иначе май започнах на 15.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ако смяташ, че имаш нужда, можеш да идеш на козметик да ги почисти и оформи
и после да продължиш да го правиш вкъщи, защото сама сигурно ще ти е трудно поне първия път
аз започнах тази година (на 13 съм) защото вече изпитвах нужда,а други от моя клас почнаха доста по-рано!Както казаха и по-горе първо отиди на козметик да ти го оформи или помоли майка си да го прави докато свикнеш.
Аз бях някъде 6-7 клас и ходих на козметичка...после бях изумена колко са яки и им се радвах много.![]()
![]()
12 започнах
Живота е рисуване без гума за триене... : )
На 12-13 бях и аз, ама направих грешката да си ги оскубя сама и резултатът беше плачевен. Така че ако си решила, не е рано, спокойно можеш да започнеш да си ги скубеш, ама иди първо на козметик да ти ги оформи и после може и сама само да си ги почистваш.
Ем аз започнах на 13... само , че мойте вежди са руси и почти не се виждаха, също така си бяха оформени напълно. Ако твойте са черни и неоформени ти препоръчвам да ходиш на козметик, тя да ти ги оформи и после ти ще си ги махаш вече след това сама. Бтв Не гледай от другите, когато ти искаш тогава. За това точно, няма определеното време. Когато ти решиш.
ХИП.
Май края на 6 клас започнах, но само веднъж. Сега съм на 13, 7ми. Оправям ги понякога и така. Не редовно, което може би е проблем, защото им се разваля формата. Съученичките ми откога го правят това, но не гледай тях, когато решиш, че не харесваш формата им, тогава започни. Най-добре на козметик предполагам, не съм ходила, но съм чувала, че после ще ти е по-лесно. Иначе като си ги оформя мн си ги харесвам, нито са ми тънки, нито дебелиВсичко си е до човека и до това кога ти сама ще решиш. Те съученичките ми почнаха и в училище да си ги скубят даже взаимно
Чудя им се защо там...
започнах преди половин година горе-долу (след месец ще съм на 13) и от мен да знаеш първите 5-6 пъти само на козметик да не започнеш сама, че после като мене 2 месеца със окепазени вежди![]()
Ами и аз бях на 13. Моите вежди по принцип са си хубави. И преди да ги скубя, са ме питали дали го правя. От начало махнах само излишните косъмчета отдолу и по средата. Сега вече съм ги поизтънила, защото мисля че по-тънки ми стоят по-добре и от време на време ги подрязвам.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Възраст няма. Когато има нужда, тогава!Аз започнах на 13-14г. Бях 8-ми клас. Моите бяха много дебели и безформени. Може би трябваше по-рано.
Затова хубаво си помисли какви са твоите.
Ако са много дебели и не ти отиват на лицето, е нещо съвсем нормално да си ги оправиш още на 12г.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
на 11-12 години .. 5 или 6 клас беше, не съм сигурна ии не съжалявам, нищо, че бяха и са руси ии почти оформени![]()
: ))