.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен
    какво точно да приемам, когато някой ми казва че молитвата на исихастите в православната църква била медитация в поза лотос и си гледали пъпа, какво да му кажа - естествено, че това не е вярно и не може да бъде друго, светите отци, повечето, от които са били исихасти, ясно са си казали какво представлява молитвата.

Когато някой ти противоречи с нещо ти защо цитираш Уикипедия като доказателство, ами по същия начин и аз така говоря от това което казват светите отци.

и интересно е че когато се цитира уикипедия всички млъкват, когато се цитират светите отци и Евангелието повечето спорят. Е кво да се прави.

Библията ясно е предсказано - че знанието ще се увеличи неимоверно и ще дойде времето на отстъплението.
    Последно редактирано от defender : 04-29-2012 на 18:43

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    какво точно да приемам, когато някой ми казва че молитвата на исихастите в православната църква била медитация в поза лотос и си гледали пъпа, какво да му кажа - естествено, че това не е вярно и не може да бъде друго, светите отци, повечето, от които са били исихасти, ясно са си казали какво представлява молитвата.
    Да! Ясно и точно са го написали. Това, че ти не разбираш и отказваш да разбереш е друг въпрос. Дори не се замисляш защо е така, въпреки, че и това си има супер простото и ясно обяснение.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си