- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обичате ли да ходите на нощни клубове и дискотеки?
Че тя грозотата там си живее![]()
1. Имам късмета да съм обиколила половин Европа и да бъда на места, за които можеш само да си мечтаеш.Не, че не можеш да отидеш, ако ти стиска да дадеш стабилни парички.
2. Всеки си има мнение по въпроса какво е правилно и какво не. Не оспорвам твоето.
3. В София се е изляла половината цигания на България. Всеки избира какво да вижда и какво не.
4. Ако 90% софиянци и по принцип масата имаха богата обща култура, страната ни нямаше да е на това дередже. :P
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Нямам предвид точно това мнение. Както и да е.
А вие за да се успокоите малко: съвсем нормално е ние да не обичаме дискотеките, защото не можем да се впишем в социалната среда там. А който не може да се впише в дадена социална среда си е странен.
Обаче за да не бъдем странни само за да се впишем, трябва да сложим един черен кръст на всичко което сме, дори и на неща, които ни правят щастливи. Това няма как да стане и затова аз лично приемам това, че ме смятат за странен за комплимент.
Много си нахален.
Пари за пътешествия...Стипендии и свирни нагоре-надолу по покана в съответната страна. Когато не е такова пътуване, просто си избирам дестинация, проучвам цените, събирам си пари и т.н. Който иска, работи.Чантата е подарък вече ти казах и не мисля, че е кой знае колко скъпа.
На дискотеки не се ходи всеки ден. Аз го правя рядко. Спрея ми беше за кучета, защото ме нападна едно такова и просто ми свърши работа. Иначе обичам стрелбата и ако имах пистолет, бих застреляла подобни изроди.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Чекчекчек - свириш на нещо?
Глобал, познаваш ли оборската тор?
Ако не трябва да се запознаете.
Може би би се навил да ти пише в скапания форон :d