- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Hopeless?
Искаш ли да се запознаем, смятам, че много мога да науча от теб :*
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
да ще научиш как да решиш куклата така че да не остане плешива![]()
Не, говорех за сексуални неща. Жена ми почина, а щерките са ми щерки и не мога да си говоря с тях такива неща.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не знам какво е трол, но ми дай скайп на ЛС. Ще те добавя после, че след малко ми почва мача.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Много мразя, когато някой заклеймява хората и ги възприема по някакъв определен начин заради една черта от характера им. 4-5 години пушех, това не ми пречеше да имам отлични оценки и хобита + развитие от всякакъв вид. Една от най-заклеймяваните и постоянно обиждана за пропаднала "кифла" едно време ми помогна да преодолея тежка раздяла по изключително мил начин за разлика от много други.
Мислиш си, че си кой знае колко по-добър, защото не ги познаваш. Повечето хора имат по нещо хубаво в себе си. Някои повече, други - по-малко. Ако ти имаш лош вкус и си избираш все момичета, които не ти пасват, това не води веднагически до извода, че женските не стават.
Най-добрата ми приятелка е свястна, не пуши, не пие, не се е*е, слуша техните и си чете книжки. Никога не е имала приятел. Ако не се лъжа, дори не се е целувала. Сега и ти си направи извод за мъжката природа набързо по твоята си логика.
Ще проимаш свястно момиче тогава, когато започнеш да си търсиш свястни момичета.
ПП. NomNomNom ми е бивша съученичка. Не е мъж.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^ Интересното е, че почти всяко момче казва, че предпочита милите и добри момичета пред кифлите, а действителността е съвсем друга![]()
Чета коментарите и ми стана жал за момчето. Всички го нападнахте, не ви съдя.. разни хора, разни идеали. Но моето мнение, което съм на път да изкажа ще е по - различно. Според мен, попадайки на неподходящи момичета, които му разбират представите за "една хубава вързка" изпълнена с любов и щастие... мнението му за момичетата се причислява към не толкова добро и затова е склонен да слага всички под общ знаменател. ( което е глупаво да.. но като се замисля всеки би разсъждавал така). Харесва ми начина ти на мислене.. хареса ми как си започнал темата си.. някво романтично и хубаво е.. и определено съм човек, който би се зарадвал на такива сладки суми от момче.) Според мен .. въпреки че не те познавам мисля, че не си някой надут пуяк и ще си намериш момиче, което да те убеди, че представите ти за нас са грешни. И ти го пожелавам. Слънцето ще изгрее и за теб. Успех.. и не търси любовта, тя сама ще те намери.. и не твърдя да чакаш от небето.. просто неочакваните запознанства са най - сладки и когато най - малко очакваш може да се случи нещо хубаво.
)))
Requiem for a dream <3
за жалост не ми се показва това, което си написал/а ..![]()
Requiem for a dream <3
Сиси защо прееба всичко, как не ти беше жал ! Но пък пак мога да измъкна номном-а заявявайки, че я видях на лъвов мост към 00:00 правеше се на разсеяна, но всеки знаеше целите и ! Лошото е че не успях да я категоризирам , мъжките черти преобладаваха
.
Баси вместо мен да ме покани да излезем , кани незадоволени от живота хора (sad)(загорял)
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
хаха ама моля ти се.. И с какво разбра аз какво карам момчетата да правят? Нито ме познаваш, нито знаеш аз как се държа. Мила бях към автора. щото е тъпо някво сички да скачате по него. Тъпото в живота е, че такива като тебе, дето не познават даден човек определят кой, кво кара момчетата да мислят. Нямам намерения да споря с никой нито да се занимавам с някой и да обеснявам. Изказах си мнението.
Requiem for a dream <3
Окей, потайнствената. Ще се направим, че си мила и не си казала това, което в чуждите очи е окей, дори да е подсъзнателно и, че въпреки суперлативите тоя тип няма да те грабне в живота като нещо повече от приятел, въпреки че той това е разбрал. Говоря наизуст... май.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Сега сигурно с автора ще си разменят ЛС, ще хранят колко предубедени и неразбиращи хора има по света, и после дори няма да правят секс, защото той е дествен и неопитен, а тя потайна и чака някой да й вади думите с ченгел.
И тъй като е възможно последните двама да не разберат, то това е майтап, хора, това беше шега, сега имам котенце, което е колкото шепичката ми и мърка сладко в скута ми, чувствам се хай ес фък от мекото малко сладко същество, аввв <3
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не намесвай животното то е невинно :I
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
То е меко, малко и нежно, тъкмо проходило.
Точно това е побъркано, защото се върти в кръг постоянно и мърка постоянно <3 Много е необичайно, и е най-хилавко, и изпитвам желание да се грижа за него.
Другите тримка са големи красавци, по-самостоятелни са.
Имам и 4ри големи котки, и куче, и мишка ..
Обичам да говоря за животинките, с които живея, особено в чужди теми, страхотно удоволствие![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
[QUOTE=NomNomNom;10147170]Сега сигурно с автора ще си разменят ЛС, ще хранят колко предубедени и неразбиращи хора има по света, и после дори няма да правят секс, защото той е дествен и неопитен, а тя потайна и чака някой да й вади думите с ченгел.
хахахахахахахахаха забавно ми е.. как вътрешно в себе си се мислиш за няква яко гениална с нещата, които пишеш. Ами не.. не съм писала нито имам намерения. Потайна не съм. Тва със секса беше яко тъпо, но може и да си го осъзнала. Автора не знам дали е ДЕСТВЕН, нито мен нито теб трябва да те интересува.. Не чакам никой да ми вади думите с ченгел.. :Д хаха. Мачкай си котенцето поне то получава добро отношение от тебе![]()
Requiem for a dream <3
О, не е така. Тя е извънредно мило момиче и обича да наблюдава хората и реакциите им. Това, че е толкова наблюдателна често ми е помагало в адски много ситуации. Понякога много опитните и разбиращи хора имат по-изкривена представа за света, защото са минали през достатъчно връзки и разочарования, че да пречупват всичко през тяхната си призма без да взимат в предвид реалните герои. А тя гледа супер обективно на нещата. И много често се оказва права. Ние сме приятелки от детската градина досега. Причината да е по-затворена и да няма гаджета не е свързана с характера и толкова, колкото с родителите и представата им за златен кафез.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()