.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 97

Спах с първият му братовчед

Имам си сериозен приятел , които обичам ужасно много , заедно сме от 8 месеца , но се запознах с братовчед му с когото много се харесахме и започнахме да излизаме. В началото всичко беше чисто приятелски чувства , но след време започнахме да се харесваме и двамата искахме да спим един с друг и стана така ,че го направихме и ние незнаем как стана всичко , но се случи. Много съм объркана и незнам какво да правя с приятеля ми незнам как ще го погледна в очите не искам да го губя , защото го обичам искам просто да забравя какво направих. Вие какво бихте ме посъветвали?

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Тоооолкова много го обичаш, че му изневери с братовчед му... Какво да направиш ли? Остави момчето да си намери някоя, която ще го цени наистина. Пък за братовчед му.. думи нямам..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Да, обичаш го но си се изчукала с братовчеда. Ъъъ.

Остави приятеля ти. Не заслужава такова отношение. Зарежи го, и тогава се праскай на воля с братовчеда.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    "...когото много се харесахме и започнахме да излизаме..."

Как така имаш приятел и излизаш сама с друго момче?! Това си е чиста среща, ако съм разбрала правилно.

Просто си се поддала на изкушението и сега си носиш последствията. Не може да кажеш, че обичаш някого много, много, мнооого и да имаш сексуално влечение към второ лице. Иска ти се да е така. Приемаш фактите и си изясняваш причината защо си постъпила така. Ако искаше и държеше на момчето си, щеше да прекратиш отношенията с другия още в зародиш, а ти си ги задълбочила. Изясни се със себе си. Явно имате някакъв проблем, който просто пренебрегвате.

А този толкова ли е малоумен, че да спи с приятелката на свой братовчед. Ако беше момче на място, щеше да не го прави.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на cyclops
    Ами няма какво да направиш, освен да си живееш с тази мисъл. И все пак те съветвам да не казваш на приятеля си. Само ще го нараниш. Според мен хората, които си признават са големи егоисти. А от тук нататък трябва наистина сама да решиш какво искаш и н искаш. Щом си му изневерила значи нещо ти липсва. Дали е правилният човек за теб? Помисли хубаво без да се самозалъгваш.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Много знаеш ти какво е обич, разглезена кифла такава. Ако го обичаше "ужасно много", хич нямаше да ти шарят очите наляво-надясно и да си разтваряш краката пред всеки.
    Решила си - изчукала си се, ясно е, че всичко в тая празната глава е първичен инстинкт-импулс-действие, ама поне имай смелостта да признаеш пред себе си, че за сериозна връзка не ставаш. И за каквато и да било друга май. Ебаси майката. Тръгваш да овършаваш роднините му на тоя етап от връзката, след някакви си 8 месеца, не искам и да си помислям какво ще бъде, ако вземете да се позадържите няколко години.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Да бе обичаш го много...почти
    Ти не знаеш сърби ли те,боли ли те тръгнала си да си даваш определения на чувствата. И точно пък с братовчед му.Личи си колко акъл има в главата тоя. Добре че нямам такива братовчеди пу пу да не ми е уроки.
    Както се казва: "Ум царува,ум робува,ум патки пасе."
    Edit: И си на 22 леле...отчайвам се вече сериозно от младежта.

Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Ами няма какво да направиш, освен да си живееш с тази мисъл. И все пак те съветвам да не казваш на приятеля си. Само ще го нараниш. Според мен хората, които си признават са големи егоисти. А от тук нататък трябва наистина сама да решиш какво искаш и н искаш. Щом си му изневерила значи нещо ти липсва. Дали е правилният човек за теб? Помисли хубаво без да се самозалъгваш.
    Ти сериозно ли мислиш така или просто се бъзикаш? И още по важно.Сериозно ли си ми наборка или само така си си писала. Казва: "Само ще го нараниш.Според мен хората, които си признават са големи егоисти." Значи като се прочешва не е егоистка и не мисли че може да нарани гаджето си ,обаче след това не трябва да е егоистка и да му казва за да не го нарани, а да отрича до последно.Нищо че гаджето и може да го разбере от някои друг че дори и от самият му братовчед ако е някакакъв нагъл тип и реши да я изнудва или пък просто го загризе съвестта, но пък то нали важното е да крием,защото да не станем егости.Добро почистване на съвестта, нищо че ако разбере от друг вероятността да загуби доверието му е много много по-голяма.Не че в другият вариант най-вероятно ще каже: "Браво,продължавай все така." де.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Случват се и такива неща, но се сещаш, че щом веднъж си залитнала, и то няколко пъти - кафета, виждания, секс, т.н., ще залитнеш пак.
    Просто си има хора, които са склонни към изневери (поради ниска самооценка, или нещо друго наваксват) и това е положението.
    Ще те посъветвам да си изчистиш сметките, като приключиш и с двамата.
    С първия вече си прецакала нещата, с втория - ще се прецакват тепърва, освен ако не искаш само секс.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на someonerandom
    Не обичам да слагам на хора,обаче ти грам не мислиш.Супер малоумната история е да тръгнеш да излизаш постоянно с братовчеда на приятеля си(е*ахти,даже не си му изневерила с някой непознат)да се усетиш,че имаш нещо към него.да ПРОДЪЛЖИШ да си поддържаш връзка с него,докато още ходиш с приятеля си,и накрая на всичкото отгоре да вземеш да преспиш с него.
    Няма как да не нараниш човека.Каквото и да стане.Даже и да решиш да не му кажеш,постоянно ще си на тръни братовчед му да не се изпусне някой път,особено ако имат навика да излизат да пият заедно от време на време.Не можеш всеки път да им висиш на главите.А и на него може да му е кофти и да иска да си признае.Ако просто го зарежеш,без да му казваш,също ще го нараниш.Според мен ще е най-добре да му кажете(тук е тъпото,че му е братовчед и ще си прецакат отношенията,обаче пък и той си е виновен) и да го оставите да се справи с мисълта.В този сценарий има и вариант да те зареже,обаче ако не му кажеш и той разбере ти е сигурно...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на Chacho
    Авторке, кво значи "просто така се случи"? Както си ядеше закуската и опа, хуя му в тебе? Лошо е, че си му изневерила. Отчайващо, че е с братовчед му. Но най-жалкото е, че мислиш с путката си и немаш грам акъл да осъзнаеш как се изсираш на метено, ми другите треа ти преразкажат. Ай сиктир, забравяй си там и тва е.

Циклопке, няма егоизъм в признанието. Признанието е само съобщаване, действието е отделно от него. Ако те е грижа за човека, ще гледаш да не се появяват неща, които да трябва да криеш. А да лъжеш човека срещу себе си е егоистично, щото той живее с фалшиви представи, а ти си измиваш ръцете. Не ни я пробутвай тая загриженост за другия, тва не е от чувства към него, а от гузна съвест.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Очаквах такива реакции. Преди време мислих точно като вас. Но осъзнах, че животът не е толкова идеален. Ужасно много двойки около мен си изневеряват. На моите години или по-големи. Осъзнах, че тези неща се случват дори при най-големите моралисти. Някои хора са много чувствителни и когато в някакъв момент връзката им се дестабилизира те могат да направят големи глупости. Но също смея да твърдя, че като си признаят хората до тях страдат и то много. И това, че обичаш някого не винаги те спира да изневериш. Въобще темата е много сложна. Аз самата не одобрявам изневярата, но се научих да не нападам, защото утре може да се случи на всеки един от нас.

Охх аз малко се отклоних, за което съжалявам. Относно егоизма и гузната съвест. Може би не се изказах точно и добре, но по-скоро зависи от ситуацията. Ако мацката реши да се разделят мисля, че няма смисъл да му казва . Така или иначе ще са разделени, защо да го измъчва? Ако пък реши да остане с приятеля си е по-добре да му каже, защото ако й прости по-добре да започнат отново без лъжи.

Голям фен
    "Женската непостоянност спра да ме изненадва преди много време " - Г.М.

Да, както и хора на 30-40-50 години масово изневеряват. Хора с акъл, име и морал. Ще ти издам една тайна - абсолютни тъпаци са. Ако мислиш, че и ние не сме видяли тази страна на нещата, лъжеш се. С времето растеш, трупаш опит и по-често отколкото ти се иска, си вадиш грешни изводи. Тва, че хората около нас изневеряват, не значи, че е хубаво и не значи, че и ние трябва/ще. Щом не можеш да се ограничиш, значи не ти е време за сериозна връзка. Имам самоувереност, че никой не може да ме изманипулира дотолкова, че да се отклоня от принципа си. Първо късам, после действам с друг, не е много сложно и емоциите не затриват разума ми. Затова и нападам преспокойно.

Колкото до премълчаването. Всички хора сме се научили, че животът не е толкова розов. Ако някой не може да застане очи в очи с мен и да приеме истината, ще го храня в пъти повече за това нещо, отколкото за изневярата и ще се научи да слуша искрени думи, било то пеперудени или катранени. Щото премълчаната истина си е лъжа.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

На мен са ми изневерявали в предишната ми връзка и честно казано предпочитам да не бях научавала. Но това си е мой избор.А дали са с акъл или не не мога да кажа. В крайна сметка кога пък ще си толкова готов за сериозна връзка? Семейства си изневеряват, а са заедно от години. А тогава нещата са по-сложни, особено ако имат деца. Аз пак повтарям, че съм против изневярата, не ми е приятно. Изневерявали са ми, но някакси се научих да я приемам. Същестува , има я. На всеки може да се случи, както вече казах дори и на "най-моралните".

Абе айде стига глупости. Тва, че се случва, не значи, че е нормално и оправдано. Тебе от кое ти стана неприятно. От това, че са ти казали или от това, че са ти изневерили? Айде сега ми кажи, че предпочиташ да живееш щастливо и в заблуда, отколкото да се поизмъчиш малко, но да знаеш истината.

Добре де, до някъде разбирам, изневерила си. Ама точно с братовчед му ли намери???
    Помисли си дали искаш да си с гаджето ти, защото щом съзнателно си му изневерила, според мен нещо куца.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

И от двете. При положение, че се разделихме не разбирам защо той държеше да ми каже след като не бяхме вече заедно? Защо, като можех да си продължа напред съвсем спокойно? Много време търсих причината у мен и се обвинявах. Защото обикновено като някой ти изневери има причина (или е просто ) идиот.Но аз съм си чувствителна. Може би други хора биха го приели по-леко...
    Просто искам да съм подготвена от тук нататък. Искам да си знам, че се случва, а не да вярвам в перфектната вечна любов и принца на бял кон и после да се разочаровам

Абе хора, 'що всички я обиждате колко тъпа и колко не знам си к'ва била. "Не го била обичала" Обича го естествено, но не забравяйте че сме хора и е възможно на всеки да се случи, да залитне и да сбърка. Спрете, не сте и родители , дайте й съвет, но не я упреквайте, надали е писала във форума за да слуша упреци само ..!!!
    Мацко, гадна е случката наистина. Никога не съм изневерявала, не знам дали някога бих го направила, но НИКОГА НЕ КАЗВАМ НИКОГА, защото не знам кога и на моята глава може да дойде. Не му казвай най-добре. Ако наистина искаш да го запазиш. Но не го повтаряй, ако наистина го обичаш толкова колкото казваш. Една изневяра не е нищо, когато хората се обичат. Но наистина замисли се, дали наистина си е струвало. Не се критикувай и не се обвинявай. Просто от тук на татък му дай цялата си любов.!
    Дано се оправят нещата, късмет !

Да, да, да... случва се. Мен па ми се случва да гърмя някви хора периодично, щото съм човек и правя грешки.

Миме и ти не блестиш с акъл. "Една изневяра не е нищо, когато хората се обичат." Ма аз ти свалям звездици, мила, тва че еба други, не значи, че ти не си ми достатъчна...

Chaco, виж сега .. аз не искам да убеждавам някой в моето виждане. Просто казвам, и не знам дали блестя от акъл.. ама недей да си толкова остър, става ли ? .. Няма нужда просто. Ще те питам, когато някоя мацка ти вземе душата, и много я обичаш ,как несъзнателно ти просто ще й простиш. Знаейки , че това е просто една грешка. Не казвам, че ще ти се случи .. пожелавам ти никога да не ти се случва, и все пак .. не я укорявайте толкова, авторката.. по-добра няма да я направите !

Ми тая мацка ще живее всичките години до мен с представата, че ако направи нещо такова, ще я изхвърля като мръсно куче, при цялата ми обич. Аз едностранно ли ще инвестирам във връзката или ще очаквам нещо и от отсрещната страна. Ако толкова много ме цени и тя, че да заслужава обичта ми, значи ще може да ме постави над временния сърбеж под пубичната кост.

А езикът ми е парлив, щото така преценявам кои хора могат да вникнат в смисъла на думите, без да трябва да им се поднася по подходящ начин.

Голям фен Аватара на N1ksun
    Да бе ще и прости само като я подсече с кола ...

По темата немога да пиша , щото само мисълта за това което е направила ме отвращава !
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    А езикът ми е парлив, щото така преценявам кои хора могат да вникнат в смисъла на думите, без да трябва да им се поднася по подходящ начин.
    Това ми хареса, Chacho .. явно аз не успях да вникна в смисъла на думите . океу

Тъкмо да те похваля, че си, пък ти сама се дисквалифицира. Нямам против твоето мнение и се радвам, че въпреки приказките ми го защитаваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си