- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Притеснителност

И това от кой лъжлив еврески сайт го копира, мойто момче?
Това е най-грешното клише, което винаги проваля хората. Защо някой да тъпче на едно място и да се мъчи да свиква със себе си при все, че не е удовлетворен? Истината е в промяната. Развитието. И това не се прави за другите, а за собствен комфорт. Точно, за да не се притесняваш.
Хората трябва да работят върху себе си, докато сами не се харесат. И когато се харесат естествено ще се приемат. Тези неща вървят ръка за ръка. И тогава влиза в сила клишето ти. Но не и преди това. Ако подобна философия се следва преди това в най-добрият случай се изгражда едно самочувствие без покритие.
"Вместо да се опитвате да скриете притеснението си, е по-добре да признаете – „Много съм притеснен, мислите ми се изпариха“ или нещо подобно. Това признание автоматично ще намали напрежението."
Хахахахахаххахаха! Доооообре.
"Приемете, че вие сте уникален и съвършен такъв, какъвто сте."
Отново същото клише, но в нова форма. Има същото значение, но е описано с други думи. Важи същото, което написах горе. Аз обаче нямам нервите да го преразкажа.
"Не е необходимо да се променяте, не е необходимо да говорите и да се държите по определен начин, не е необходимо да се харесвате на околните."
Да, бе. Необходимо е само да си в застой и да се правиш, че се харесваш. Сигурно така и другите ще се правят, че те харесват?