.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Е тва е, че не вярвам че Исус е Господ. От другите имена на Господ също не се вълнувам. Просто само и единствено вярвам в Господ и че е един както казах. Може би наистина е некво универсално, не знам явно няма точен термин. Аз вечер като си казвам молитвата я отправям към Господ, не Исус. Не вярвам и, че Исус е пътя ми към Господ.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Цитирай Първоначално написано от StolenBliss Виж мнението
    Е тва е, че не вярвам че Исус е Господ. От другите имена на Господ също не се вълнувам. Просто само и единствено вярвам в Господ и че е един както казах. Може би наистина е некво универсално, не знам явно няма точен термин. Аз вечер като си казвам молитвата я отправям към Господ, не Исус. Не вярвам и, че Исус е пътя ми към Господ.
    Ти самата си нямаш и на идея в какво вярваш.
    Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от StolenBliss Виж мнението
    Не вярвам и, че Исус е пътя ми към Господ.
    да ама няма значение какво ти се иска на тебе, истината е само една, другото са своеволия.
    Мюсюлманите са нещо подобно на тебе, те вярват в Аллах, а Иисус го почитат като пророк.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    да ама няма значение какво ти се иска на тебе, истината е само една, другото са своеволия.
    Мюсюлманите са нещо подобно на тебе, те вярват в Аллах, а Иисус го почитат като пророк.
    Те вярват в абсолютно същия бог като християните, дегенерат такъв, "аллах" е просто арабската дума за "бог". Толкова си тъп и безмозъчен. Отпадък нищожен дебилен.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ама толкова си прост, че нямам думи. Децата в 10-ти клас учат религиите и им е ясно какво пише в учебника.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си