- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- безуспешни опити
Така ето и моят проблем, на 16 съм, имам си приятел от 7 месеца. От няколко дни се опитваме да стигнем по далеч от целувките и преградките, но не ни се получава... Проблемът е, че неможе да проникне а и аз съм инат не му давам да си играе с пръсти или език.. С няколко думи само хабим презервативи за нищо.. Пробваме отдоло отгоре И ПАК НЕ СЕ ПОЛУЧАВА .. За влажното достатъчно е ... дайте някакъв съвет чувствам се тъпо че не се получава той е толкова внимателен и търпелив, а на мене ми е неудобно че не се получава..!
поредното объркано хлапе
Защо не му даваш поне с пръсти? :>
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Просто не ми е приятно! А и колкото да е странно ме е ГЪДЕЛ и ме удря на смях..
поредното объркано хлапе
втф
а как така неприятно? болезнено, или ъъ психически неприятно?
Едит: Мисля, да пусна тема за гъдела в секса![]()
4XCOKИ
Отиди в банята и си поиграй с твоите пръсти. Така другия път 3-те лева няма да идат на вятъра празни.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
хахахаха Не ми е за парите за презервативите, ако трябва и 5 човала ще сменим, просто исках съвет.. А за неприятното просто не ми е хубаво като го прави се дърпам.. И забравих да спомена че се очаква той да ми е първия..! :х
поредното объркано хлапе
Съгласен съм с стамбелан.
Как искаш да проникне като си суха отдоло ?
А дори и при някаква случайност да проникне ще те боли много да не говорим, че може и да получиш разкъсване.
Не само заради кефа се бара с пръсти и се "лиже" отдоло а за да може жената да се възбуди и да се овлажни по естествен път.
Другия вариянт е да закупите лубрикант най-обикновен от аптеката, приятелят ти да си намаже пениса с него и опитайте пак..
Последно редактирано от HideBoy : 05-05-2012 на 22:14
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
и да го оставя да си свърши работата с пръстите пак не се получава, дори днес пак не стана игра си търпях колкото и да не ми е хубаво... А и не съм суха, достатъчно влажна съм преди да почне...
поредното объркано хлапе
Има го и вариянта ти да си много тясна а на него да му е много дебел.
С малко повече мъка ще се получи.
А и съм сигурен, че леко като те заболи го спираш за това не става работата.
Невъзможно е да си влажна и да не влиза колкото и да си тясна.
1-вото проникване боли аз лично когато спах с девствено момиче щях да колабирам като изпищя.
Така, че просто не го стряскай остави го 1 път е нужно да проникне и всичко е наред после болката отшумява и хубавото идва![]()
Всъщност и на мен в началото ми беше повече неприятно от пръстче, от колкото от същинската част. :> ^^
Карайте го неежничко и внимателно и т'ва е. <3
4XCOKИ
Не го спирам, аз самата почвам да се отказвам вече, а за него незнам... Не е човешко не съм някоя ннеориентиранаа.. познавам си тялото, само немога да разбера възможно ли е да се стягам несъзнателно.. и кажете някоя поза за улеснение на проблема :Д
поредното объркано хлапе
Последно редактирано от stambelan : 05-05-2012 на 22:33
Последно редактирано от ShtrudeL : 05-05-2012 на 22:37
4XCOKИ
Еми възможно е разбирасе.
Ако те е страх дали ще боли може и несъзнателно както казваш ти да се стягаш.
Въпреки, че си нямам на идея дали жените могат да се стягат точно пък там.
Съвета ми е пак ти казвам вземете лубрикант.
За поза кучешка ще е най удачна в случая.
Това е от мене дано съм ти помогнал! Лека.
HideBoy мерси много и лека вечер![]()
поредното объркано хлапе
ама как така не се получава :>
Не може да не се получава. Явно нищо не правите, или се дърпаш за нищо. Изтърпи мъничко на лека болка, ако пък тооооолкова боли (което не ми се вярва) спрете за малко и пробвайте пак. :>
4XCOKИ
Явно МОЖЕ.. първия път пробвахме аз да съм отдоло.. не стана някъде около 15 мин мъчене просто не влиза и това е после отгоре пак не стана.. Вече ме е яд на мене си че съм голям карък. Имам чувството че съм единствената при която не се получава.. Говорим за това но и съм срамежлива не ме е страх от болката а се притеснявам по един друг начин..
поредното объркано хлапе
Какво точно не се получава не мога да разбера ? Ако си отпусната и влажна, а той е твърд и готов, НЯМА как да не се получава. Пийнете по едно малко, може и голямо, вземете си лубрикант и опитайте пак.
Пф незнам как да обясня по точно кое не се получава ПРОСТО НЕМОЖЕ ДА ПРОНИКНЕ..! Другото което е, че не е от най-големите слимари. Дебел му е, а и на дължина не е малак... Толкова много четах за тези неща, че вече ми омръзна.. А и се чувствам готова... незнам какво да мисля вече.....! :х
поредното объркано хлапе
Така като те гледам тази работа не е за теб "чудото" секс !
Не ставало бля пляс тряс/ Уж съм влажна пък не ставаили на твоя малкия джо е мека китка ??!
Мда само от тези с мазолите съм това че си садната и не знаеш как се прави секс е друг въпрос май ти се засегна
Уж се чустваш готова пък не става ? не влиза еми като не знае къде да го вкара ние ли сме ти виновни ? казаха ти лубрикант , капутче, и т,н или чакаш да дойде някой да ви свърши работата !?
Последно редактирано от cartoonnetwork : 05-05-2012 на 23:16