- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бръснене на крака :X
Момченце, нито за веднъж не съм коментирал сексуалната ти ориентация, не знам за какво я намеси... Не съм на 43 години, и това би трябвало да ти е пределно ясно.
Много на агресия го избиваш! Започваш да се правиш на побойник и тн, след като никой не го е споменавал нито за секунда това.
Дай го по-полека! Това е форум, и всеки си изразява мнението!
Няма такива, които си епилират краката, скубат веждите и не са педали, НЯМА!
Ако съм на мястото на баща ще те бия много
хаха, то ако не се харесваше от момичетата нямаше да го правят по-голямата част от момчетата така, че...
Азис - Хоп [music]
Пич никой не те спира да се бръснеш, давай щом искаш да ставаш гей, никога не е късно : )
вие сте адски спрели.. човека ще прави квото си иска. ако иска и прическа ше си направи на краката. баси. било гейско.. в някой форум утре ако ви пишат, че ходенето с косми е гейско - кво? ще се обръснете ли? прекалено много ви вълнува чуждото мнение.. най-добре е всеки да ходи както се чувства добре. а ако някое момиче харесва момче, то едва ли ще е защото има или няма косми където и да било..
а става ли, така и така 'момчетата' са започнали да си бръснат краката, да си правят чупки на веждите и да си лакират ноктите на краката, момичетата да пуснат бирени коремчета, да си плетат плитки на краката и храчат на всеки ъгъл? ...
приемете го.. днешните момчета, които се смятат за мега вървежни и етц., са си педалчета, от където и да го погледнеш..
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Вярно е, че всеки сам решава, но понякога се прекрачва една граница - нека остане мъжкото достойнство, ако мога така да се изразя. В последно време момчетата станаха по-нежни , дори и от момичетата. (Не визирам всички , само да се уточним).
Но както и да е.
Обясняваш им така и така, възприемам се по-добре без косми и се чувствам наистина добре. С времето ще свикнат, а пред свършен факт няма какво да направят.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
когато човек е сигурен в нещо за себе си го прави и не се допитва до останалите, може да бъде само едно различно мнение но ще го има ,повечето прибягват до промяна във вида си само ,защото е масово.. създават теми... теми ,търсят отговори и се надяват да са положителни за да убедят себе си ,че това което правят е правилно ,давайки пример със запитване към момичета... и ето ти разлика момиче и жена, онези на 15 -16г. здраво ги тресе хормона и им е все едно с какъв човек си лягат...
момиче
И аз не ги харесвам тези неща. Не знам дали точно гейски, но определено ми изглеждат изнежени. Като видя някой с розова тениска и епилирани крака, с тънки вежди, как си слага "мъжки" гланц да не са му напукани устните, лошо ми става.
Камо ли пък да си харесам такъв за гадже. Никакъв шанс. Аз съм момичето, би следвало аз да ходя на козметик, не заедно един на друг да си епилираме краката.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
За мен няма чак толкова голямо значениеповечето момчета които са около мен са с бръснати крака и това НЕ ги прави хомосексуални ... приятеля ми си бръсне краката ... и какво гей ли е ?
Какви са тези глупости ? Дали някой се епилира или не си е негово решение и това не го прави гей или не знам си какъв... няма смисъл да спорите за глупости ... всеки си има глава на раменете![]()
О боже мой! Аз съм момиче и на необръснати крака ми е гадно ( при момчетата ), обичам момчета без косми по крака, личат се мускули едно друго .. а за ръцете сега е др въпрос, ама и там като видя някой с косми ама яката косми направо (пуке)
Иначе не смятам обезкосмяването на краката за гейско, но ръцете и веждите.. ъъъ ОПРЕДЕЛЕНО !
Знаеш ли кое е сбърканото в теб, tonique. Не е това, че си бръснеш краката и ръцете. Сбърканото е, че го правиш, за да се харесваш на момичетата. Сбърканото е, че отделяш прекалено много време, за да одобри някой друг външният ти вид. И още по-сбъркано е, че толкова занимава това нещо съзнанието ти, че изпитваш вътрешната нужда да отговаряш на всеки коментар, защото за теб консенсусът по този въпрос е жизнено важен да излезе такъв, какъвто го виждаш ти.
Това ли е най-важното? Да мислим за краката, веждите, ръцете, брадата, гърдите, гъза и къде ли още не и да прекарваме редовно часове в епилации, бръснения и маски? Сигурен съм, че ще намерите подходящите думички да го представите така, че това е възвишена грижа за себе си, че е начин да се чувстваш добре в собствената си кожа и, че не си безразличен към външния си вид, което звучи толкова завидно. Аз обаче имам надежда, че не сме стигнали до етапа, в който вглеждането в собствената ни физическа красота и нарцисизма няма да управляват мозъците ни, и да ни карат да си изменяме постоянно вида; а все още сме във времето, в което е важно да имаш ясна представа за себе си и нуждите ти, и се набляга на характера, взаимоотношенията и личните дела.
Да си бръснеш краката е окей. Да говориш толкова много за това и да се отдаваш на подобни занимания - не.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
" Да бъдеш мъж не означава просто да имаш К*Р .... "
Против съм...
Последно редактирано от iwwo_ : 05-08-2012 на 16:14
Според мен не е гейско момче да си бръсне краката, но САМО краката, но лични аз предпочитам да не са с бръснати крака. Само, че има и др. случай преди време видях момче, на което краката не му се виждаха от косми (не преувеличавам) в такъв случай трябва да си ги махне (мое мнение)
Не само, го правя заради момичетата - голям процент така повече се харесвам ...![]()
някакво неудобно ми е с косми ..а и вече си ги махам почти 3 години..
![]()
Азис - Хоп [music]
ОМГ всеки да си прави квото си иска. Само едно нещо ще кажа на момчето направиоло темата- ако решиш да почнеш да се бръснеш ще трябва да го праиш цял живот. Почнеш ли, космите се втвърдяват и сгъстяват. Аз лично, предпочитам момчета с косми по ръцете и краката, защото за мен тва е по- скоро признак на мъжественост..![]()
Хаха тва за втвърдяването изобщо не е вярно - това е до организма..
Бръсна си ръцете почти 3 години и 3-4 дена нямам поникнат косъм... така, че-
![]()
а на краката доста по-бързо ми растат отколкото на ръцете.. иначе като ме мързи се минавам с машинката 1-ви номер и готово ..![]()
Азис - Хоп [music]