- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога се разбира, че свършва момичето???
Въпрос към всички. По кое се разбира , че свършва едно момиче.. , бих искал да видя няколко мнения от двата пола.
Благодаря!
Усеща се по езика на тялото на момичето. Всеки по опитен мъж ( или такъв, които поне веднъж в живота си за извесно време е водил редовен секс ) може да разбере кога приятелката му свършва, и не става дума само за стоновете и при достигане на оргазъм.
почва да трепери като пералня
то густо, то пусто
Не само по езика на тялото, но и по начина the pussy squeezes the dickдано сте ме разбрали.
Хаха, ми да. Смисъл казвал ми го е бившия![]()
^ Повдигна ми интереса![]()
, ебавам се xD
И все пак - доста са признаците, а и при различните момичета има различни "симптоми", така да се изразя xD
Кои са тези симптоми?? Много ми е интересно какво ще кажат момичетата по темата ??
Глупости. Женските имат свойството да се преструват и може никога да не разберете.
Аз лично го намирам за излишно, но ги има всякакви.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Щтрудел, ти какво усещаш или кой е признака че си свършила, ако може да попитам?
Аз като жена усещам пулсациите същите, повишаване на температурата и не мога да си кажа името, дори и да имам желание да говоря, ставам в пъти по-влажна от по времето на секса...иначе от мъжки коментари - след оргазъм ставаме безумно тесни /и чувствителни - може допирът да е неприятен чак за нас/
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Това е нещо, което не може да се сбърка. Ако се колебаеш дали е стигнала до край, значи най-вероятно не е.
Моето момче усеща по пулсациите и съм била ставала по-гореща "там"А при много силните оргазми се насълзявам, така че там няма лъжа и измама
![]()
Да добавя, че обикновено спират дъх и си стягат продължително тялото.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
тялото и започва да трепери достатъчно силно,не мога да и запуша устата , стиска ме за ръцете все едно се дави , усещам много силни пулсации в кухините и , понякога се разплаква , 5 мин след това само диша учестено , след това ми реди думи-колко ме обича ,колко съм добър и т.н , отива и се изпикава :Д г.д тва е
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
и й изхвърчат очите :Д
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Schlicken не е реален глагол, идва от "шлик", което трябва да е звука от едно характерно за жените потъркване там долу.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Alsooo! Харесва ми. ;]
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Момичетата много често симулират оргазъм , за да не обидят половинките си.
Някои се свиват, други охкат , друг път не показват, че са стигнали до оргазъм![]()
so sad ...