.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 102

Hybrid View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Интересно.Женската солидарност винаги ми е правила впечатление почти колкото женската злоба.Как една не си представи обратната ситуация - ако той изкарваше достатъчно пари , за да ви прави скъпи подаръци и да не работите , вие дали бихте били мераклийки да се потите на нивата ? Аз лично никога не бих бил като него от срам момиче да ми плаща сметките , но пък има ако не месеци , то седмици , в които нищо не може да ме накара да седна на компютъра и да работя и ми е мързеливо.Ако не бях финансово обезпечен от страна на родителите ми , това значеше ли , че няма да ме каните да излизаме , защото не мога да си го позволя ?

Мило сладко същество, ОЧЕВАДНО Е, че ситуацията не е такава. Той не желае да работи никога. Мързела не е извинение.
    Аз съм за сметката да се дели. Ако единият чака винаги на готово - да го духа, никой не му е длъжен. Независимо дали е жена, или мъж. В случая мъжа го духа, защото е путка.
    Всъщност не е путка, а е хитър. Може да си вземе богата жена и да се кефи на живота.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Мило сладко същество, ОЧЕВАДНО Е, че ситуацията не е такава. Той не желае да работи никога. Мързела не е извинение.
    Аз съм за сметката да се дели. Ако единият чака винаги на готово - да го духа, никой не му е длъжен. Независимо дали е жена, или мъж. В случая мъжа го духа, защото е путка.
    Всъщност не е путка, а е хитър. Може да си вземе богата жена и да се кефи на живота.
    Хитър, но на дребно. Ако няма образование, не си търси работа и не работи на тая възраст, при положение, че няма откъде да вземе пари.. нищо не го оправдава. Най-лошото е жена да те издръжа. Убива самочувствието, а някои хора не биха го позволили никога, дори жената да иска.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Хитър, но на дребно. Ако няма образование, не си търси работа и не работи на тая възраст, при положение, че няма откъде да вземе пари.. нищо не го оправдава. Най-лошото е жена да те издръжа. Убива самочувствието, а някои хора не биха го позволили никога, дори жената да иска.

Ако щещ вярвай , когато брат ми сгази лука и му резнаха квитанциите преди години , курви го издържаха.Живееше бахти паразитното мързеливо съществуване - почти му завидях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си