.
Затворена тема
Страница 159 от 201 ПървиПърви ... 59109149155156157158159160161162163169 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 951 до 3 975 от общо 5008
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Това за тъпата манекенка беше в отговор на нейните сериозни теми за Африканските деца.
    А коментарът на Къпкейк беше в отговор на sapphirr, която едва ли не попита защо, аджеба, пишем тук вместо в сериозните теми. И?
    Излагате се. Saphhirr, по тая логика ти коя си, че да раздаваш оценки?

<3

Голям фен Аватара на sapphirr
    Към кой злобея ? Да речем ,че лапета като тебе ,който смятат ,че света се изчерпва със снимчици,позички и лицемерни компленти,ми се разхождат по тънката лайсна на нервната система
    Последно редактирано от sapphirr : 05-09-2012 на 17:49

Не искам да се меся ама за нищо!?

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Chacho освободи си малко местенце в лс-тата че се получи малко кофти ;д
    http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...83299420_n.jpg

Мега фен
    Град
    <3
    Ако след моя пост продължа да гледам още драма, ще си изключа телевизора за известно време, ама и вие няма да гледате.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr Виж мнението
    Към кой злобея ? Да речем ,че лапета като тебе ,който смятат ,че света се изчерпва със снимчици,позички и лицемерни компленти,ми се разхождат по тънката лайсна на нервната система
    да знаеш, аз съм тъпо 'лапе' , чийто свят се върти около някакви непознати хора, и което чака комплименти на ''позьорските'' снимки

излез от филма и спри да се държиш като пълна кучка : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Шибаната тема е само за снимки --->> за шматките по-нагоре дето много знаят, да не ги наричам с други нарицателни, макар че ме изкушават (: http://prikachi.com/images.php?images/405/4746405B.jpg

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Как пък така решихте,че света ни се измерва в снимки и позички?! Много повърхностно решение , при все че не се познаваме. Аз лично не желая да поставям етикети на някого,щото през интернет не става и никой не може да ме убеди,че може спокойно ,само по писаниците ми да вникне коя съм всъщност.Можеш да си изградиш някакъв образ,но да лепиш етикети е грозно и no offense -изключително плоско.
    maDamn

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    проблемът ми е най-вече лично с теб.
    Освободи малко място в съобщенията да го решим на лично, като ти е личен проблема.
    Спирам да пиша.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен
    Град
    <3
    Ами хубу.

:>
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Тъй. Свърших си работата из нас. Мерси, че ме изчакахте. Нали знаете какво да не правите отново? <3

Хипарско 'Пиииййййййййссссссс' \/
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Тъй. Свърших си работата из нас. Мерси, че ме изчакахте. Нали знаете какво да не правите отново? <3

Хипарско 'Пиииййййййййссссссс' \/
    Нема да пускаш снимка, така ли да разбирам?

А имаше балове некогиш
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    <3
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен
    Град
    <3
    оффф
    Вениии, ще си върна бисквитките 'Тук', които току що храносмилателната ми система погълна.

И ще се изфукам отново с кравленитата си, защото са прекрасничета и всеки ден ги обичам. <3 http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...61641740_n.jpg
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Please, go on, please

I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    оффф
    Вениии, ще си върна бисквитките 'Тук', които току що храносмилателната ми система погълна.

И ще се изфукам отново с кравленитата си, защото са прекрасничета и всеки ден ги обичам. <3 http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...61641740_n.jpg

тази не е гадна :
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._4219262_n.jpg
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ейй, в тая тема като влезна и като се зачета в спорове от 5 страници, после или забравям или се отказвам да пусна снимка..

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...45233893_n.jpg покоряваме върхове ;д
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...66018408_n.jpg

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    sapphirr .. Разгледах ти мненията, защото те мислех за една друга потребителка ... Единственото нещо, което ми направи впечатление беше факта, че почти ти липсват позитивни мнения .. и градивна критика ти липсва... общата черта на почти всичките ти мнения е, че са пропити с адски много комплекси, които по някаква незнайна причина избиваш... Хубава си, изглеждаш интелигентен човек, въпреки че го показваш по грешния начин, какво по дяволите те кара да се изразяваш с такава нападка ?

Колкото до Малката Лейди .. твоите мнения просто трябва да свикнем да ги подминаваме в темите .. И мамка му, научи се, че между манекенка и фотомодел има огромна разлика и просто спри да се заяждаш..

И дам.. това е тема за снимки мамка му, в тая тема не се обсъждат важни социални проблеми, а се пускат снимки .. Вие направихте огромния проблем, заради това, че хората пускат снимки ... Къде по дяволите ви е логиката о.О ... И дам, хубавите момичета получават комплименти, защото са хубави.. ако това толкова много ви бърка в мозъците, просто не влизайте тука...

И вече си загубих мисълта ... и ето ви снимка пък, щото темата е за снимки - http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...70648216_n.jpg
    Последно редактирано от dream1707 : 05-09-2012 на 20:20

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Брех, всички се катерят днешно време. Да не е в СУ тва?

Иначе готина задница
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Брех, всички се катерят днешно време. Да не е в СУ тва?

Иначе готина задница
    В УНСС. Аз го записах, защото не остана какво друго, а ми е задължително някакъв спорт. Ама заради инструктура, догодина пак.

Е мерси хаха.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Годес, какво учиш в УНСС и кой курс си?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Хехх, и аз реших, че е стената при Ректората, щото и там инструкторът е добре :Д

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Годес, какво учиш в УНСС и кой курс си?
    Политически науки с английски език. Първи.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Хехх, и аз реших, че е стената при Ректората, щото и там инструкторът е добре :Д
    Амаа той и там преподава. Ако му знаеш името, ми го напиши на Лс да ти кажа дали е той хаха..

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...72447187_n.jpg

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    аз ходих на др спорт и не го знам, но колежките бяха доволни Сигурно е същият :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си