- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против бръсненето на мъжките дупета?
За
Против
Все ми е тая
Темата е ясна...вие сте![]()
What the fuck ?!!?
Вие тотално изтрещяхте... Jeezus![]()
ЗА,противно е с косми![]()
so sad ...
Грим и скубане на вежди .. кола маска розови тениски .. още кфо ше искате ?!
Два случая, в които ще ти се наслаждават на задника в живота навън.
1. Лягаш си с произволно момиче. За една вечер няма да се оплачат от задника ти и ще топнеш чушлето.
2. Имаш сериозна приятелка. По-добре е да се съобразяваш с нейните лични предпочитания, отколкото с общото мнение.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
С косми по задника се поддържа хигиена една идея по-трудно, хайде да не навлизаме в спорове защо.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ОМГ , всеедно "бръснете ли си веждите" ... ПЪЛЕН АБСУРД ;]
Твърдо против съм!
Първо навлезе модата да си бръснем краката като не изключвам и себе си.
После да си скубите веждите, да си бръснете гърдите даже един мой приятел слага ФОН ДЮТЕН (несъм сигурен дали го пиша правилно) за да си прикрива пъпките.
Та въпроса ми е на мен нещо мъжко остана ли въобще бе съполници ?
Аз съм твърдо ЗА! С депилатора стават чудесаАко не самия задник то поне между бузите ... адската гадория са тия кирии след голяма нужда ама да не навлизам в подробности... Пък и кво му е мъжкарското да имаш вълна на гъза ?!
АХХАХАХАХАХАХАХХАХА Който си бръсне гъза е пълна "путка" , вие сте болни мозъци бе... извинете ме за високия тон, но не сте добре, сериозно.. кат дойде време да не можеш да се бръснеш отзаде, ко праим? ДЖУНГЛА????????????
ТВЪРДО ПРОТИВ! Много съжалявам ако обиждам някой, ама аз съм твърдо против, какво мъжко има в гладкия ГЪЗ и гладките ЦИЦИ на един мъж.... жените имат леки мъхчета и какво??? Момичетата са по космати от мъжете ... АБЕ ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ! Мъжа си бръсне лицето , интимните части( тези които искат) и мишницата (който иска) ... ВИЕ СИ БРЪСНЕТЕ ГЪРБА, ГЪЗА , ЦИЦИТЕ , РЪЦЕТЕ, КРАКАТА!?!??!! КЪДЕ Е МЪЖКОТО У ВАС?!?!??!
А така , кажи им "desirebg" !!! Напълно съм съгласен !!
Бих си го обръснал само ако някоя желае после да ми тегли един език.![]()
Welcome to the Jungle...
Явно искате да ми кажете, че се миете веднага след всяко акане ? При наличието на косми е малко нехигиенична ситуацията.
Не нападам никого, само споделям обратната гледна точка, тъй като няма други подкрепящи я (почти де), а аз необичам да е някакво нечестно.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Защо да се мием след всяко акане?? Нали има хартияМного в подробности изпадаш..
Да , мия се след всяко ,,акане'' и се чувствам прекрасно с джунглата в гъза си !
ХАХАХАХХА НомНомНом много странно мислене имаш> по твойта логика трябва всички да сме с лоша хигиена![]()
![]()
![]()
НЕ НЕ направо да се смея ли да плача ли![]()
Да, чувам се, защото ако не се измиеш след голяма нужда - не е чисто, хора.
Не казвам, че трябва всеки път да се миеш, просто ви припомням, че нямаме строго хигиенични навици ( не сме като мюсюлманите) и не виждам защо реагирате бурно.
Да, с хартия не можеш да се избършеш добре, колкото да се измиеш. А космите правят положението по-лошо.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...