.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Ходи с мен, спи с друга ..

Както повечето, които са чели предишната ми тема, знаят, че наскоро се разделих с един пълен кретен.
    Унижението не е завършило от негова страна. Не стига, че е потънал в собствените си ла*на, ходи горд и толкова ме агресира, че просто не е истина. Както казах от едно училище сме, виждам го всеки ден за мое нещастие.

И нека преминем към кулминацията.
    Разбрах, че има толкова неблагодарни, нагли и подли същества, колкото дори не съм подозирала. Всъщност проблемът си е лично мой, тъй като аз позволих да се държи така с мен, но той просто премина границата!
    ПОТРЕСЕНА СЪМ.. Отидох днес на училище и една моя приятелка ми каза, че въпросният Казанова има любовна афера със обща позната и то не от скоро. Което следователно означава, че потънала в напразните му обещания, вричания и лъжи, лежейки безпомощна вкъщи, чакаща го.. той е спал с друго момиче. Една от неговия випуск, хах.. Станах за смях, срам ме е от себе си, че се отдадох на такъв човек, незаслужаващ да се изплюеш на него ( без извинение)!
    Фактите:
    Възползвал се е, докато се възстановявах от операцията и си седях вкъщи, той е ходел да ч*ка друга, ЕВАЛА!
    Обладана съм от такава агресия и съжаление към него, че не знам.. Много ми е смешно, защото е по-нисък от тревата дори, но гадното е, че явно всички други освен мен, знаеха истината и се чувствам доста некомфортно..

Благодаря за вниманието, може да споделите вашите мнения
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Голям фен Аватара на N1ksun
    Немога да разбера кво още го мислиш ?? Вече всичко е в миналото , гледаш напред , а не мъдруваш за свъшени неща!
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Давай напред мацка.Не си заслужава дори да си го спомняш.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Заеби го. Не си струва да си хабиш нервите , заради такъв. Просто не си заслужава. Било, каквото било - продължаваш напред.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Каквото било,било.Поне си разбрала истината.Не си хаби нервите,а се радвай,че си се отървала.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Това, че си оперирана и не ти е бил верен, а ти е обещал (имали сте връзка) е ... нямам думи какво.
    Абсолютно тъпанрската работа, все едно не може да издържи известно време, не е достойно просто.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на sapphirr
    Радвай се ,че си минала през това. Това ще ти послужи много занапред в живота.
    Рано или късно всички си плащаме,за хубавото което сме получили.Има 2 типа хора:
    1/които си плащат предварително и после получават
    2/които получават,а после плащат

Аз съм от първите,за което се радвам.Опита от това ще ти спести много бъдещи разочарования и грешки.Няма от какво да те е срам,не ти си лекето.Просто си извади поуките.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr Виж мнението
    Опита от това ще ти спести много бъдещи разочарования и грешки. Няма от какво да те е срам,не ти си лекето. Просто си извади поуките.
    Подкрепям.
    Welcome to the Jungle...

Абсолютно същата история се е случила на майка ми и баща ми заедно са били тя когато е била 8ми той 11ти и до ден днешен просто майка ми му е простила .. след като е разбрала и са щастливи заедно вече има няма 19 години брак ( а и на майка ми е първия и последния )

Цитирай Първоначално написано от Bulgarina681 Виж мнението
    Абсолютно същата история се е случила на майка ми и баща ми заедно са били тя когато е била 8ми той 11ти и до ден днешен просто майка ми му е простила .. след като е разбрала и са щастливи заедно вече има няма 19 години брак ( а и на майка ми е първия и последния )
    И ти си мислиш, че не са си кръшкали, и че сега всичко е наред.
    А и баща ти не я е предал, докато е била в болница, защото ако е - тъжно.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    И ти си мислиш, че не са си кръшкали, и че сега всичко е наред.
    А и баща ти не я е предал, докато е била в болница, защото ако е - тъжно.
    Познавам родители те си добре майка ми никога не би го направила а баща ми .. не вярвам да го прави защото винаги се прибира по едно и също време от работа просто при някой хора любовта отслабва но не изчезва. ( и да кръщкал е когато тя е била оперирана )

Само аз ли си мисля, че ако жената, която обичам е в болница, ще направя всичко възможно да съм нон-стоп там?
    Welcome to the Jungle...

темплар не бъди толкова сигурен да речем че тя за лятната ваканция ( ако учи ) замине за някъв д.р град .. за 2 месеца
    какво би направил ако няма как да се виждате ? ( питам те защото моята приятелка е от др град но учи в моя и се притеснявам какво ще стане след като дойде ваканцията)

Обстоятелствата могат да бъдат най-различни, затова гледам да не съм прекалено категоричен. Обаче подкрепата за близки хора определено е едно от нещата, в които ме бива, ето защо разсъждавам така.

Някои хора са благодарни за подобна подкрепа дори до по-далечното бъдеще.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 05-10-2012 на 15:49
    Welcome to the Jungle...

ЧИСТО И ПРОСТО НЕ КРЪШКАШ, АКО СТЕ СЕ РАЗБРАЛИ ДА СТЕ СИ ВЕРНИ.
    Като искаш да ебеш, късаш, или си променяте статута на връзката.

Ако сте се разбрали да сте в свободни отношения, е абсолютно окей.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Ако сте се разбрали да сте в свободни отношения, е абсолютно окей.
    За мен се не притеснявам .. тя е доста убедителна също. Но все пак 2 месеца там без мен не вярвам да издържи и съм сигурен че няма да ми каже и като дойде в.с ще е ок затова имам притеснения

Голям фен
    Мнението ми е , че си зле.Че той е боклук , боклук е.Но познай дали ти или той се чувствате по-добре.Както казваше 1 приятелчете , момичета сами сте си виновни , че сте курви и пускате на всеки идиот , после мрънкате и се оплаквате , че той ебе още 2-3.Давам начало на спора дали момчетата сме виновни или момичетата

Furious?, не е само до пускането. Стандартната развръзка е да се влюбват в подобни хора.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Мани го тоя вече. От всичките ти теми досега разбрахме, че е мега леке. И ти си го разбрала. Това е хубаво. Продължавай смело сега напред, щастлива, че си разбрала навреме и имаш толкова много пред себе си.

ПП. Ама че глупост. Ако някога легна да ме оперират, ако ще 6 месеца да се възстановявам, моя приятел няма да хукне да кръшка. Когато обичаш някого ти пука, страхуваш се за него, имаш нужда да се уверяваш, че е добре, да му помагаш... Никакъв шанс да седнеш да изневеряваш. Той просто не я обича.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

ПЪЛЕН КРЕТЕН !!!Дано не се измъчваш повече : ( Опитай се да го игнорираш той това иска - внимание.Без да му го дадеш,той ще изчезне
    so sad ...

anonymous708973
    Guest
    А тая приятелка сега ли се сети да ти каже?

За него е добре дошло да не се разделяме, и да си има и развлечение.. тя също е обвързана и се крият и това да си имат по нещо сигурно е супер, другото е за забавлението.. хах, смешници

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А тая приятелка сега ли се сети да ти каже?
    Не знам кога е разбрала, но най-важното е, че ми каза, за което съм и искрено благодарна..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от treisi90 Виж мнението
    Не знам кога е разбрала, но най-важното е, че ми каза, за което съм и искрено благодарна..
    Аз пък не бих била. Нали сте скъсали вече? За какво ти го казва чак сега да те тормози и шашка в допълнение все едно не ти стига стреса. Вземи сега напълно се успокой, че толкова нерви не са добре за ничие здраве пък си оперирана скоро. Много ти дойде. Почини си.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Тоя наистина си заслужава един хубав бой ! И наистина давай на пред , готино момиче си ще си намериш някой, който те заслужава наистина
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си