- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ходи с мен, спи с друга ..
Както повечето, които са чели предишната ми тема, знаят, че наскоро се разделих с един пълен кретен.
Унижението не е завършило от негова страна. Не стига, че е потънал в собствените си ла*на, ходи горд и толкова ме агресира, че просто не е истина. Както казах от едно училище сме, виждам го всеки ден за мое нещастие.
И нека преминем към кулминацията.
Разбрах, че има толкова неблагодарни, нагли и подли същества, колкото дори не съм подозирала. Всъщност проблемът си е лично мой, тъй като аз позволих да се държи така с мен, но той просто премина границата!
ПОТРЕСЕНА СЪМ.. Отидох днес на училище и една моя приятелка ми каза, че въпросният Казанова има любовна афера със обща позната и то не от скоро. Което следователно означава, че потънала в напразните му обещания, вричания и лъжи, лежейки безпомощна вкъщи, чакаща го.. той е спал с друго момиче. Една от неговия випуск, хах.. Станах за смях, срам ме е от себе си, че се отдадох на такъв човек, незаслужаващ да се изплюеш на него ( без извинение)!
Фактите:
Възползвал се е, докато се възстановявах от операцията и си седях вкъщи, той е ходел да ч*ка друга, ЕВАЛА!
Обладана съм от такава агресия и съжаление към него, че не знам.. Много ми е смешно, защото е по-нисък от тревата дори, но гадното е, че явно всички други освен мен, знаеха истината и се чувствам доста некомфортно..
Благодаря за вниманието, може да споделите вашите мнения![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
Немога да разбера кво още го мислиш ?? Вече всичко е в миналото , гледаш напред , а не мъдруваш за свъшени неща!
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Давай напред мацка.Не си заслужава дори да си го спомняш.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Заеби го. Не си струва да си хабиш нервите , заради такъв. Просто не си заслужава. Било, каквото било - продължаваш напред.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Каквото било,било.Поне си разбрала истината.Не си хаби нервите,а се радвай,че си се отървала.
Това, че си оперирана и не ти е бил верен, а ти е обещал (имали сте връзка) е ... нямам думи какво.
Абсолютно тъпанрската работа, все едно не може да издържи известно време, не е достойно просто.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Радвай се ,че си минала през това. Това ще ти послужи много занапред в живота.
Рано или късно всички си плащаме,за хубавото което сме получили.Има 2 типа хора:
1/които си плащат предварително и после получават
2/които получават,а после плащат
Аз съм от първите,за което се радвам.Опита от това ще ти спести много бъдещи разочарования и грешки.Няма от какво да те е срам,не ти си лекето.Просто си извади поуките.
Абсолютно същата история се е случила на майка ми и баща мизаедно са били тя когато е била 8ми той 11ти и до ден днешен просто майка ми му е простила .. след като е разбрала и са щастливи заедно вече има няма 19 години брак ( а и на майка ми е първия и последния )
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Само аз ли си мисля, че ако жената, която обичам е в болница, ще направя всичко възможно да съм нон-стоп там?
Welcome to the Jungle...
темплар не бъди толкова сигуренда речем че тя за лятната ваканция ( ако учи ) замине за някъв д.р град .. за 2 месеца
какво би направил ако няма как да се виждате ? ( питам те защото моята приятелка е от др град но учи в моя и се притеснявам какво ще стане след като дойде ваканцията)
Обстоятелствата могат да бъдат най-различни, затова гледам да не съм прекалено категоричен. Обаче подкрепата за близки хора определено е едно от нещата, в които ме бива, ето защо разсъждавам така.
Някои хора са благодарни за подобна подкрепа дори до по-далечното бъдеще.
Последно редактирано от DarkTemplar : 05-10-2012 на 15:49
Welcome to the Jungle...
ЧИСТО И ПРОСТО НЕ КРЪШКАШ, АКО СТЕ СЕ РАЗБРАЛИ ДА СТЕ СИ ВЕРНИ.
Като искаш да ебеш, късаш, или си променяте статута на връзката.
Ако сте се разбрали да сте в свободни отношения, е абсолютно окей.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мнението ми е , че си зле.Че той е боклук , боклук е.Но познай дали ти или той се чувствате по-добре.Както казваше 1 приятелчете , момичета сами сте си виновни , че сте курви и пускате на всеки идиот , после мрънкате и се оплаквате , че той ебе още 2-3.Давам начало на спора дали момчетата сме виновни или момичетата![]()
Furious?, не е само до пускането. Стандартната развръзка е да се влюбват в подобни хора.
Welcome to the Jungle...
Мани го тоя вече. От всичките ти теми досега разбрахме, че е мега леке. И ти си го разбрала. Това е хубаво. Продължавай смело сега напред, щастлива, че си разбрала навреме и имаш толкова много пред себе си.
ПП. Ама че глупост. Ако някога легна да ме оперират, ако ще 6 месеца да се възстановявам, моя приятел няма да хукне да кръшка. Когато обичаш някого ти пука, страхуваш се за него, имаш нужда да се уверяваш, че е добре, да му помагаш... Никакъв шанс да седнеш да изневеряваш. Той просто не я обича.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ПЪЛЕН КРЕТЕН !!!Дано не се измъчваш повече : ( Опитай се да го игнорираш той това иска - внимание.Без да му го дадеш,той ще изчезне![]()
so sad ...
А тая приятелка сега ли се сети да ти каже?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тоя наистина си заслужава един хубав бой ! И наистина давай на пред , готино момиче си ще си намериш някой, който те заслужава наистина![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!