Здравейте отново! Ходих с едно момче около 2 години, но когато заминах за известно време в чужбина, разбрах че ми изневерява с една к*чка, с която даже и ме запозна като техни роднини ..Добре де, съмнявах се,че между тях има нещо как може да ме излъже толкова добре? Ако искате ми вярвайте даже и най-близката ми пръятелка ми каза, че ги е видяла в доста лоша ситуация .. (в пълния смисъл на думата!) Така и се разделихме с него.. От близо 8-9 месеца даже и не искам да го видя, а той - толкова горд, толкова самоуверен, че не може да бъде .. добре бе човек и грам срам няма ли този простак .. Та проблема ми е в това, че освен, че ми изневери - толкова много лоши неща ми принуди .. Все едно нищо не е станало като ме види даже ме гледа в очите сякаш иска да ми каже - "Сгреших, извини ме!"
Уж много обичал другата заради това ми е изневерил пък ме гледа толкова "влюбено" ..защо ли?
Имам си друг приятел вече защо се сети толкова късно "да ми се извини" .. просто не мога и няма да мога да му простя за постъпката, дали ще го мразя до края на живота си?
Моля без да нападете споделете своите мисли! Благодаря Ви!