.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от miyauuu Виж мнението
    Определено ми е ясно, че не си струвало да пропилея една част от живота си за него..

Цитирай Първоначално написано от miyauuu
    случили се на човек един път таково нещо друг път просто трудно можеш да се довериш на някого ..
    Две основни грешки.

1. Все едно да кажа, че съм си губила 4 години от живота, само щото връзката ни се изчерпа. Адски обидно.
    2. Новия човек до теб не заслужава да му нямаш доверие заради стария.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Две основни грешки.

1. Все едно да кажа, че съм си губила 4 години от живота, само щото връзката ни се изчерпа. Адски обидно.
    2. Новия човек до теб не заслужава да му нямаш доверие заради стария.
    Супер съгласна и за двете!

Да лъже така долно, че и да се подиграва с тебе, запознавайки те с любовницата уж му е сестра/братовчедка или там каквото... е върха на наглостта. Ако ми се случи, бих се чувствала зверски унизена. И не бих простила. Не иде реч да седя да си тровя нервите в омраза. Просто би ми останал абсолютно безразличен един такъв човек и бих го подминавала по улиците без да го погледна. Ако ще и гадно да ми е. Това е едновременно предателство, лъжа, обида, подигравка и изневяра. Някое от тези бих простила. Всичките на куп - не.
    Точно. Даже не съм убедена дали бих простила подигравката от изброениете. Уважението е преди всичко. Не ме ли уважава, как ще ми се кълне в любов?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си