.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    От тази гледна точка си права. Сигурно донякъде качваш егото на такъв индивид, че е способен да те нарани толкова много. И все пак сигурно така бих реагирала. Иначе би ми било противно да кажа, че прощавам. Би било все едно да ми фраснат един здрав в лицето с все сила и после като ми се възстанови вече носа след операции и прочие, да ми кажат: "Аз сбърках. Извинявай" и да го приема. Не ми влиза в природата.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Сигурно донякъде качваш егото на такъв индивид, че е способен да те нарани толкова много.
    Абсолютно.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Би било все едно да ми фраснат един здрав в лицето с все сила и после като ми се възстанови вече носа след операции и прочие, да ми кажат: "Аз сбърках. Извинявай" и да го приема.
    meeh
    Готината реакция в такава ситуация?
    С най-мазната и спокойна усмивка, право в очите: "Давай де, удари ме пак." х)
    при което нито ще те ударят, нито ще нахраниш нечие его.

Това е като при гъдела. Човек, който няма гъдел, когато разтвори ръце като за прегръдка и каже на човек, който ужасно, ама ужасно иска да го гъделичка и му каже: Давай, твой съм!
    на онзи веднага му умира всичко, тъй че, нямай гъдел ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мерси за отговорите! От ваша гледна точка наистина сте прави.. Определено ми е ясно, че не си струвало да пропилея една част от живота си за него.. Познавам го г/д от 9 години ..най ме е яд, че даже и на колене беше паднал пред мен за своите грешки и постъпки, а да не говорим докато ми доказа, че мога да се доверя на него какво ли не беше сторил .. с една дума "трагедия" .. подминавам го не искам даже да го погледна, но въпреки че имам връзка с друг става ми гадно.. спомените просто са незабварими, а и "тъгата, която ми принуди" е незабравима де .. ;s случили се на човек един път таково нещо друг път просто трудно можеш да се довериш на някого ..

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от miyauuu Виж мнението
    Определено ми е ясно, че не си струвало да пропилея една част от живота си за него..

Цитирай Първоначално написано от miyauuu
    случили се на човек един път таково нещо друг път просто трудно можеш да се довериш на някого ..
    Две основни грешки.

1. Все едно да кажа, че съм си губила 4 години от живота, само щото връзката ни се изчерпа. Адски обидно.
    2. Новия човек до теб не заслужава да му нямаш доверие заради стария.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Две основни грешки.

1. Все едно да кажа, че съм си губила 4 години от живота, само щото връзката ни се изчерпа. Адски обидно.
    2. Новия човек до теб не заслужава да му нямаш доверие заради стария.
    Супер съгласна и за двете!

Да лъже така долно, че и да се подиграва с тебе, запознавайки те с любовницата уж му е сестра/братовчедка или там каквото... е върха на наглостта. Ако ми се случи, бих се чувствала зверски унизена. И не бих простила. Не иде реч да седя да си тровя нервите в омраза. Просто би ми останал абсолютно безразличен един такъв човек и бих го подминавала по улиците без да го погледна. Ако ще и гадно да ми е. Това е едновременно предателство, лъжа, обида, подигравка и изневяра. Някое от тези бих простила. Всичките на куп - не.
    Точно. Даже не съм убедена дали бих простила подигравката от изброениете. Уважението е преди всичко. Не ме ли уважава, как ще ми се кълне в любов?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си