- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра ;x
От тази гледна точка си права. Сигурно донякъде качваш егото на такъв индивид, че е способен да те нарани толкова много. И все пак сигурно така бих реагирала. Иначе би ми било противно да кажа, че прощавам. Би било все едно да ми фраснат един здрав в лицето с все сила и после като ми се възстанови вече носа след операции и прочие, да ми кажат: "Аз сбърках. Извинявай" и да го приема. Не ми влиза в природата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Абсолютно.
meehПървоначално написано от SisiStrange
Готината реакция в такава ситуация?
С най-мазната и спокойна усмивка, право в очите: "Давай де, удари ме пак." х)
при което нито ще те ударят, нито ще нахраниш нечие его.
Това е като при гъдела. Човек, който няма гъдел, когато разтвори ръце като за прегръдка и каже на човек, който ужасно, ама ужасно иска да го гъделичка и му каже: Давай, твой съм!
на онзи веднага му умира всичко, тъй че, нямай гъдел ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мерси за отговорите! От ваша гледна точка наистина сте прави.. Определено ми е ясно, че не си струвало да пропилея една част от живота си за него.. Познавам го г/д от 9 години ..най ме е яд, че даже и на колене беше паднал пред мен за своите грешки и постъпки, а да не говорим докато ми доказа, че мога да се доверя на него какво ли не беше сторил .. с една дума "трагедия" .. подминавам го не искам даже да го погледна, но въпреки че имам връзка с друг става ми гадно.. спомените просто са незабварими, а и "тъгата, която ми принуди" е незабравима де .. ;s случили се на човек един път таково нещо друг път просто трудно можеш да се довериш на някого ..![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Супер съгласна и за двете!
Точно. Даже не съм убедена дали бих простила подигравката от изброениете. Уважението е преди всичко. Не ме ли уважава, как ще ми се кълне в любов?Да лъже така долно, че и да се подиграва с тебе, запознавайки те с любовницата уж му е сестра/братовчедка или там каквото... е върха на наглостта. Ако ми се случи, бих се чувствала зверски унизена. И не бих простила. Не иде реч да седя да си тровя нервите в омраза. Просто би ми останал абсолютно безразличен един такъв човек и бих го подминавала по улиците без да го погледна. Ако ще и гадно да ми е. Това е едновременно предателство, лъжа, обида, подигравка и изневяра. Някое от тези бих простила. Всичките на куп - не.