- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против бръсненето на мъжките дупета?
За
Против
Все ми е тая
Изпъквам с много повече работи.
От колкото си мислиш но няма да спекулирам.
Направо съм потресен колко сте збъркани.
Повече няма да пиша по темата.
Да пише професорката по мъжки задници.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
По-гнусна тема май не бях чела досега.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Идеята и беше, че мъжествеността се изразява в много други неща освен космите и АКО не вършите редовно мъжки постъпки, т.е да поемате отговорности, да се трудите и да се държите като мъже, космите ви, където и да са, не ви правят повече мъже от някой, който ги маха, но върши всичко останало.
По темата: Не го карам да ги маха и не искам. Това важи за навсякъде. Неговите косми са си негов избор. На мен ни най-малко не ми пречат. Ако седне да си бръсне ръцете и краката, ще се стресна. Останалото си е негова работа.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Е чак гъза да си бръснеш ..... това вече е прекалено..![]()
Азис - Хоп [music]
искрено се смях в тая тема ... мноо смях ... да бръсна ги на всеки 8 дни и след това от космите правя четки за сенки и ги подарявам на момичетата :Д:Д:Д
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Изчетох първата страница и се потресох..
Мъже..ограмотете се.
И си почиствайте задниците,плийс.
Ама поставете се на мястото на жената де! Приятно ли е според вас да стиснеш дупе и да се оплетеш в паяжини?!![]()
Окей, не виждам къде NomNomNom говори за някой от вас конкретно. Идеята беше, че това дали сте "мъже" не се определя по това колко косми имате по тялото, както някои се опитват да го изкарат. Пример: АКО някъв селяндур без капка мозък и елементарно образование, дето го мързи да положи усилия в живота и техните го издържат, седне да ми обяснява, че е мъж, ще му се изсмея в лицето к'вато и гора да има в задника.
Иначе и на мен са ми противни розовите тенисчици, гладките краченца и дупенца и оскубани вежди.
На мен ми е по-приятно и ми стига само да няма косми долу, също и подмишниците и лицето. Толкова. Приятелят ми е така и си ми е ок. Неговите косми са си, нямам намерение да го карам да ги маха, а и нямам желание. Абе общо взето - съгласна съм със SisiStrange. Ако седне да си бръсне краката или ръцете бих се притеснила. И за задника сн отнася.
Чета коментарите на въпросната потребителка (NomNomNom) и си мисля, УМ ЦАРУВА, УМ РОБУВА, УМ ПАТКИ ПАСЕ. Аз също не се бръсна, не се обезкосмявам и по някакъв друг начин и въпреки това мисля, че имам отлична лична хигиена. NomNomNom хората могат да се къпят и всеки ден, нищо че не е неделя. Даже в това топло време е нормално да се минеш през банята 2 или 3 пъти през деня. Що се отнася до космите, ако ги нямаш има шанс да ти пораснат, ако ти пораснат пък можеш да ги махнеш. Не е така с акъла обаче, нямаш ли го няма да дойде :Д Все пак всеки има право да си мисли и развива свой теории за нещата. Като искаш някой ГОЛЯК , ми намери си такъв. Даже ако му е неудобно на него можеш да му помагаш с обезкосмяването там ::P
Всъщност количеството и дебелината на космите зависи от количеството на мъжките полови хормони, така че в известен смисъл си е точно така. Мъжете имат повече косми, освен това космите са по груби и дебели, защото имат повече мъжки полови хормони от жените.
Женските полови хормони от друга страна действат по противоположния начин. Космите изтъняват или напълно изчезват от някои части на тялото.
Това е и причината след менопауза, жените да се окосмяват в по голяма степен (женските полови хормони намаляват, но мъжките остават на същото ниво, което води до окосмяване от мъжки тип при жените).
За това и чисто инстинктивно на мъжете ни е заложено да харесваме жени с по малко косми (това означава повече женски полови хормони т.е. жената е по женствена), докато на жените има е заложено да харесват по космати мъже (повече мъжки полови хормони т.е. по мъжествен). Всичко останало вече е въпрос на модни тенденции и културни традиции.
РОФЛ хаха хаха...ТЕ ТФА Е ТЕМАТА !!! Първо бяха краката, после ръцете, сега и задника, бръснеш ги, слагаш розовата тениска, прилепналите дънки и ставаш мъж за чудо и приказ (да не забравяме ланеца и шапката адидас...още повече ако си 180 см и тежиш 50 кила) (*)
То на нас българите т'ва ни е любимото изречение "то заради еди к'во си, и еди 'що си, България отива по дяволите"
Еййййййййй, какви мъдри мисли, какво родолюбиеНе мога повече.
Принципно те имам за пич (знам, че си момиче..), но в тая тема се изложи като кифладжия... говоря за коментарите ти като цяло.
Значи логиката е следната - ако не си бръснеш гъза => нямаш добра лична хигиена. Е не, сериозно ли ? Вие направо ме уморихте, честно !
Да съгласен съм, че не космите те правят мъж, но вие правите ли разлика м/у това да си мъж на място и да излъчваш мъжество ? Това да изглеждаш като путка - но все пак да си мъж и да си путка, но да изглеждат като големия МАЧО. Лично за мен първото е по смешно, дори и от второто, щото когато си си путка, няма значение дали си 100 килограма и с 50 санта ръка. Особено като видя някой мъж с добра физика, ама иначе със обръснатите крачка, с розовата тениска и прочие. Мъжката част от човечеството ИЗПЕДЕРАСТЯВА, който каквото иска да ми говори.
Има една много хубава приказка малко е груба, но все пак ще я цитирам :
"Мъжете навремето са носили потури и са имали мадури, сега мъжете носят дънки и имат трънки.", тълкувайте си го както искате![]()
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 05-11-2012 на 12:23
Дори не си правя труда да чета коментарите, предимно тролвам.
Като гледам- успешно.
Принципно се кефя на хората като пича, дето нещо се заспамихме с него, дето работи от 14г., защото поради неговата неграмотност има работа за мен.
А това колко точно косми има по дупето, ми е последния проблем.
Последно редактирано от NomNomNom : 05-11-2012 на 12:34
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз съм за.. В един момент просто става гнусно![]()
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
Именно... к'ва работа има да ми зяпа задника... още пък малко от близък план, хахах ;д