- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как едно момиче се превърна в курва...
Бившата ми... преди мен беше с мой добър приятел, после с друг мой добър приятел и стигна до мен. Това разбира се не е кой знае какво, ние тримата сме ок по въпроса и не ни притеснява. Тъпото се получи когато се разделихме и се хвана пак с първия, единствения от нас тримата, който държеше на нея. Нямаше и месец когато тя тръгна да се натиска с тоя и оня из квартала... всички знаеха, мълвата се разнесе, а приятеля ми не можеше да повярва докато тя сама не му го каза...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
StillShady, сигурно не си попаднал на свястно момиче.![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
На вас обаче наистина ви харесва да дрънкате глупости ...Кефи ви до опияняване.
После,естествено ще си намирате групичка съмишленици,дето ще ви ударят едно рамо за постнатите тъпни и разбира се,накрая ще размажете с убийствени аргументи хората,които ще си изгубят времето в опити да ви покажат,че пишете едностранчиви и повърхностни шитни.
Ем,няма лошо,щом ви харесва,ама да знаете,че нищо добро няма да ви докара тоя начин на мислене.
Има хора и хора,има такива,които са избрали да постъпват еди-как си-имат право така,както и вие да не се занимавате с тях.
И съществуването на такива индивиди изобщо не е знак,че всички са такива,както би се сетил един умен човек.
Вместо да мърморите,че момичетата били ъхъ,курви,вземете да си смените средата и да махнете капаците от оченцата и току-виж обстановката се променила...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
пичове успокойте се ... малки сте още ... още много такива ще ви минат през ръцете , ще се нагледате на сякви истории . не си давайте зор ... млади сте не се косете
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Всички момичета са курви, всички момчета са еднакви, няма любов и дядо коледа не съществува![]()
4XCOKИ
момичетата са курви нищо че няма да си го признаят
виж ги моралистките как искат да ги шибат за 1 нощ някви приятели или да ги праскат тройка
щтрудел , мисля че забрави да споменеш ,че държавата ни е шибана и няма се оправи:Д
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
4XCOKИ
Same shit, different day.. или по-скоро different girl.
ОМГ всички момичета били такива и ставали само за едно....
Нищо чудно, че друго не си видял.. с тва отношение няма и да видиш..
Да ви таковам и курвите, кво се защитавате една друга![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Загорели сме, за тва.
Пожелавам ви на още курви да попадате. Ама да не забравите да ни светнете тука с някоя тема, че искаме да знаем колежките дали са се справили добре.
Първоначално написано от antifashionshit
пич ебати курвата.. за една водка с кола сигурно ше излише топките на 20 човека :Д доста са такива като нея ама кво да прайш свестни няма ( са някой ше каже, не всички момичета са такива ... е да изключвам динозаврите дето никой не ги поглежда,но все пак те не попадат в графата момичета поне за мене ... ако имаш поне няква чест и достойнство не би излезнал с ''ударена в главата с тиган'' за тва че не била курва не е щото никой не я иска )
много ограничено мислене! то по тая логика всички мъже са боклуци!
са ще каеш че не е така нали? ми не е така! и при двата пола се срещат както свестни така и боклуци...за съжаление повечето хора винаги запомнят лошото...и ти самият явно не си попадал на свесно и кво са ти направили момичетата които са динозаври? о.О честно казано аз все по-често виждам точно такива да са се хванали с пич(при което почвам да си задавам въпроса кво ми е? :д )
не слагай всичко живо под един знаменател то като погледнеш един човек от раз можеш що-годе да познаеш какъв е - и ако си хващаш малоумни излеждащи к*рвета(за което съм сигурна че ще отречеш и просто си с ограничено мислене за да го видиш) не се оплаквай и не прави такива тъпи заключения