- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Проблем с бицепса
Днес забелязах, че бицепса ми става на малки топчета, предполагам, че не ме разбирате за това ще обесня. Като го стегна. натисна и раздвижа пръстите(с които го пипам) наляво-надясно, се усещат маного на брой малки топчета. Имам приятел, който има този проблем отдавна, но при него е по-зериозно. От скоро започнах да тренирам за ръце всеки ден поне по 2 часа, тъй че може и да е от това. Ако някой знае как да го оправя, защото на гореспоменатият ми приятел не му минава вече доста време. Страшно съм притеснен, защото не е усобенно приятно.
дай снимка, аз имам подобно на предмишницата и това са вени, които още не са изкочили както трябва.... освен това всеки ден тренировка за ръце... по 2 часа.... 1во тренировката не ти е добра, 2ро 2 часа са много, 3то всеки ден ръце е дебилизъм
то густо, то пусто
Тая тренировка за ръце 2 часа ще е 10 минути тренировка за ръце и час и 50 минути говорене по телефона,с приятели,гаджета и тн..
тренировката никак не ти е добра... а лицевите Опори колко ги правиш на серия?
то густо, то пусто
emi to poprincip ne mi e tova glavnata trenirovka, az prez den hodq na fitnes. ot 20 dena ne bqh hodil i nz za6to mi doide na um, 4e trqbva da navaksam kato vseki den treniram vku6ti dopulnitelno, az v fitnesa si imam programa, no re6ih 4e kato treniram o6te 6te mi e otpozla za koeto mnogo sujelqvam. a licevite pravq po 15-20 na seriq
и лицевите за кои мускули ги правиш?
то густо, то пусто
emi pravq obiknovennite i diamanteti s cel da naprqgam gurdi i triceps
човек напиши в 1 пост точно, какво приемаш като добавки (ако приемаш) какви са ти тренировките точно... няма да те питам за всяко нещо
то густо, то пусто
Еми единият ден тренирам за гърди, бицепс, трицепс, предмишница другият гръб,рамо,трапец като на всяко упражнение правя по 3 серии по 10-12 повторения, взимам само протеин, но от 1 седмица ми свърши и не взимам нищо. Искам да разбера най-вече как да се справя с този проблем, защото ако стане по-зле няма да го приживея, наистина е много гадно.
То и да нямаше тоя проблем 2 часа тренировка за ръце всеки ден е много, много глупаво...
релефен ли си ? можеш ли да го определиш дали самия мускул е на "топчета" или е нещо подкожно
то густо, то пусто
1. Не мога да разбера защо пишете за щяло и нещяло из форума?!
Тая тема ако я развиеш във фитнеса в който ходиш, ще получиш много по стойностни мнения! Не казвам че тук сме некомпетентни, но няма как да видим и пипнем!
При положение, че не приемаш нищо особено като добавки, вероятно си въобразяваш или е на основа претрениране или както казаха по-горе подкожни мазнини... вода от колкото искаш кладенци можем да ти донесем!
2. Посъветвай се с 1-2 фитнес инструктори и да ти направят подходяща програма за трениране относно твоето тяло и резултатите които искаш да постигнеш.
Последно редактирано от DS : 05-14-2012 на 02:00
Да тренираш ръце всеки ден по 2 часа е най-голямата простотия, която съм чувал. Нормалните хора тренират ръце веднъж седмично по 40мин.-1 час.