.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Question DENISE - маска за бърз растеж на коса

Ползвали ли сте я и доволни ли сте от нея? Аз си я купих преди няколко седмици и я ползвам при почти всяко миене на коса, но не съм сигурна дали я ползвам правилно, защото не виждам почти никаква разлика. Слагам я на измита, влажна коса и стои около 5 минути и после я измивам обилно с вода. Това си беше и описанието върху самият продукт, та дори пишеше 2-3 минути... Мисля, че виждах повече разлика, когато използвах маската на Икаров... Вие кое бихте предпочели Икаров или Denise?

Голям фен Аватара на taamara
    Честно казано не очаквай да ти се ускори растежът от маска, която си слагаш само по дължините на косата. Специално за тази маска съм чувала добри отзиви, но от гледна точка непосредствения ефект след използването й - по-лесно разресване, блясък и т.н.
    А икаров, той нали се използва преди да си измиеш косата..мисля, че няма особена база за сравнение между двете. Още по-малко, че маската на Денис не е професионална, така че по-скоро очаквай козметичен ефект. Предлагам да ползваш и двете Ако може да пуснеш снимка на състава на маската, ще ми бъде интересно да го видя

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ползвай ампулите-при мен имаще ефект от тях. С маски не се занимавам- нямам нерви.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ползвай ампулите-при мен имаще ефект от тях. С маски не се занимавам- нямам нерви.
    За ампули съм чувала , че помага , а да попитам то има ампули и за блясък и т.н ?
    Как се използват ?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Notebook2 Виж мнението
    За ампули съм чувала , че помага , а да попитам то има ампули и за блясък и т.н ?
    Как се използват ?
    Да,има ампули за всичко.
    Нанасят се след баня,в корените на мокра/суха коса.

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Аз не видях голяма разлика с тази маска

taamara ето състава на маската:

Благодаря за отговорите. Явно тази маска не е толкова за растеж, колкото за омекотяване на косата и блясък... независимо какво пише на опаковката
    Последно редактирано от teen4e55 : 05-14-2012 на 20:21

Голям фен Аватара на taamara
    ^ А дай пак ;п , че не излезе снимката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си