.
Отговор в тема
Страница 31 от 124 ПървиПърви ... 212728293031323334354181 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 3100

Тема: ''Тоалети''

Супер фен Аватара на Runaway11
    Много е хубавоооо <3

Мен ми харесва, че ПИФ има много различен стил. Някак много добре съчетава материи, цветове и тн. Смисъл то си е до усет. Аз примерно никога не бих се сетила да съчетая точки с райета, но като го гледам много ми харесва

Супер фен Аватара на PIF
    какво да правиш, не можеш да угодиш на всеки... а и не това е целта ни/ми :Д

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...41377353_n.jpg
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Супер фен Аватара на nymphadora
    ^ вдъхновяваща си ^^

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Аз поствам тоалетът си от изпращането в училище, което беше в петък.
    http://prikachi.com/images/124/4759124m.jpg - аз съм с чисто черната рокля
    http://prikachi.com/images/132/4759132X.jpg - тази е доста смешна, но поне се вижда как изглеждах цялостно.
    Сигурно на някои роклята им се вижда скучна, но на мен като цяло много ми хареса, мисля, че беше подходяща за този ден, а и ето какво представляваше отзад - http://prikachi.com/images/154/4759154F.jpg , което всъщност я правеше интересна

PIF ,това е мноого хубаво ! Според мен тази панделка ще стои добре със сините ти панталонки на точки

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    Извинявам се предварително за спама, но не се сдържах. Прегледах всички страници имате много добър вкус и усет за съчетаване. ПИф твоите дрехи ми харесаха най-много, в една от страниците пишеше, че дрехите ти са от секънд хенд, вярно ли е (извинявай за наглостта, но не можах да повярвам) ?

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Прекаленото съчетание не е на добре.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93 Виж мнението
    Аз поствам тоалетът си от изпращането в училище, което беше в петък.
    http://prikachi.com/images/124/4759124m.jpg - аз съм с чисто черната рокля

била си много стилна. Да, роклята е изчистена, но пък за мен винаги е важно кой и как носи дадена дреха, така че ако човек има излъчване и характер, то дори една скромна дреха може да ги допълва прекрасно.

Повече от фен Аватара на Forester
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    била си много стилна. Да, роклята е изчистена, но пък за мен винаги е важно кой и как носи дадена дреха, така че ако човек има излъчване и характер, то дори една скромна дреха може да ги допълва прекрасно.
    Съгласна съм! И на мен много ми харесва как си била на изпращането, Little_Lady93.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Little_Lady93,много ми харесваш..и роклята,и обувките и всичко! Ще си издадеш ли тайната за косата...много ми харесва цвета и искам да се боядисам точно така ))
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Боята е CHI colour, но аз винаги се боядисвам при фризьор и той смесва няколко цвята. А естествената ми коса е руса, така че ако искащ мога да питам за номерата на цветовете, но ако не си естествено руса едва ли ще се получи абсолютно същото :P
    P.S. Благодаря ви за хубавите думи

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Супер,и моята фризьорка работи с тези бои.Не съм руса,далеч съм от руса :Д Тъмно кестенява ми е косата.Ще съм ти много благодарна ако питаш ) сори за спама.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Little_Lady93 - роклята ти е прекрасна,а самата ти си много стилна! Може ли да споделиш от къде си я купи ?
    PIF - много добре подбираш съчетанията си.И аз се причислявам към феновете ти. Използваш ли някакви блогове за вдъхновение или се доверяваш на собствените си преценки ?

Супер фен Аватара на PIF
    Цитирай Първоначално написано от -meGusta- Виж мнението
    PIF ,това е мноого хубаво ! Според мен тази панделка ще стои добре със сините ти панталонки на точки
    не не, ще приличам на синя гъбка :Д

и да... повечето ми дрехи са от секънд хенд като се замисля, с което съм изключително горда (koshtramba знае най-добре :Д)
    а относно това дали се вдъхновявам от някакви блогове можа да кажа, че винаги като имам свободно време постоянно това правя, имам си няколко конкретни (tumblr, piccsy и т.н.)... и понякога, когато някой ми сподели блог на някое девойче се забравям с цели часове, приятно е
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Мона, прекрасна си! (:

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ЕСНАФИ, застреляйте се от упор !
    Я, по-леко, ВЕ. Дразниш. Не била казвала как да се обличат, точно това правиш.
    И аз мога да намеря снимки на нещо, това не означава непременно, че е красиво/подходящо/уместно, сеш' се?
    Пуснала е снимка тук, казвам си мнението. Точка.

Голям фен Аватара на cheburashka
    уф, само в моя град ли няма магазин за втора употреба, в който да има яки неща

anonymous708973
    Guest
    Откъде си?

Цитирай Първоначално написано от Nutella♥ Виж мнението
    Little_Lady93 - роклята ти е прекрасна,а самата ти си много стилна! Може ли да споделиш от къде си я купи ?
    PIF - много добре подбираш съчетанията си.И аз се причислявам към феновете ти. Използваш ли някакви блогове за вдъхновение или се доверяваш на собствените си преценки ?
    Магазина (марката) е BSB fashion

Laana prilichash mi mnogo na edno momiche,po stilut ,koito nosish,ot kude si i kude uchish?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Я, по-леко, ВЕ. Дразниш. Не била казвала как да се обличат, точно това правиш.
    И аз мога да намеря снимки на нещо, това не означава непременно, че е красиво/подходящо/уместно, сеш' се?
    Пуснала е снимка тук, казвам си мнението. Точка.

Не се занимавай ти казах.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на pressiana
    http://prikachi.com/images/111/4764111R.jpg съвсем нормално.

Laana, на мен пък второто ми хареса. Не знам дали аз бих се облякла така, но ми харесва, като го гледам.

На мен много ми харесва 2рото на Laana. Супер интересно е.
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от Laana Виж мнението
    Добре е шаренията. По-скоро на първия тоалет сините обувки не му се връзват.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си