.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Тарикатче Виж мнението
    А защо си мислиш, че не съм попаднал вече?
    Защото ако беше попаднал на момиче, което уважаваш и цениш с цялото си сърце, нямаше да твърдиш, че "всяка жена си има цена".
    Аз се радвам на малките неща и далеч не съм единствената, приказвай каквото намериш за добре.

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Защото ако беше попаднал на момиче, което уважаваш и цениш с цялото си сърце, нямаше да твърдиш, че "всяка жена си има цена".
    Аз се радвам на малките неща и далеч не съм единствената, приказвай каквото намериш за добре.
    Хаха а замисляла ли си се изобщо има ли такава която заслужава да я цениш и уважаваш? Ся ше почнеш да разубеждаваш и защитаваш.. Ама все тая важното е, че и аз и ти и целият форум знаем, че тая убавица не съществува просто Рано или късно си показвате рогцата.. И да.... Всяка една жена по скоро всеки човек си има цена Парите са в основата на всичко бе лапета.. Кога ше го осъзнаете... Ама разбирам ви.. На по 15,16 години сте масово в тоя форум.. Мисленето ви е съвсем различно и ограничено до неква степен.... Розово ви е като мама и тати бачкат а вие само хапвате малко разходка до даскало и в леглото... С времето ше осъзнаете за кво иде реч изобщо.....

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Тарикатче Виж мнението
    Хаха а замисляла ли си се изобщо има ли такава която заслужава да я цениш и уважаваш? Ся ше почнеш да разубеждаваш и защитаваш.. Ама все тая важното е, че и аз и ти и целият форум знаем, че тая убавица не съществува просто Рано или късно си показвате рогцата.. И да.... Всяка една жена по скоро всеки човек си има цена Парите са в основата на всичко бе лапета.. Кога ше го осъзнаете... Ама разбирам ви.. На по 15,16 години сте масово в тоя форум.. Мисленето ви е съвсем различно и ограничено до неква степен.... Розово ви е като мама и тати бачкат а вие само хапвате малко разходка до даскало и в леглото... С времето ше осъзнаете за кво иде реч изобщо.....
    Добре бе, ти нали си бил със свястно момиче? Или онова "Откъде знаеш, че съм я срещнал?" беше само поза? Защото ако си, нямаше да приказваш така. Повтарям го, дано го осмислиш. Не знам ти какво си мислиш, че знаеш, но аз и целият форум (освен момченцата, държащи се като ощипани петокласнички) знаем, че има такива момичета. Това, че ти си некадърен и не си попадал на такива, нито значи нещо, нито ме интересува особено.
    Заблуждавай се, че си просветен. Жив и здрав.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си