.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2103

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    http://prikachi.com/images/850/4765850T.jpg
    Все още съм доста начинаеща и това е първата ми "фотосесия". Приемам критики, защото все пак никой не се е родил научен.
    Доста снимки си подбрала като за една сесия Старай се да подбираш само най-доброто - аз като излизам да снимам не очаквам да се върна с повече от 2-3 що-годе добри снимки. Критиката ми е, че на места обектът ти е неясен, недостатъчно интересен, не на фокус или пък фонът разсейва. Също и композициите хич ги няма, а обработката на места е прекалена. Прочети на Скот Келби „Тайните на цифровата фотография“ - 3 части са, има ги и в нета. Още много материали могат да се намерят и из мрежата. Ако пък те мързи да търсиш, можеш да отидеш на някой курс

Тази е HDR от два кадъра без tonemapping

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Йоан Виж мнението
    Доста снимки си подбрала като за една сесия Старай се да подбираш само най-доброто - аз като излизам да снимам не очаквам да се върна с повече от 2-3 що-годе добри снимки. Критиката ми е, че на места обектът ти е неясен, недостатъчно интересен, не на фокус или пък фонът разсейва. Също и композициите хич ги няма, а обработката на места е прекалена. Прочети на Скот Келби „Тайните на цифровата фотография“ - 3 части са, има ги и в нета. Още много материали могат да се намерят и из мрежата. Ако пък те мързи да търсиш, можеш да отидеш на някой курс
    Ами да, ще ги прочета.
    Иначе и аз забелязах, че фокуса хич го няма. Другия път ще се опитам да направя нещо по-хубаво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си