- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Написах песен за момиче (бившата ми)
Здравейте , преди известно време се разделих с приятелката ми (с която бях повече от 2 год. ) ... 2 седмици след раздялата реших да напиша и запиша песничка за нея!
http://www.youtube.com/watch?v=SCbfXxK1gt8 <--- Това песничката
Моля за вашите коментари , критики , съвети и т.н
(Какво бихте направили ако бяхте на мястото на бившата ми и тази песен беше за вас) ??
Благодаря ! :*
Емм много е добра, браво на теб ! Ии текста е добър и те бива да пееш =)
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Браво! Добре се е получилоАко бях на мястото на твоята бивша, щях определено да се трогна
Не знам какво е станало с вас, но яко тя е причината за вашата раздяла, определено би трябвало да се замисли какво е изпуснала
![]()
Много добра. И текста и всичко ми харесва. Поздравления! o_O
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Много е добра брат![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
К'во го бравосвате т'ва, преписва си чужди заслуги :devil:
Братле какви чужди заслуги , заповядай това е фацебука ми http://www.facebook.com/profile.php?id=100001056321755 има всичките ми песни постнати!! a отностно "spoki95" ако заради това си си помислил това е регистрацията на братовчед ми ! тя ми беше под ръка
. Друг път не говори неподготвен !
Последно редактирано от spoki95 : 05-16-2012 на 20:30 Причина: грешка
Колко си "забавен" . Ти като малък явно доста си бил изолиран от останалите или си бил тормозен , и сега тука "давай интернет братче няма кой да ми каже нищо аз съм най - големия ! " Не не си , ти си един голям селянин който се заяжда с всички хора наред и не цени останалите .. и после не се питай защо си такъв изолиран ! Кво ми се праиш на много нахакания бабаит ли си , бияч ли си къв си ? Неска на мача кри ли се у вас пред клавуатурата мишко ? Стегни се малко не си на 10 , на 21 си вземи се в ръце и си оправи държанието , щот някой ден ш умреш сам като бито куче ! (Нищо лично просто ме дразни как се отнасяш с останалите )![]()
Лекичко ми напомня на Xplisit - За нея
Увлякъл си се на някои места в текста, но като цяло ми харесва. Хубаво си я написал.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ти си дост задръстен , пиши ми на лично във фб за да видиш кой съм , казах ти че това е профил на братовчед ми http://www.facebook.com/ivan.bakalski.9 ! Но явно ти си твърде ограничен и егото ти е толкова голямо че продължаваш да се заяждаш .. все тая няма да ти вървя по гайдата за мене ти си не повече от едно голямо нищоИ да ти самия не важиш като човек..хората дето движат с теб сигурно го мислят също .. освен ако не са толкова душевно прецакани като теб (rofl)
ХАХХХАХАХХАХХАХАХАХАХХАХА ХХАХАХАХАХ Т"ВА ПЪК И ТО ХАХХАХАХХАХАХАХ.
Чакай бе, ти нормален ли си ? Я спри наркотиците![]()
Къде видя да съм казвал "аз съм най-големия"
И как отсъди, че съм селянин който не цени никого и само се заяждам с хората... ROFL to you, again![]()
И как разбра, че съм изолиран ? Dufaaaaq![]()
Не знаех, че съм бабаит и бияч... лмао !
Кой мач?
Виж за едно си прав... един ден всички ще умрем. Някой по-рано, други по-късно![]()
Мхм, нищо лично.. ама първо си избери кой си, малкото лапе от снимките в "секс", или гоУемия РАПЕРДЖИЯ пишещ песни за приятелката си, пък тогава може и да спра да ти се подигравам *wasntme*
Айде със здраве![]()
Пич дай добре да се изясним KRISIO RAPARA както ти го наричаш ми е братовчед и ми ползва регистрацията .. " а малкото момче от раздела "секс" съм аз , KRISIO e 91 и от няколко месеца се занимава с музика , аз съм 95 и още уча в Автото в Плд) Просто ползваме една и съща рега затва си си помислил че си правя гаргара но ако не вярваш добави KRIS във фб и си пишете .. нищо против нямам теб просто одеве ти го обясних и продължи с някви халотични атаки <-- ако може така да ги нарека !
![]()
И ако ти го кажа в очите ще ме набиеш ли?
Ти усети ли че в единия коментар си дал един профил а в другия си дал съвсем различен
като влезеш във форона виждаш ли някъде да пише "форон за умствено изостанали дечурлига"
не ми обяснявай на кого е профила.. излиза че в момента го плозлвате и двамата (rofl) и ти пишеш вместо братовчед си.. в неговата тема
бтв очаквам в друга тема да видя друг адрес.. различен от този който си дал тука![]()
Добре де мой човек... аре обясни ми как така става, че в едната тема пускаш едни снимки, а в другата - други ? Ебах му майката, аз че съм тъп - тъп съм.. ама ти се опитваш да ме правиш на идиот оО
Еми извинявай, ама много ти е ЯВНА работата... поне да беше постнал едни и същи снимки, белким некой ти повярва.
А и самия факт как се разпали... е доста красноречив.
Мене ми е през кура, прави к'вото сметнеш за добре, просто отстрани изглежда смешно.. сеш се? ;]
О, и благодаря за откровението относно хората които "движат" с мен, щях да живея в заблуда цял живот. Благодарско !
едит - имаше нещо спек в системата, сега видях новите коментари <3
Да, разбирам ситуацията. Извинявай за хаЛОтичните атаки
Е мутроооо, недей бееее![]()
Адски си забавен , и ела да си пробваш късмета ако искаш : )) ! Пич първо не си ме виждал второ слезни малко на земята много бих искал, ти да направиш нещо за да го чуем всички ! и не не си мисля че песента е уникална щото НЕ Е ! просто ме издразни заяжданията покрай песента . Инъче уважавам мнението на останалите , ти примерно може да харесваш чалга , аз не и така , всеки си има избор!
Да давам ли и аз адреса? Мятаме ли се на кръв и сополи ?![]()
Или много ще ме биеш и по-добре да си трая![]()
Мутроооооо![]()
*джаф-джаф*
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House