.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: Проблем..

Hybrid View

Мега фен Аватара на Зайче..
    Идеята ти да кажеш първо на майка си е добра, защото майките повече ни разбират и могат да оправят забърканите каши (или поне в нашето семейство майка ми ме разбира по-добре от баща ми и с нея споделям повече).
    Та, тя ще намери начин да му каже, че не си девствена и нещата може да минат и само с едно наказание и малко каране, докато ако продължаваш да не си признаваш и т.н. баща ти може да се ядоса много и да стане лошо.
    И DisappointedDreamer е права. Щом не можеш да си понесеш последствията не прави такива работи. Но както и да е, това ще ти е обица на ухото за напред.

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Идеята ти да кажеш първо на майка си е добра, защото майките повече ни разбират и могат да оправят забърканите каши (или поне в нашето семейство майка ми ме разбира по-добре от баща ми и с нея споделям повече).
    +1

иначе аз съм адски против родителите да се бъркат в това ... повечето каквото и да им говориш въобще не могат да ни разберат нас (децата им)...

иначе аз не виждам защо смяташ че на 14 си МНОГО малка ...

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от edDinstVenNa Виж мнението
    +1

иначе аз съм адски против родителите да се бъркат в това ... повечето каквото и да им говориш въобще не могат да ни разберат нас (децата им)...

иначе аз не виждам защо смяташ че на 14 си МНОГО малка ...
    Защо смята че на 14 е много малка ? О.О??хаха можеби защото Е ????

Иначе да трябва да им кажеш..те така или иначе ще разберат пък ис поред мен няма смисъл да ти се нервят то вече е станало факт!така че...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си