- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем..
Здравейте, казвам се Катерина на 14 години.Брат ми е разбрал, че не съм девствена (което е така) и е казал на нашите. Баща ми иска да ме води на генеколог, защото аз отричам .. Каза ми, че повече да не го търся за нищо, ако е така (преувеличава) .. Аз осъзнавам грешката си. Няма нужда да ми казвате, че съм много малка и съм сгрешила. Аз самата не мога да си я простя, но в момента не искам нищо друго освен да се оправят нещата с родителите ми.Майка ми, ми каза че съм тръгнала по пътя на курвите . А аз изобщо не изпитвам желание да го повторя .. сеедно не е станало. Стана ведъж и повече няма да се повтори, докато не достигна до нормална възраст за това. Той ми каза, че ще изчака да ми минат изпитите и ако дотогава не съм си признала, ще ме отведе на генеколог иии .. после страшно. Дайте някакъв съвет Да споделя първо с майка ми и да и кажа , че ме е заболяло само и съм му казала че не мога ... или да изчакам да видя, дали баща ми блафира .. или .. незнам
mm poprincip nqma opredelena vuzrast za tova neshto ... ako si vlubena si gotova na vsichko za priqtelq tino trqbwa da kaje6 na maika si , 6te ti e mnogo po spokoino a i ako ima nqkakuv problem tq 6te moje da ti pomogne,ne mojesh da se spravi6 sama!
Тук се пише на кирилица.
На колко е брат ти?
Съжалявам, но ще трябва да кажеш истината на родителите ти. То затова не трябва да разтваряте крачката преди да сте достатъчно големи и отговорни, та да може да си понесете последствията.
Идеята ти да кажеш първо на майка си е добра, защото майките повече ни разбират и могат да оправят забърканите каши (или поне в нашето семейство майка ми ме разбира по-добре от баща ми и с нея споделям повече).
Та, тя ще намери начин да му каже, че не си девствена и нещата може да минат и само с едно наказание и малко каране, докато ако продължаваш да не си признаваш и т.н. баща ти може да се ядоса много и да стане лошо.
И DisappointedDreamer е права. Щом не можеш да си понесеш последствията не прави такива работи. Но както и да е, това ще ти е обица на ухото за напред.![]()
n[ma smisyl
Родителите ми оценяват честността, но на баща ми просто такова нещо не мога да споделя и мисля с майка ми да измисля нещо, въпреки че не съм свикнала да споделям.. // edDinstVenNa .. смятам, че точно за това нещо съм малка .. и че за всичко си има време , но аз избързах ... // Иначе брат ми е на 17 ..
С гаджето ти ли беше,или просто с някой за 1 вечер?
eми всеки по различно време чувства че е готов ... някой на 14 някой на 17 .. затова я питах , но тя най-добре си знае)
Ние не спорим..аз просто ти казвам = )..Та не знам но за мене повечето сте лесни ако си на 14-15 наскоро наваршела 16 и си спала с 5..-1,2/+1,2 хаха ?!?!?^^
Ами лошото е , че с момчето не бяхме точно гаджета ,но го познавах много добре и от 1 и половина година бяхме нещо като гаджета ..
хъх какво? да съм те питал нито съм намекнал теб....пффпърво сме спорели после съм говорел за нея ;д аз не те познавам..закво ми е да говоря за тебе!
Че и тръгва да ми се обеснява ;д все едно съм питал..добре добре
Признай си, обясни, че знаеш, че си сгрешила и че го чувстваш за нередно. Колкото повече отлагаш и отричаш, толкова по-зле ще стане.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Да... ситуацията , в която се намираш е кофти.Най-добрия вариант по принцип винаги е истината...само , че ние не познаваме родителите ти ... Др. вариант е гинеколога да излъже , но се съмнявам това да се случи , тъй като не би рискувал...3ти вариант е както ти каза да кажеш на майка си ,че нищо не е станало и/или сама си се отворила. и че съжаляваш и не мислиш да правиш секс по принцип за напред и така...пиши после какво се е случило
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Аз лично супер много се съмнявам гинеколога да се съгласи да излъже майка ти/баща ти.![]()
зависи от гинеколога ... но не мисля ...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Поговори с майка си. Кажи й това, което каза на нас- че е било грешка и съжаляваш. Силно се съмнявам гинеколога да излъже.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Разбира се, че е. За закони и наказателен кодекс дали си чувала?
Авторке, по принцип лекарят би трябвало да пази лекарска тайна и по твое желание да не каже на родителите ти, но много ме съмнява. При тези обстоятелства наистина е най-добре да си признаеш, да им кажеш, че и ти самата го отчиташ като грешка и да се кротнат. Така и така е свършен факт.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ще ти дам 1 идея... налапай кура и на гинеколога и той ше излъже