.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Оргаметрил

здарвейте моля ви даите ми мнения и съвети...Днес гениколожката ми изписа Orgametril за 30дни по 2таблетки на ден.Изписа ми го защото ще ходя на море и да не съм в мензис тогава?Четох в интернет доста мнения и искам да ви попитам.. Наистина ли от него се напалнява?И как дейсва като противозачатачно средство или точно обратното като спомагащо за забременяване?И имам друг въпрос опасно ли е ако се смеси с алкохол? Мерси предварително

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    kato protivoza4atu4no ili to4no obratnoto?!?!?!??!Nqma ni6to ob6to s bremennostta,po princip e kruvospira6to,no na men li4no ne mi deistva ama hi4.Samo vit.C me spasqva v takiva slu4ai,toq Orgametril ne6to boza mi se struva!

оххх...боже! нали си била при генеколог..защо не попита него?!.. тцтц
    та така..сега по темата
    Всяка година мензиса ми се пада така,че точно дА ме хване на морето и само първата година ходих при генеколог,от там нататък всяка година си взимам без да ходя.
    Няма никакви ефекти,противозачатъчни и т.н.н. това са глупости!!!
    Просто ти отменя мензиса,това е!
    От алкохола няма нищо.на моретата съм пила много,мнооого и не е имало нищо,просто си въобразяваш.пий си там хапчетата,ходи си на плаж,пий си алкохолец и си гледай кефа,стига си се притеснявала за простотий.! Айде приятна почивка!
    П.П. и тази година ще го пия аз пхх...ако ми не е писнало от тоя Оргаметрил;] айде.

Град
    Terra incognita!
    Аз веднъж го пих,май месец,нямаше никакви проблеми и не съм надебеляла,не съм го смесвала с алкохол,само с енергийни напитки...
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

nqkoi da kaje o6te ne6to po vaprosa ? pls

Миналта година пих оргаметрил. Докато го пиеш няма да ти дойде, ще ти дойде 2-3 дена след като спреш. Не е противозачатъчно. По принцип повишава нивото на прогестерон -> по-голяма вероятност, ако искаш да забременееш. Честно да ти кажа, пих го 7-8 дена и след това ми казваха че съм напълняла, а точно в този период мога да кажа, че почти не ядях. Но това са хормони и на всеки му влияят по различен начин. Майка ми и жената на брат ми са пили и не са качили и кг от него.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    http://www.bda.bg/bdias/3847s.pdf
    Потиска овулацията, следователно действа като противозачатъчно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

edni kazvat 4e e kato protivo4ata4no drugi 4e podpomaga ovolaciqta

edni kazvat 4e e kato protivo4ata4no drugi 4e podpomaga za zabremenqvane

Град
    пространството на Дисе
    Неслучайно съм постнала листовката на лекарството! Четете нея, не се водете по това какво казва еди-кой си!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

НЕ Е ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНО!

Наистина ме съмнява да си ходила на гинеколог, защо не попита него/нея!

На случайни хора от нета ли ще вярваш или на лекаря си?!

Град
    пространството на Дисе
    Някои случайни хора от нета могат и да те сложат в малкия си джоб по компетентност! Така че не прибързвай с роптаене.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София

Re: Оргаметрил

Цитирай Първоначално написано от monkey_
    здарвейте моля ви даите ми мнения и съвети...Днес гениколожката ми изписа Orgametril за 30дни по 2таблетки на ден.Изписа ми го защото ще ходя на море и да не съм в мензис тогава?Четох в интернет доста мнения и искам да ви попитам.. Наистина ли от него се напалнява?И как дейсва като противозачатачно средство или точно обратното като спомагащо за забременяване?И имам друг въпрос опасно ли е ако се смеси с алкохол? Мерси предварително
    Не,просто спира цикъла само докато го пиеш,от него не се непълнява и последно-не го смесвай с алкохол лекарствата не се смесват с алкохол .

Smile

Цитирай Първоначално написано от ninka_baby Виж мнението
    оххх...боже! нали си била при генеколог..защо не попита него?!.. тцтц
    та така..сега по темата
    Всяка година мензиса ми се пада така,че точно дА ме хване на морето и само първата година ходих при генеколог,от там нататък всяка година си взимам без да ходя.
    Няма никакви ефекти,противозачатъчни и т.н.н. това са глупости!!!
    Просто ти отменя мензиса,това е!
    От алкохола няма нищо.на моретата съм пила много,мнооого и не е имало нищо,просто си въобразяваш.пий си там хапчетата,ходи си на плаж,пий си алкохолец и си гледай кефа,стига си се притеснявала за простотий.! Айде приятна почивка!
    П.П. и тази година ще го пия аз пхх...ако ми не е писнало от тоя Оргаметрил;] айде.

ЗДР...нз дали точно тук от долу трябва да го напиша... , Почетох това което написа и съм заинтересована,Ти говореше за ОРГАМЕНТРИЛ нали? на мен лекаря ми предписа да пия 4,5 дни преди да ми дойде мензиса 2 дневно по 1 хапче и да спра да го пия тогава когато искам да ми дойде мензиса... някъде май по-горе прочетох че това хапче ОРГАМЕНТРИЛ не помага, когато искаш да отложиш цикъла. И се питам дали да го пия още , днес взех първото хапче.....
    Последно редактирано от pritesnena : 05-19-2012 на 08:52 Причина: сетих се друго нещо

Град
    пространството на Дисе
    Пише се ОРГАМЕТРИЛ! И темата е от 2008 година!

Лично аз съм против оргаметрила и стария му събрат, но явно ти си решила да спестиш парички и не си искала модерен гестаген.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Пише се ОРГАМЕТРИЛ! И темата е от 2008 година!

Лично аз съм против оргаметрила и стария му събрат, но явно ти си решила да спестиш парички и не си искала модерен гестаген.

Не KALPAZANKE, гинеколога ми препоръча,,, ОРГАМЕТРИЛ... И се съветвам в този форум... Ако имаш нещо което ще ме заитересова напиши го...
    Последно редактирано от pritesnena : 05-19-2012 на 09:16 Причина: така

Град
    пространството на Дисе
    Против правилата на форума е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си