- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте секс със човек от друга народност?
Обикалям като Бай Ганьо Европата но в интерес на истината съм забил нито една мадама (не че не ме заглеждат).Е някой пробвали ли си е късмета чужденеж/чужденка?
Аз имах приятел чужденец. Бяхме заедно около 6 месеца.
Не, само съм се целувала. Бях в Мадрид, а той беше финландец или нещо от сорта :Д
И аз не съм, макар че бих искал...
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Не съм, но бих искала. Преди време бях хвърлила око на едни испанци... ама бях малка за тях тогава.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Правила съм секс с американец. Целувала съм се с чернокож.
Секс не съм правила. Целувала съм с испанец, с който имахме връзка около 2 месеца някъде.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не съм...На морето бях хвърлила око на един руснак,ама бях много малка за такива неща тогава :Д Не бих отказала на някой испанец,мнооооого ми харесват.
ZaicheNaXeroin
Не съм, ама много искам да чукам азиатка ;д По възможност японка![]()
Не съм, но миналото лято бях теглила на един руснак, но само до там. Все пак бях обвързана с друг.
Не.
Излизала съм с португалец, американец и германец. Но даже и до целувка не се е стигало.
И спря да се върти за миг земята..
Англичанин, американец и с чернокож.
Също съм правила секс и с чернокожо момиче. ^^
Рускини и полякини.Лъжа е,че са по-добре от българките,едната рускиня крещеше като че ли я убивах,а полякините са доста стриктни в чистотата и подреденото,това ми е направило впечатление в тях.
брех...
9не мога да коментирам)
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Украинка, Англичанка и Туркиня (от тукашните). Първите две бяха доста развратни (Англичанката беше много разкрепостена, а на Украинката и идваше секса някак отвътре и се кефеше страшномного), но наще са си по-голями мръсници. Третата се пазеше девствена заради обичаи при сватбата и съответно бяха използваеми само дупница и устница. По едно време ми стана жал чак. Сигурно е много кофти да те е... и лижат и да не можеш да си направиш напълно кефа заради някакви ненормални отживелици.
На бая повече годинки съм от повечето от вас и съм учила няколко години в чужбина, така че в един момент се оказа, че съм имала повече партньори чужденци, отколкото българи.
Най-внимателните ми и грижовни партньори са били араби. Много се раздават и противно на очакванията, изключително много държат на преживяването на жената. И с двамата изкарахме по няколко месеца (не едновременно, разбира се), и се разделяхме заради заминаване.
Настоящият ми приятел е унгарец.
Други народности няма да изброявам, да не си въобразите нещо.
Моят съвет към всички авантюристи - не забравяйте кондомите и умната. Преживяването е интересно за необвързани, ако е добре премислено и защитено.
Too much energy, too little time...
Целувала съм се с французин и съм правила секс с мулат.
Aubergene арабите и аз знам, че направо се вманячават в момичето, но в момента, в който си намерят друг обект я отебават тотално даже и да е с дете вече. И след сватба се променяли коренно. Приятелка на братовчедка ми има такъв случай. Абе гнили са арабите винаги с една наум към такива хора. Е чети малко истории на хора
http://spodeli.net/4/story-215.html
Има едно момиче съседка и има дете от египтянин (и те са араби). Изхвърли я като парцал и не гледа въобще детето не го интересува.
Другия голям мит е, че арабитеса богати. Богати са тези в дубай, но по-голямата част от тях лапат въшки за 3-4 долара на ден в Египет, Сирия... и тнт. Ако гледаш към чужденци гледай към Италиянци, Американци, Испанци... проверени и сигурни отговорни хора. Онова шехерезада. И е 99% фанатизиран мозък, въпреки, че го прикрива добре, защото знае, че не е в добра позиция да го показва на запад. Не съм расист и ти го казвам да си знаеш.
Последно редактирано от babati : 06-05-2012 на 12:00