- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Струва ли си да имаш кола, ако си студент в София
Имайки предвид фактите:
-има книжка от няколко месеца е
-на 18 е (19 макс)
-не е живяла в софия
-МОМИЧЕ Е
силно ме съмнява![]()
![]()
особено заради последното![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
aз имам книжка от 1 година и с ръка на сърцето си признавам,че в София не бих се оправила![]()
аз във Варна се оправям защото го знам наизуст, ама ако отида в софия при напълно непознати обстоятелства ще ми е много тегаво. Най-малкото бих искал да поживея 1 година да поопозная пътищата и тогава. То не си е работа хем да мислиш за посоката да не се изгубиш, хем за непознатите пътни условия. Ако е някой опитен шофьор ще се оправи вероятно.
Това пък изобще не ме притеснява, ще се оправя. А градският транспорт е просто отвратителен...
ако може да сепътува с метрото пък е супер
Пф, пишман-шофьори; или можеш да караш, или не, всичко друго е говна, ма от тия, миризливите. Моят съвет е: не давай 5 бона за първа кола, и без тва ще я счупиш много скоро2) Кола в София си е удобство, откъдето и да го погледнеш, най-малкото ще си една идея по-самостоятелна - кеф ти Витоша, кеф ти Полски Тръмбеш. Сметни си още +200 кинта наааай-малко към доходите и си прецени сама.
Зависи.Имам кола , но честно казано не я ползвам прекалено много.В центъра е абсурд да се спре , освен ако няма някакви тайни , които не знам.Обаче си е удобство особено през зимата и ти позволява да не се съобразяваш с никого.Но по ника си жена - повече такива шофьори не искам :Cool
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Кви 200 кинта бе мой, то 200 кинта месечно излизат таксите, консумативите, данъците, сервиз ако нещо се развали и т.н. Имам предвид че на година излизат поне 1500 кинта общо
Отделно бензинеца.
абе много надъхани шофъри има ей!
Мен лично супер много ме е страх да карам в София дори и баща ми да седи на седалката до менНе съм го и правила
едно е да си карам из моя роден градец друго е в тая джунгла, където всеки кара като богоизбран
отделно,че е супер нервиращото....![]()
Ако не си карал преди в София си е стрес,никъде другаде в страната няма такова движение и да тя е момиче![]()
Creative Technologie
Момиче... nuff said![]()