- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЗА МОМЧЕТА!
Момчета, искам да ви питам какво ТОЧНО ви доставя удоволствие, като обарвате?!?!тъп въпрос, ама ми е много интересно..и още един...Когато излезете с момиче, какви са очакванията ви, тоест..искате ли на първа среща да я е*ете?! Мерси за отг. предварително
![]()
Ами за обарването.. Може би като я дигна, като съм я хванал за дупето и я целувам.. По принцип се възбуждам от всички части на женското тяло.
За е*ането.. Това при мъжете по принцип си е първичен инстинкт. Зависи от характера на мъжа и очакванията му за "първа среща". Аз не бих искал да я е*а, но ако е свалка за вечер, защо не..
Дупето.. гърдите.. въобще самото докосване до женското тяло ти носи удоволствие и възбуда. А за първа среща - абсурд. Нито я познавам, нито нищо и давай в леглото, не бих легнал.. особено ако сме си писали/говорили, дълго ако сме се занимавали.
Мерсинякой искат sex без дори да ме познават, за т'ва питам хахахах
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Просто като не можеш да я имаш я бараш , после в вас fap , fap :Д
Аз лично не очаквам нищо ако отида на среща ,но искам поне да не е под елементарното ниво..
И к'во разбираш под това "да не е под елементарното ниво", ако на първа среща не се понатискате ги отсвирваш ? Мхм... сигурен съм xDDD
Колкото по темата - Не обарвам случайни момичета току-така, да не кажа, че не го правя изобщо. По-скоро за мен идеята да я възбудя (момичето с което съм в даден момент). Не че и на мен не ми е приятно де.. ;д
А за очакванията - ми нищо не очаквам, щото винаги може да остана разочарован. К'вото стане. Пък и в крайна сметка, обичам да опозная хората, или по-точно казано конкретното момиче. Сиреч да излезем един-два пъти, да видя що за човек е и чак тогава да предприемам действия, ако все още имам желание за каквито и да било.
зависи с коя съм на среща ... зависи от жената , ако се харесаме достатъчно и работите тръгнат от раз, защо не ?! А за обарването ... да кажем навсякаде краката , дупето , ханша , гърдите , врата и т.
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
зависи къде-повдига ми самочувствието,че момичето не ме пляска през ръцете и не ми вика глупак или нещо подобно.
на първа среща ако в последствие е сериозна връзка връзка нищо дори целувка.....ако е първа и последна
среща като разгонен се държа и обикновенно се получава желаният резултат.
Гледам, че повечето са писали какво обичат да "обарват", докато въпроса май е "какво ви кара да го правите", а не "кои части на тялото ви харесва да пипате" xD
подсъзнателно мъж се възбужда от допир с голо женско тяло. А з е-ането на първа среща - не подкрепям![]()
Какво ни кара... нека ти дам друг пример, какво те кара да целунеш едно момче?Ами привличането,елементарно е!
Имаме си го в ДНК-то и толкова.Между другото ако си под 18-9 или пък си правила малко на брой полови забавления е ясно защо питаш.Приятелката ми беше на същото "дередже" в началото но след 1-2 месеца сега и действам като магнит и не може да ме остави като ме види да се преобличам.Ясно е ,че е двупосочна улица ,може би просто не си намерила подходящото момче?!
А за спането на първа среща , 99,99% съм за НЕ.Не харесвам идеята само за веднъж и чао.Ако ми харесва момичето и тя ме хареса ставаме си двойка и тогава... пък като имаме прекалено мн различия - шанс , продължаваш да търисиш.
Brokenheart А, Чикослав познаваш ли го ?![]()