.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

МАТУРА 2012 - ГЕОГРАФИЯ !!!

Или аз не виждам, или почти никой не пише в форума по тая тема :Д , въобще има ли хора дето се набутаха на география ( както много го направиха миналата година и изгърмяха :Д ) , както и аз се прецаках тая година ? Колкото повече наближава 23-ти толкова все повече си мисля че по география ще се издъня много яко... дори не знам с какъв акъл писах география ;х

Фен
    Град
    РУСЕ
    Да има аз се набутах щот я разбирам и ми е лесна

И аз съм География. Не съм изчел нито една тема, само това което в училище преподаваха и от обща култура. Надявам се да изкарам малко над 4.

Усещам аз как ще се издъня на тая география :Д

Град
    Varna
    каква тема мислите,че ще се падне?

Главна Старопланинска верига.

Падна се тая тъпа Дунавска равнива.. дето все я четях отгоре отгоре... някой ако може по-късно като излязат отговорите да даде линк !

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    Темата според мен не беше трудна.

a nqkoi znae li kakva beshe temata tazi godina?

E темата беше за ДУНАВСКАТА РАВНИВА.. а теста беше сравнително лесен.. аз очаквах да е доста по трудно, да не говорим че картата с държавите беше уникално лесна ! Дали са най-голямата държава РУСИЯ и ако някой не я познае :Д до нея Украйна, Молдова и т.н .. а бе лесна си беше матурата като изключим тая скапана тема..!

Равнина• искаш да напиша :Д !

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Кво и е скапаното на темата?! Има далеч по-гадни от тази.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Кво и е скапаното на темата?! Има далеч по-гадни от тази.
    Ми точно тая тема от повечето дето знам.. я бях чел отгоре отгоре ей така.. и точно тя се падна .

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Е то това си е до човек,ако я беше чел обстойно,нямаше да ти е трудно . Айде успех ви :d
    maDamn

луди ли сте всички .... точно пък дунавската равнина е супер лесната тема ... ако се беше паднало енергетика или машиностроене или металургия .. айде пишете .. дано всички да сме се справили добре и да има по-малко скъсани от миналата година успех на всички

А бе теста просто си беше на 80% лесен.. имаше някои толкова елементарни въпроси, че чак не вярвах на това дето чета :Д .. уж се надъхваха че щяла да е най-трудната не знам си какво.. а бе още по-добре ! Да не говорим че и тия задачи с картите бяха страшно лесни.. !

Написах една страница без да съм учил.

А бе дали днес ще дадат пак отговорите към 3-4 ?!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Казаха ми, че матурата била елементарна, радвам се ако наистина е било така

Със сигурност беше по лесна от предните 2 години, като ги видях от предните години и тая дето беше днес.. просто или си правят базик като пускат толкова лесна матура.. или си мислят, че е трудна ( е за тия дето не са учили сигурно е била трудна ;д ) ! Дано да пуснат отговорите пак към 3 , че нямам търпение да видя кво съм направил

Цитирай Първоначално написано от screw the rules Виж мнението
    Със сигурност беше по лесна от предните 2 години, като ги видях от предните години и тая дето беше днес.. просто или си правят базик като пускат толкова лесна матура.. или си мислят, че е трудна ( е за тия дето не са учили сигурно е била трудна ;д ) ! Дано да пуснат отговорите пак към 3 , че нямам търпение да видя кво съм направил
    Ай брат после като .. такова постави един линк и за нас

3 часа хайде отговорите ...

Тия нещо явно се ебават май .. никакви отговори още няма.. може би пък защото днеска имаше 30000 матури.. и за това се бавят .. !

Unhappy л

моля ви пуснете линк с отговорите тукк

къде проверявате ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си